Niye alınmasın ? ayrıca note 2 yerine lg g2 veya nexus 5 al.
Çok tşk ama ben tel i haziran ayında alıcamüşenme oku note 2 hiçbi zamn eskimedi piyasaya çıkan yeni telefonlar örneğin 2000 tl yi gecgin olan iphone 5s in bile işlemcisi note 2 den düşük arkadaşım örnek galaxy s4 işlemcisi gene note 2 den düşük bir şeyin 1 yıl önce çıkmış eskidi bu diyerek kenara atma işlemcisi ramı bunlara bak sonra note 2 almadım diye pişman olma kaliteli telefon. yeni çıkan note 3 den farkı yok çünkü güncelleme geldi note 3 ün özelliklerinin hepsini barındırıyor güncellemeyle tercihinden sapma. bu fiyata bu kadar iyi bi telefon ramı yüksek oyunlarda hiç donması olmayan nerdeyse herşeyi kaldıran note 2 piyasada varken diyerlerine söz düşmez.
note 2 çıktığında note 1 hemen eskidi geri kaldı ama note 3 çıktığında ve hala şu saat itibariyle note 2 güncel ve çok kaliteli ve hızlı. Bence hala alınabilir ve uzun süre seni götürebilecek bir telefon ikinci el temizlerinin fiyatları çok uygun 900tl ye kadar garantili sorunsuz note 2 al düşünmeden derim.
Note 2 kullanıcısı olarak söylüyorum telefon güzel ciddi kasma ve donma yaşamıyorum ama ben şimdi alacak olsam lg g2 ya da gm discovery elite alırım. Bence onlara da bir bak derim, onların ekranı full hd, note 2 nin hd. Birde her telefonda olmaz ama bana denk geldi şarjı ile problemim var. Boşta çok şarj yiyor. Wifi 3 g kapalı akşama kadar çıkıyor tabii, oyun falanda oynuyorum. Yinede alınabilir bir telefon. Yalnız yukarıdaki arkadaşın bir yanlışı var güncelleme ile note 3 ün özelliklerinin hepsi gelmedi. S pen özellikleri hala aynı ve birkaç şey daha var bunun gibi.
ip4 800 mhz cpu ile ölüyo bitiyo valla apple stabil ama son modelleri ve ben 2000 tl apple a vermem gider alırım bi z2Ya yeter artık Android'le iOS'u rakamlarla kıyaslamayın iOS 500 MHz CPU ile bile kasmaaaz.
Aynen 4.3 guncellemesini yuklemeden kullanirsan canavar gibi bi telefon, ama o guncellemeyle birlikte canavar, oluyor kedicikverim alamazsin telefondan. Note2nin sifir fiyatini bilmiyorum acikcasi. Ama tavsiyem G2 almandir. Rahat edersin en azindan.
Note 2 iyi telefon ama o fiyata daha iyi alternatifler mevcut
Lg G2, Nexus 5, Note3(2.el bulursun), İphone5(2.el), Galaxy s4, Xperia Z, Htc One(2.el)neler mesela
Öyle diyorsun fakat,iOS 6 ile uçuyor.ip4 800 mhz cpu ile ölüyo bitiyo valla apple stabil ama son modelleri ve ben 2000 tl apple a vermem gider alırım bi z2Temiz
IOS un en son sürümünü kaldırmıyosa vermiceksin o zaman ios 6 ile stabil olsa nolur 7 olmadıktan sonraÖyle diyorsun fakat,iOS 6 ile uçuyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bence Note 2 düşünme bile al Z1 Compact rahatına bak.
Samsung'un kalitesi? Neyse, zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama bana kalırsa G2 tasarım olarak Note 2'den daha iyi. Daha ince bir yapısı var. Ekran daha ince çerçeveli. Elde daha rahat tutuluyor. Özellikleriyle karşılaştıramazsınız zaten, G2'ye ayıp etmiş olursunuz karşılaştırırsanız.Note 2 de samsung kalitesi(tasarımı)var g2 nin tasarımı iyi değil *4.3 le noluyo
Samsung'un kalitesi? Neyse, zevkler ve renkler tartışılmaz. Ama bana kalırsa G2 tasarım olarak Note 2'den daha iyi. Daha ince bir yapısı var. Ekran daha ince çerçeveli. Elde daha rahat tutuluyor. Özellikleriyle karşılaştıramazsınız zaten, G2'ye ayıp etmiş olursunuz karşılaştırırsanız.