Yardım Yemeksepeti Şifremi Unuttum Hata Veriyor

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Merhabalar. Telefon değişikliği sonrası hesaplarıma giriş yapıyordum. Yemeksepeti şifremi bulamadım o yüzden şifremi unuttum'a bastım. Ama ne zaman e postayı girip göndere bassam hata verdiği yazıyor. Çok uzun süredir böyle. Bilgiler çalındığından beri aynı sorun var resmen uğraşmıyorlar çözmek için rezillik resmen.

Reaksiyon puanı
8,190

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Genel bir sorun yok kendi hatanızı firmalara yıkmaktan vazgeçin.

Bu sorunu tek yaşayan ben olsam bir şey demezdim. Şikayet vara girin daha 3 gün önce yazılmışlar bile var. Ayrıca kendi hatam olsaydı hem bilgisayardan hem telefondan aynı hatayı vermezdi.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Her yapılan hata kullanıcının olmayabiliyor bazen, objektif ve daha tatlı dilli olmak gerekiyor :)
Sorunumu çözdüm önceki telefonum apple olduğu için e postayı gizlemişim. Bu yüzden kendi e postamı girdiğimde öyle bir hesap yokmuş gibi davrandı. Ama anlamadığım niye bu e-postayla hesap yok yazmak yerine hata veriyor? Saatlerdir e-postam doğruymuş gibi deniyorum.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Sorunumu çözdüm önceki telefonum apple olduğu için e postayı gizlemişim. Bu yüzden kendi e postamı girdiğimde öyle bir hesap yokmuş gibi davrandı. Ama anlamadığım niye bu e-postayla hesap yok yazmak yerine hata veriyor? Saatlerdir e-postam doğruymuş gibi deniyorum.
Burada sizinde hatanız, sisteminde hatası var gibi duruyor. Sorunu çözdüğünüze sevindim.

Reaksiyon puanı
8,190
Her yapılan hata kullanıcının olmayabiliyor bazen, objektif ve daha tatlı dilli olmak gerekiyor :)
Alıntıladığım kısıma bakın orada sorun çözmeye uğraşmıyorlar rezillik demiş. Benim 2 şikayetim olmuştu ve çalışanlar gayet ilgiliydi. Arkadaş kendi hatasını (kayıt olurken e-postasını gizlemiş nedense) çalışanlar ilgilenmiyora çevirmiş.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
Alıntıladığım kısıma bakın orada sorun çözmeye uğraşmıyorlar rezillik demiş. Benim 2 şikayetim olmuştu ve çalışanlar gayet ilgiliydi. Arkadaş kendi hatasını (kayıt olurken e-postasını gizlemiş nedense) çalışanlar ilgilenmiyora çevirmiş.
Ben zaten dediklerini reddetmiyorum, sadece demek istediğim daha tatlı dilli olabilirsin o kabalık yaptı diye yapacağız diye bir şey yok tabi ki. Parlamaya gerek yok böyle ufak şeyler için, o anlık stresle yazmış olabilir onları sonuç olarak.

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Sorun bende bir şey demedim ama yaptıkları sitede hatalar düzgün çıkmıyor hatanın ne olduğu yazılsa daha açık olabilir. Haftalar önce veri çalınma olayı olduğunda da aynı sorunu yaşadım. Şikayet var tarzı sitelerde de aynı sorunu yaşayanlar var sorunu çözülmeyen. Sadece bende olsa bir şey demezdim ama bir sürü kişide olmuş.

karamersin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondan deniyorsan uygulama güncel olmayabilir, güncellemeleri kontrol et.