Yazın Note 2 Alınırmı?

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben yeni tel alıcam.ama yazın haziran ayında. Note 2 tam istediğim gibi bir telefon.Yazın alınırmı?

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Niye alınmasın ? ayrıca note 2 yerine lg g2 veya nexus 5 al.

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 alınır ama sonra pişman olurson o fiyata altarnetiflere bak note 2 eskidi artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
üşenme oku note 2 hiçbi zamn eskimedi piyasaya çıkan yeni telefonlar örneğin 2000 tl yi gecgin olan iphone 5s in bile işlemcisi note 2 den düşük arkadaşım örnek galaxy s4 işlemcisi gene note 2 den düşük bir şeyin 1 yıl önce çıkmış eskidi bu diyerek kenara atma işlemcisi ramı bunlara bak sonra note 2 almadım diye pişman olma kaliteli telefon. yeni çıkan note 3 den farkı yok çünkü güncelleme geldi note 3 ün özelliklerinin hepsini barındırıyor güncellemeyle tercihinden sapma. bu fiyata bu kadar iyi bi telefon ramı yüksek oyunlarda hiç donması olmayan nerdeyse herşeyi kaldıran note 2 piyasada varken diyerlerine söz düşmez.

quantintrntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
note 2 çıktığında note 1 hemen eskidi geri kaldı ama note 3 çıktığında ve hala şu saat itibariyle note 2 güncel ve çok kaliteli ve hızlı. Bence hala alınabilir ve uzun süre seni götürebilecek bir telefon ikinci el temizlerinin fiyatları çok uygun 900tl ye kadar garantili sorunsuz note 2 al düşünmeden derim.

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya yeter artık Android'le iOS'u rakamlarla kıyaslamayın iOS 500 MHz CPU ile bile kasmaaaz.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üşenme oku note 2 hiçbi zamn eskimedi piyasaya çıkan yeni telefonlar örneğin 2000 tl yi gecgin olan iphone 5s in bile işlemcisi note 2 den düşük arkadaşım örnek galaxy s4 işlemcisi gene note 2 den düşük bir şeyin 1 yıl önce çıkmış eskidi bu diyerek kenara atma işlemcisi ramı bunlara bak sonra note 2 almadım diye pişman olma kaliteli telefon. yeni çıkan note 3 den farkı yok çünkü güncelleme geldi note 3 ün özelliklerinin hepsini barındırıyor güncellemeyle tercihinden sapma. bu fiyata bu kadar iyi bi telefon ramı yüksek oyunlarda hiç donması olmayan nerdeyse herşeyi kaldıran note 2 piyasada varken diyerlerine söz düşmez.
Çok tşk ama ben tel i haziran ayında alıcam

Reaksiyon puanı
16,128
alınır da hala çok pahalı 1200lira nerdeyse.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Niye alınmasın güncelleme alacak herhalde samsung 4.4.2 verecek büyük ihtimal android 5 olarak'da rom yüklersin 2-3 yıl rahat kullanırsın

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 çıktığında note 1 hemen eskidi geri kaldı ama note 3 çıktığında ve hala şu saat itibariyle note 2 güncel ve çok kaliteli ve hızlı. Bence hala alınabilir ve uzun süre seni götürebilecek bir telefon ikinci el temizlerinin fiyatları çok uygun 900tl ye kadar garantili sorunsuz note 2 al düşünmeden derim.

yorumlar için sağolun note 2 ye yaklaştım

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 kullanıcısı olarak söylüyorum telefon güzel ciddi kasma ve donma yaşamıyorum ama ben şimdi alacak olsam lg g2 ya da gm discovery elite alırım. Bence onlara da bir bak derim, onların ekranı full hd, note 2 nin hd. Birde her telefonda olmaz ama bana denk geldi şarjı ile problemim var. Boşta çok şarj yiyor. Wifi 3 g kapalı akşama kadar çıkıyor tabii, oyun falanda oynuyorum. Yinede alınabilir bir telefon. Yalnız yukarıdaki arkadaşın bir yanlışı var güncelleme ile note 3 ün özelliklerinin hepsi gelmedi. S pen özellikleri hala aynı ve birkaç şey daha var bunun gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 2 alma sakın eskidi artık bence note 3 al uzun süre gideri var

