Arkadaşlar laptopuma uyumlu yeni bir ram aldım izlediğim videolarda bataryanın gücünü kesin öyle takın diyolar. Benim laptopumun üstünde sadece ramin olduğu bir kapak var, içini komple açmadan ordan taksam bir sıkıntı olur mu?
Laptopunuzda sadece ram bölümünde bir kapak mevcutsa bütün laptopu açmadan o gözü açarak ramlerinizi takmanız en doğrusu olacaktır.Arkadaşlar laptopuma uyumlu yeni bir ram aldım izlediğim videolarda bataryanın gücünü kesin öyle takın diyolar. Benim laptopumun üstünde sadece ramin olduğu bir kapak var, içini komple açmadan ordan taksam bir sıkıntı olur mu?
Ama sökmek için içini açmam gerek ve ben açarsam daha riskli olurbenim tavsiyem mümkünse bataryayı sökün risk almayın
Bataryayı sökmek elzem değil. Aslında pc açıkken bile ram değişimi yapanlar var ve gariptir bazı pc ler açıkken ram değişince ram artışını algılayabiliyor. Sorun olacağını düşünmüyorum.Ama sökmek için içini açmam gerek ve ben açarsam daha riskli olur
BAZI pc lerBataryayı sökmek elzem değil. Aslında pc açıkken bile ram değişimi yapanlar var ve gariptir bazı pc ler açıkken ram değişince ram artışını algılayabiliyor. Sorun olacağını düşünmüyorum.
Alakasız bir yorum.BAZI pc ler
Bataryanın gücünü kesmek en doğrusudur. Parçaların üzerinde statik elektrik bulunacağından yaralanma olabilir.Bence sadece ram bölümünü açın ramınızı takïn doğrusu bataryanın gücünü kesip ram takılmalıdır diye birşey ilk kez duyuyorum
Tamamen tahmini olarak söylemeliyim, batarya takılıyken belki 300 veya 400 defa ram güncellemesi yapmışımdır. Asla bir bozulma, çarpılma vb. hiçbirşey yaşamadım. İnsanın üzerindeki elektriğin pc ye daha çok zararı olduğunu düşünüyorum. Ram güncellemesi için özel göz yapılmasının bir sebebi var. Firmalar da benim gibi düşünüyorlar ki özel cepler yapıyorlar.Bataryanın gücünü kesmek en doğrusudur. Parçaların üzerinde statik elektrik bulunacağından yaralanma olabilir.