Yeni akıllı telefon tavsiyesi

yusuf03400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler...
Ben bu hafta içinde bir telefon almaya karar verdim ilk kararım HTC ONE S di teknosadan alacaktım Fakat kararımı değiştirdim çünkü telefonda micro sim var ve micro sim olmasını istemiyorum 2. olarak de türkiyede qualcomm snapdragon s3 işlemcili ONE S ler geliyor. Bu telefon 1300 tl idi bu fiyata alabileceğimbir telefon varmı ONE S gibi özellikleri olan yani hızı kamerası bakımından .
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Galaxy s3 alabilirsiniz.parasını da sonuna kadar hakediyor.Bide şuan yeni telefonlarin genelinde microsim kullanılıyor.

yusuf03400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler ama galaxy s3 e pek parlak bakmıyorum ekranı fazla büyük hem s2 düşünürdümama fazla yerde kalmadı artık Başka yapacağınız önerilere açığım.

yusuf03400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler başka öneriniz varsa kıyas yapacağımda.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Büyük ekran sevmiyorsanız ve iyi performans istiyorsanız Iphone'lara bakın derim.Özellikleri biraz düşük gelebilir belki ama mükemmel yazılım ve donanım optimizasyonu ve kaliteli malzeme sayesinde performanslari gayet iyi.

yusuf03400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca xperio ion yorumlarında şarj sorunu ve ekranın gorilla glass olmaması deniyor çok çabuk çizilebiliyormuş.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Büyük ekrandan kastım 4.2 4.3 tam istediğim büyüklü üstü kaba geliyor bana s2 ve one s gibi 4,3 bana göre tam ideal.

infazcı captain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki de Galaxy s3.
Şu anda kulllanıyorum.Çok aşırı araştırmalar üzeri bunu seçtim.Paranın son damlasına kadar hakediyor.Fakat çok iyi bir andoid bilgin olması şart.

prokamikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben biraz beklemeni öneriyorum şu an piyasa da alınası telefonlar az ve olan 2-3 tanesinin de ekran oranları çok büyük (ben de büyük ekran sevmiyenlerdenim) ben sana 10 gün beklmeni öneriyorum, mwc 13' te illa iyi birşey çıkacaktır, türkiye 'ye gelmesi falan 1 ay bir aralığın var, şu an telefona almak için en kötü zaman, çünkü çok yakın zamanda yenileri çıkıyor...

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
istersen s3 mini de bak derim fena görünmiyor bende şuan beklemedim s3 mini'de alabilirim ama biraz bekleyeceğim almak için :)

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg 4xhd düşünmeden al derim.
1299 yerine kampanyalı 999 tl şu an.
Telefonla yedek batarya, 16 gb hafıza kartı,ekran filmi,arka kapak koruyu vs. hediye veriyor lg.
Sen bilirsin ama kaçmaz, 4 çekirdek 1 gb ram, vs... şu an fiyat performans olarak en iyisi gibi duruyor

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Lg 4xhd düşünmeden al derim.
1299 yerine kampanyalı 999 tl şu an.
Telefonla yedek batarya, 16 gb hafıza kartı,ekran filmi,arka kapak koruyu vs. hediye veriyor lg.
Sen bilirsin ama kaçmaz, 4 çekirdek 1 gb ram, vs... şu an fiyat performans olarak en iyisi gibi duruyor
nerde satılıyor

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
1000 tl üstü olupta microsimsiz cihaz yoktur sanırm