Salut
Öğrenci
Ben Allah nasip ederse korona da geçerse yazın bir sanayiye girip çalışmayı düşündüm yaşım 15 bir bilgim yok iş hakkında ama aylık alacağım maaş miktarı en az kaç olabilir tahmini yardımcı olursanız sevinirim
Güzel olacağını bende düşünüyorum ama ben birde birkaç ihtiyacım için para ayarlaması yapmaya çalışıyorum kafamda maaşımı ne kadar verirler onu merak ettimBir dost bir arkadaş bir abi tavsiyesi olarak beni dinle , bu zamana kadar çok savaşıp çalışan bir insan olarak.
Sanayiye gitmeni öneriyorum her türlü alan'da olabilir bilgisayar bölümünün bile sanayisi var.. Ama 15 yaşındasın çok gençsin bu yaşta başlaman iyi olacak biraz zor olacaktır ustaların lafından asla çıkma. Eğer okumazsan ne olacakları göreceksin bu sayede.. Eğlenceli olacaktır![]()
Maaştan çok kendini sevdirmen işi öğrenmen sana katacak tecrübe ile olgunlaşıp fikir sahibi olman önemli.
Ya babam ztn arabaların yedek parçalarını toptan pazarlıyor bana yardımcı olacaktır15 yaşındaki çocuk hangi işi sevip çalışacak , kim iş vericek dostum sen hiç çalıştın mı hayatında![]()
Çok çalıştım çok çırpındım birşeyler öğreneyim diye. Yeri geldi maddi yeri geldi vakit geçirmek için çalıştım. Ağaç yaşken eğilir. Bende inşaat mühendisiyim.15 yaşındaki çocuk hangi işi sevip çalışacak , kim iş vericek dostum sen hiç çalıştın mı hayatında![]()
Harika , babanın değerini bil adamım peşinden git.Ya babam ztn arabaların yedek parçalarını toptan pazarlıyor bana yardımcı olacaktır