No Nick
Öğrenci
11- xs max - 12 bakıyorum, Forumda birşey gördüm araştırma yapmadan foruma sormak istedim. Gevey sim denilen birşey ile yurtdışı cihazlar kullanılabiliyormuş, Ne kadar doğrudur vs bilgisi olanlar yanıt atabilir mi?
yasal olmadıgını biliyorum fiyatı 90-100$dolar arası degişiyor.kullanabilirsin. zaten sim gibi üstüne elektorinik devreler vb var telefonun sim kilidi serverini acar .ben yasal olmadıgını biliyorum yasal degilse kullanma hocam boşver.11- xs max - 12 bakıyorum, Forumda birşey gördüm araştırma yapmadan foruma sormak istedim. Gevey sim denilen birşey ile yurtdışı cihazlar kullanılabiliyormuş, Ne kadar doğrudur vs bilgisi olanlar yanıt atabilir mi?
Sonradan uğraşmaya değmez doğru diyorsun reis, 2. El temiz xr bakayım benyasal olmadıgını biliyorum fiyatı 90-100$dolar arası degişiyor.kullanabilirsin. zaten sim gibi üstüne elektorinik devreler vb var telefonun sim kilidi serverini acar .ben yasal olmadıgını biliyorum yasal degilse kullanma hocam boşver.
Devey normal SİM kullanımını sunmuyor.Ve ayrıyeten ona para verene kadar üzerine koyup yurt içi cihaz almak mantıklı.11- xs max - 12 bakıyorum, Forumda birşey gördüm araştırma yapmadan foruma sormak istedim. Gevey sim denilen birşey ile yurtdışı cihazlar kullanılabiliyormuş, Ne kadar doğrudur vs bilgisi olanlar yanıt atabilir mi?
yasalmı degilmi? ben yasal olmadıgını duydum amaDevey normal SİM kullanımını sunmuyor.Ve ayrıyeten ona para verene kadar üzerine koyup yurt içi cihaz almak mantıklı.
Kayıt harici herşey yasal değil.Ama ülkemizde de kayıt ücreti çok az ya sanki.yasalmı degilmi? ben yasal olmadıgını duydum ama