Yazın Çalışma hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Salut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Salut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Ben Allah nasip ederse korona da geçerse yazın bir sanayiye girip çalışmayı düşündüm yaşım 15 bir bilgim yok iş hakkında ama aylık alacağım maaş miktarı en az kaç olabilir tahmini yardımcı olursanız sevinirim

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Bir dost bir arkadaş bir abi tavsiyesi olarak beni dinle , bu zamana kadar çok savaşıp çalışan bir insan olarak.
Sanayiye gitmeni öneriyorum her türlü alan'da olabilir bilgisayar bölümünün bile sanayisi var.. Ama 15 yaşındasın çok gençsin bu yaşta başlaman iyi olacak biraz zor olacaktır ustaların lafından asla çıkma. Eğer okumazsan ne olacakları göreceksin bu sayede.. Eğlenceli olacaktır :)

Salut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Bir dost bir arkadaş bir abi tavsiyesi olarak beni dinle , bu zamana kadar çok savaşıp çalışan bir insan olarak.
Sanayiye gitmeni öneriyorum her türlü alan'da olabilir bilgisayar bölümünün bile sanayisi var.. Ama 15 yaşındasın çok gençsin bu yaşta başlaman iyi olacak biraz zor olacaktır ustaların lafından asla çıkma. Eğer okumazsan ne olacakları göreceksin bu sayede.. Eğlenceli olacaktır :)
Güzel olacağını bende düşünüyorum ama ben birde birkaç ihtiyacım için para ayarlaması yapmaya çalışıyorum kafamda maaşımı ne kadar verirler onu merak ettim

NothingMan97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Bu arada bir işe başlamadan bu iş ne olursa olsun önceden bir araştır nedir ne değildir diye, ön fikir yardımcı olabilir.

NothingMan97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
15 yaşındaki çocuk hangi işi sevip çalışacak , kim iş vericek dostum sen hiç çalıştın mı hayatında :)
Çok çalıştım çok çırpındım birşeyler öğreneyim diye. Yeri geldi maddi yeri geldi vakit geçirmek için çalıştım. Ağaç yaşken eğilir. Bende inşaat mühendisiyim.