Yedel Disk C: D: F:

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Selam Arkadaşlar Resimde görüldüğü gibi C: D: ve F: olarak 3 Bölümdür. Yapmak istediğim C: 149 Gb bunun 49 Gb lık alanını ve F: 11 Gb lık alanıda D: Sürücüsüne eklemek istiyorrum Hiç bir veri kaybı olmadan ne C: nede D: de bu mümkünmüdür. Mümkün ise yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim..

C: 100 GB / D: 197 GB Olmasını istiyorum..

Tek HDD 'dir.

qqqqa.jpg

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
acronis disk director

senin ilacın

bu programla verilerini yedeklemeden de Ayarlama yaparsın ama yedekleme yapabiliyosan daha garanti olur
.
.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ben yanlış anladım sanırım,bu senin dediğin işlem olmaz zannedersem ama seni yönlerdiğim bölümde yapıyorsun o işlemi.yani disk yönetimi.

Tabiki mümkündür;
Önce yapman gereken F: sürücüsünü D:sürücüsüne yedeklemek,daha sonra bilgisayarım sağtık>yönet>disk yönetimi>daha sonra ise silmek istediğin sürücünün üzerine gelip sağtık>birim sil seçeneğiyle yapabilirsin.Bu sayede hiçbir veri kaybıda yaşamazsın,bu tür işlerde program kullanmadan windows'un kendi imkanlarıyla halletmelisin böyle işleri.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Niye üşeniyorsun ki verilerini yedekle temiz bir format at öyle biçimlendir.Ve C:'ye 100 GB çok 40 yapsan yine fazla gelir.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Acronis'in disk doctor mu ne öyle bir cd'si var bende. bu işlemleri tıkır tıkır yapıyor. F zaten boş sanırım. Önce f in alanına d'yi genişleteceksin, sonra da d'den istediğin kadar alanı c'ye alacaksın. CD'sini bulursan(booatable bir cd'dir) kolaylıkla yaparsın.

uA-CetiN

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Evet Sonuç başarı ile gerçekleşmiştir. :) Tüm herkese çok çok teşekkür ederim.

Acronis Disk Director proğramını kullandım..

wwqeq.jpg

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
C ye ne yükledin allah aşkına ya

70 gb ?

Reaksiyon puanı
189
windows vista ekstra bir programa ihtiyaç duymadan kayıpsız disk bölümlemesini destekliyor (windows çalışırken). Tek yapman gereken disk yönetimine girip bölümlemeleri yapmak.

Disk yönetimine girmek için : Başlat > Çalıştır > diskmgmt.msc

Not : Bu işlem için ayıracağınız disk alanından daha fazla boş alanını olması gerekmektedir...