nextman
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 567
Ozaman bir adana ciğer şiş gelsin gençler [emoji16]
Hiç sorun değil adres verin yemek sepeti denen bir olay var yollayım [emoji16] Rabbim sabrını verir de harbi ramazan ayında bu konu karışır [emoji16]nextman o şişleri gözüme gözüme soktun yani. Bravo.
Gariban adamım len. Akşam akşam üçü bir arada sütlü köpüklü ülker kahve ile petibör püskevit yedim
İlk defa duydum mantar kebabını.Fırında mantar
Ekli dosyayı görüntüle 29253
Aranızda mantar kebabı yiyen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 29254
Ben Sabahları adana dürüm çiğer yiyorum gardaş zımba gibi yapıyor insanı [emoji41][emoji16]Sabahları aranızda şimitin yanında çay içen yoktur kesin
Ah Adana-Pozantı yollarının dili olsa da konuşsa Gardaş Baba mesleği 4 nesil kebabçıyız olsun okadar ama şimdi her yere de ayak uydururuz icabında mesela İzmir'e gittiğimizde de boyoza gömülürüznextman sabah sabah adana dürüm, 3 avuç fındıktan fazla etki gösterip hormonları tavan yapar. Senin vücut alışmış.
Bu varya bu efsane lezzetli bir şey.Zamanında arkadaşlarla piknik yaparken bir arkadaş getirmişti.Herkes gerek yok dedi ilk önce sonra bir baktık sucuktan köfteden önce mantar bitmiş .Fırında mantar
Ekli dosyayı görüntüle 29253
Aranızda mantar kebabı yiyen var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 29254
Ben de kahvaltıda yeşil zeytine bayılırım. Üzerine biraz limon sıkıp biraz da biberleyince daha güzel oluyor.Bir de bana bakın. Sabahları bir yumurta, biraz bal, peynir, zeytin ve olmazsa olmaz çay.
yeşil zeytin salatası tarifi veriyorum ;Ben de kahvaltıda yeşil zeytine bayılırım. Üzerine biraz limon sıkıp biraz da biberleyince daha güzel oluyor.
Afiyet olsun. Güzel görünüyor.Bunu ben yaptım mozeralla peynirli beyti kebab [emoji3][emoji16]
Teşekkür ederim kardeşimAfiyet olsun. Güzel görünüyor.
Hocam Adana'da şu fındık lahmacunu güzel yapan bir yer biliyor musunuz?Vallahi çıldıracağım artık .Buyur gözüm nedemek afiyetle [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] finduk lahmacun
Trene atlıyoruz doğru Tarsus'a istasyonda iniyoruz tam karşı caddede isfendiyar da yiyoruz. Adana da var ama bu işin piri Tarsus değerli arkadaşım. Yine de Adana da Çetikaya arkasında yiyebilirsiniz Hasan usta da bir ara yapıyordu ben orda iken ama kaldırdığı konusunda duyumum varHocam Adana'da şu fındık lahmacunu güzel yapan bir yer biliyor musunuz?Vallahi çıldıracağım artık .
Arada gideriz arkadaşlarla Tarsus'a bunu bilmem çok iyi oldu .Yurdum da Çetinkaya ya çok yakın gider bakarım.Hasan Usta ya hiç gitmedim bilemeyeceğim.Teşekkürler bu arada artık fındık lahmacun yiyebileceğim .Trene atlıyoruz doğru Tarsus'a istasyonda iniyoruz tam karşı caddede isfendiyar da yiyoruz. Adana da var ama bu işin piri Tarsus değerli arkadaşım. Yine de Adana da Çetikaya arkasında yiyebilirsiniz Hasan usta da bir ara yapıyordu ben orda iken ama kaldırdığı konusunda duyumum var
bir damak önerisi daha söyleyim Adana tren garı yanında şadırvan döner var oranın odun ateşi döneri parmak ısırtır öğrenci uğrak yeri olmasa da yenilecek en güzel döner bana göreArada gideriz arkadaşlarla Tarsus'a bunu bilmem çok iyi oldu .Yurdum da Çetinkaya ya çok yakın gider bakarım.Hasan Usta ya hiç gitmedim bilemeyeceğim.Teşekkürler bu arada artık fındık lahmacun yiyebileceğim .
Hocam burada mozzarella peynirli kebabı gördüm kendimden geçtim zaten odada yapmayın .İnsan kendi eklediği resme bakıp küp gofrete talim edermi... İsyan
--- Gönderi Güncellendi ---
bir damak önerisi daha söyleyim Adana tren garı yanında şadırvan döner var oranın odun ateşi döneri parmak ısırtır öğrenci uğrak yeri olmasa da yenilecek en güzel döner bana göre
Olsa da yesek.Ozaman bir adana ciğer şiş gelsin gençler [emoji16]
Akşam akşam yemek yemek istemiyorum, yatmadan önce bir şeyler yersem uyku problemi yaşayabilirim düşüncesiyle.Herkes sakin olsun ve usulca dolaptaki sulanmış eskimiş yoğurda sarılsın özlemek güzeldir [emoji26]
Hocam Hasan usta baya Yaygın, istanbuldaysanız yerleri vardı. Adanalılar işletiyor Orayı da.Trene atlıyoruz doğru Tarsus'a istasyonda iniyoruz tam karşı caddede isfendiyar da yiyoruz. Adana da var ama bu işin piri Tarsus değerli arkadaşım. Yine de Adana da Çetikaya arkasında yiyebilirsiniz Hasan usta da bir ara yapıyordu ben orda iken ama kaldırdığı konusunda duyumum var
Humusu yarın yapıcam kısmetse atarız bir görsel Biliyorum İstanbul da bir çok işletme var ama herşey yöresinde güzel mesela ben Humusu gider Kervanda yerim [emoji41]@nextman bizim baba tarafı da aslen Mersin tarsuslu. Mersin'e ne zaman yolumuz düşse mutlaka Tarsus'a da uğrarız. Humusa da bayılırız tabii ailecek
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam Hasan usta baya Yaygın, istanbuldaysanız yerleri vardı. Adanalılar işletiyor Orayı da.
Arkadaş bu resmi kim attı ve neden attı?Ozaman bir adana ciğer şiş gelsin gençler [emoji16]