Yazın Nerede Çalışabilirim?

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Herkese iyi forumlar. 27sinde sınava gireceğim. Sınavdan sonra nerelerde çalışabilirim? Her türlü işi yapma potansiyelimin olduğunu düşünüyorum. İzmir'de oturuyorum. 18 yaşındayım. Değerli görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Şuanlık sadece garsonluk ehliyet varsa kuryelik

Nerkeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende yeni pc toplamak için işarıyorum maalesef bu pandemi günlerinde iş bulmak bir hayli zor heleki bu zamanlar ülkece ekomomik sıkıntılar çekiyoruz sorunun cevabına gelirsek butik magazaları restorant lokanta gibi yerlerde iş ilanları bulma olasılıgı yüksek olabilir ama dedigim gibi coronavirüsten dolayı iş bulmak bir hayli zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ehliyetim yok. Garsonluk için nerelere başvurabilirim? Bi de halde çalışılabilinir mi?
yaşınız kaç acaba

Reaksiyon puanı
3,029
Eğer maddi olarak tutunamayacak halde değilsen çalışmak yerine kendini geliştirmeni öneririm. Grafik tasarım, yazılım, yazarlık, müzik gibi alanlarda kendini geliştirirsen uzun vadede gelecek yaratabilirsin kendine.

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Eğer maddi olarak tutunamayacak halde değilsen çalışmak yerine kendini geliştirmeni öneririm. Grafik tasarım, yazılım, yazarlık, müzik gibi alanlarda kendini geliştirirsen uzun vadede gelecek yaratabilirsin kendine.
Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bilgisayar toplayacağım o yüzden çalışmam lazım. Geçen yaz Python bakmıştım biraz, bir yandan da 1 milyon istihdamdan yine yazılım alanındaki dersleri alacağım. Orta seviyede excel biliyorum. Yani kendimi geliştirmeye devam ediyorum bir yandan. Fakat şu anki bilgisayarım baya kötü. Bu yüzden yenisini toplamak istiyorum bunun için de para lazım. Sizce 2 ayda ne kadar kazanabilirim?

Reaksiyon puanı
3,029
Yorumunuz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bilgisayar toplayacağım o yüzden çalışmam lazım. Geçen yaz Python bakmıştım biraz, bir yandan da 1 milyon istihdamdan yine yazılım alanındaki dersleri alacağım. Orta seviyede excel biliyorum. Yani kendimi geliştirmeye devam ediyorum bir yandan. Fakat şu anki bilgisayarım baya kötü. Bu yüzden yenisini toplamak istiyorum bunun için de para lazım. Sizce 2 ayda ne kadar kazanabilirim?
Nereye gireceğine bağlı. A101, bim gibi marketlerde çalışabilirsin. İki ay çalışıp ortalama bir bilgisayar alabilirsin.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Turistik Bölgelerde Is Bakmani Öneririm.
Hem Para Kazanirsin Hem Tatil Yapmis Olursun Hemde Cat Pat Ingilizce Konusursun veya Ögrenirsin ;)

Lakin Calistiginin Hakkini Verecek Güvenilir Saglam Bir Yer Bul.
Ön Arastirma Yap Ne Kadar Aliyor Yeni Baslayanlar vs.
Simdiden Basvuru Yapabiliyorsan Yap Sonradan Treni Kacirmis Olma. Telefon / E-Mail Iletisim Kur.

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Nereye gireceğine bağlı. A101, bim gibi marketlerde çalışabilirsin. İki ay çalışıp ortalama bir bilgisayar alabilirsin.
A101 ve BİM'e başvurdum internetten ama pek bir şey çıkacağını sanmam. Başka bir şey yapmam gerekir mi?
Kafe restorant ya da mağaza gibi yerlerde geçici köleliğe bakabilirsin.

Bilindik kurumsal bir yer olsun da.
Hocam ben cahilliğimden soruyorum kusura bakmayın iş tecrübem hiç yok. Bilindik kurumsal derken neyi kastettiniz? Nasıl araştırabilirim mesela gidip her türlü mağazaya iş mi sormam gerekiyor?
Turistik Bölgelerde Is Bakmani Öneririm.
Hem Para Kazanirsin Hem Tatil Yapmis Olursun Hemde Cat Pat Ingilizce Konusursun veya Ögrenirsin ;)

Lakin Calistiginin Hakkini Verecek Güvenilir Saglam Bir Yer Bul.
Ön Arastirma Yap Ne Kadar Aliyor Yeni Baslayanlar vs.
Simdiden Basvuru Yapabiliyorsan Yap Sonradan Treni Kacirmis Olma. Telefon / E-Mail Iletisim Kur.
Tavsiyeniz için teşekkürler tatil yapmama gerek yok en fazla nerde kazanabileceksem orada çalışmak istiyorum.