- Konuyu başlatan
Öyle olsun bakalım. Ama çikilatayı unut.![]()
(Amma pinti bir öğretmene denk gelmişim

Abi sen bana öğret yazıyı, ben aliyim sana hem de nutella

Bu aşağıdan yukarıya doğru çizdiğim ödev. Olmadı sanırım

Öyle olsun bakalım. Ama çikilatayı unut.![]()
Fena değil, daha iyisini yapabilirsin ama. Kaç sayfa yaptın bu çizgilerden? @by efsane
Tamam kolay gelsin. Olbildiğince düz çizmeye çalış, acele etme, kendini biraz zorla, kasları açmamız lazım.
Çalışınca oluyormuş... Abdullah Gül Cumhurbaşkanı olduktan sonra üzerinde çalışarak yazısını bu hale getirmiş
![]()
Bütün sayfayı baştan aşağı düz çigilerle doldur (Cetvel kullanırım mı dedin? Aaa..), sonra birer satır aralıkla da sil. Al sana satır boyu kadar düz çizgi çalışması.
![]()
Öğretmenimm beniimmm biricik hemşerimm , söyle sende başkaa kimim var benimmm![]()
Benimde sesimi güzelleştir yaa , şarkıcı olcem ben
Birileri mutu bugün, daim olsun!
Elazığ türkülerine çalışmaya başla sen.![]()
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] 'ye çizgi çalışması yaptırıyorduk, nerelere geldik.başka türkü söylim o zaman:
Yazım çirkin diyorsun da benim ki kadar olamaz. Zira kendi yazımı ben bile okuyamıyorum![]()
Şöyle bir örnek vereyim. İngilizce dersindeyiz "fluctuate" diye bir kelime var. Bilmiyorum sözlüğe baktım anlamını da kitapta kelimenin yanına yazdım.
Neyse diğer hafta geldi kitabı açtım yine "fluctuate" kelimesinde takıldımbaktım yanına bir şeyler yazmışım okuyayım dedim evirdim çevirdim ne kadar uğraştıysam da okuyamadım.
Mecbur sözlüğe baktım![]()
Fluctuate ekonomide ticarette dalgalanmak anlamına geliyorborsadaki dalgalanmalar gibi.
Bende tutmuşum kelimenin yanına deniz dalgası gibi dalgalanma çizmişim hatırlarım diye
İşte yazı ile dalgalanma çizimi bile ayırt edilmiyor benim yazımdaBir yerden sonra bütün harfleri tek bir şekilde çiziyorum
Okurken ezberden okuyorum üzerinden 1-2 hafta geçtikten sonra kendim de zorlanıyorum okumakta
![]()
Boş ver günümüz dijital devir artık kağıt kalem kalmadı be![]()
Ağrıması güzel :devil: Şaka bir yana bileğinin ağrıması doğru yolda olduğumuzu gösterir. Aslında bir şey itiraf edeyim, biz yanlış başladık. Zararın neresinden dönersen kardır. Şimdi şöyle yapıyoruz:
İlk baştan 3 sayfa, bütün bir sayfaya yukarıdan aşağıya büyükçe dik çizgiler çiz. 3 sayfa da aynı şekilde aşağıdan yukarıya doğru çiz. Sonra 3 sayfa aynı şekilde bu sefer yarım sayfa olacak şekilde çiz. Gittikçe çizgileri küçülteceğiz. Bu şekilde tek satıra inene kadar 3'er sayfa yukarıdan aşağı ve aşağıdan yukarı çizgilere devam. Olacak bu iş, haydi bakalım :clap:
bak yaa sen vary 2 gündür çok kızdırtıyon beni. Banla bakim
![]()
Bana gaz verme bak, kızarsan kız. Zaten kızsın![]()
![]()
Gaza gelirsem banlarımmı diyosun yani abime söylerim bak seni![]()
Senin abin de beni banlasın. Sanki senin abin, bizim düşmanımız. Benim de abim.![]()