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
note 2 alnmaz bence sonuçta 2 yıl önceki telefon, daha ne kadar destek vereceklerı şüpheli,

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 2 kullanıcısı olarak söylüyorum telefon güzel ciddi kasma ve donma yaşamıyorum ama ben şimdi alacak olsam lg g2 ya da gm discovery elite alırım. Bence onlara da bir bak derim, onların ekranı full hd, note 2 nin hd. Birde her telefonda olmaz ama bana denk geldi şarjı ile problemim var. Boşta çok şarj yiyor. Wifi 3 g kapalı akşama kadar çıkıyor tabii, oyun falanda oynuyorum. Yinede alınabilir bir telefon. Yalnız yukarıdaki arkadaşın bir yanlışı var güncelleme ile note 3 ün özelliklerinin hepsi gelmedi. S pen özellikleri hala aynı ve birkaç şey daha var bunun gibi.

g2 ve discovery tasarımını sevmedim.note 2 de samsung kalitesi var.

erso81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
note 2 seneye bitecek bi telefon yani hd ekran samsungun arayüzüyle seneye kasılmalara mağruz kalıcak bi telefon,iyi düşünülmeli

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ya yeter artık Android'le iOS'u rakamlarla kıyaslamayın iOS 500 MHz CPU ile bile kasmaaaz.
ip4 800 mhz cpu ile ölüyo bitiyo valla apple stabil ama son modelleri ve ben 2000 tl apple a vermem gider alırım bi z2 :) Temiz

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Android 4.3 güncellemesini kurmazsan 10 numara telefon. Eskidi diyenlere aldırış etme, gözü amiral gemilerinde olanlar onlar. Kamerası S4'ten daha net çekimler yapıyor.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Aynen 4.3 guncellemesini yuklemeden kullanirsan canavar gibi bi telefon, ama o guncellemeyle birlikte canavar, oluyor kedicik :D verim alamazsin telefondan. Note2nin sifir fiyatini bilmiyorum acikcasi. Ama tavsiyem G2 almandir. Rahat edersin en azindan.

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen 4.3 guncellemesini yuklemeden kullanirsan canavar gibi bi telefon, ama o guncellemeyle birlikte canavar, oluyor kedicik :D verim alamazsin telefondan. Note2nin sifir fiyatini bilmiyorum acikcasi. Ama tavsiyem G2 almandir. Rahat edersin en azindan.

Note 2 de samsung kalitesi(tasarımı)var g2 nin tasarımı iyi değil *4.3 le noluyo

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 iyi telefon ama o fiyata daha iyi alternatifler mevcut

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
O fiyata note 2 almak saçmalık olur gmd elite / g2 / nexus 5 gibi seçenekler daha akılcı olur

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ip4 800 mhz cpu ile ölüyo bitiyo valla apple stabil ama son modelleri ve ben 2000 tl apple a vermem gider alırım bi z2 :) Temiz
Öyle diyorsun fakat,iOS 6 ile uçuyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence Note 2 düşünme bile al Z1 Compact rahatına bak.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Öyle diyorsun fakat,iOS 6 ile uçuyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bence Note 2 düşünme bile al Z1 Compact rahatına bak.
IOS un en son sürümünü kaldırmıyosa vermiceksin o zaman ios 6 ile stabil olsa nolur 7 olmadıktan sonra

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Note 2 de samsung kalitesi(tasarımı)var g2 nin tasarımı iyi değil *4.3 le noluyo
Samsung'un kalitesi? Neyse, zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama bana kalırsa G2 tasarım olarak Note 2'den daha iyi. Daha ince bir yapısı var. Ekran daha ince çerçeveli. Elde daha rahat tutuluyor. Özellikleriyle karşılaştıramazsınız zaten, G2'ye ayıp etmiş olursunuz karşılaştırırsanız.

Reaksiyon puanı
16,128
Samsung'un kalitesi? Neyse, zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama bana kalırsa G2 tasarım olarak Note 2'den daha iyi. Daha ince bir yapısı var. Ekran daha ince çerçeveli. Elde daha rahat tutuluyor. Özellikleriyle karşılaştıramazsınız zaten, G2'ye ayıp etmiş olursunuz karşılaştırırsanız.

g2 4glte galiba ayrıca yada 42,3mbps hızında hsdpa+.