Yazıcım driver yüklü olmasına rağmen bilgisayarı tanımıyor

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Herkese selamlar. 6-7 yıllık bir yazıcım var eskiden sorunsuz çalışıyordu. fakat yaklaşık 3 4 sene kullanmadık. içerisindeki boyaları kurumuş onları yeniledik geçenlerde. ama yazıcımın driver yani sürücüsü olmasına rağmen yazıcım pc de gözükmüyor. bu arada sürücüyü hp'nin kendi sitesinden değil googledan buldum. yükledim açılan ekranda benim yazıcım yoktu. yazıcı modelim hp d1600 ve ya d1660 diye de geçiyor

aliozkl

Asistan
Reaksiyon puanı
61
işletim sistemi nedir belki onu desteklemiyordur ?

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Herkese selamlar. 6-7 yıllık bir yazıcım var eskiden sorunsuz çalışıyordu. fakat yaklaşık 3 4 sene kullanmadık. içerisindeki boyaları kurumuş onları yeniledik geçenlerde. ama yazıcımın driver yani sürücüsü olmasına rağmen yazıcım pc de gözükmüyor. bu arada sürücüyü hp'nin kendi sitesinden değil googledan buldum. yükledim açılan ekranda benim yazıcım yoktu. yazıcı modelim hp d1600 ve ya d1660 diye de geçiyor
şöyle yapın aygıtlardan yazıcı eğer gözüküyorsa kaldırın olmassa driver booster indirin ve tarama yapın

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63
işletim sistemi nedir belki onu desteklemiyordur ?
hocam yardımcı olursan çok sevinirim malum online eğitim var bir sürü fotoğraf gönderiyorlar öğretmenler
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle yapın aygıtlardan yazıcı eğer gözüküyorsa kaldırın olmassa driver booster indirin ve tarama yapın
hocam geçen yeni pc de denedim eski pc de denesem çalışır mı

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
hocam yardımcı olursan çok sevinirim malum online eğitim var bir sürü fotoğraf gönderiyorlar öğretmenler
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam geçen yeni pc de denedim eski pc de denesem çalışır mı
neden çalışmasınki dene bence bişey kaybetmezsin

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Yazıcıyı resetleyin sonra driverları tekrar yükleyip deneyin. İşletim sisteminim desteklediğinden emin olun.

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
renkli toner var, siyah toner yok
Siyah tonere gerek yok, bende de tam tersi siyah var renkli yok. Çıkartmak istediğiniz sayfayı çıkarırken renkliyi seçin. Resim yazı gibi şeylerde Ctrl+P yapın ardından makina ismini seçip renkli olarak çıkartın.

aliozkl

Asistan
Reaksiyon puanı
61
yazıcı sadece siyah beyaz ton destekliyorsa , renkli çıkartamazsın

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Siyah tonere gerek yok, bende de tam tersi siyah var renkli yok. Çıkartmak istediğiniz sayfayı çıkarırken renkliyi seçin. Resim yazı gibi şeylerde Ctrl+P yapın ardından makina ismini seçip renkli olarak çıkartın.
yazıcı sadece siyah beyaz ton destekliyorsa , renkli çıkartamazsın
Hocam ben yarın siyah toneri doldurtacağım. Yazıcıda eskiden renkli fotoğraflar çıkarmıştım hatırlıyorum. Siyah olunca renklide çıkarabiliyor muyum? Bir de bana toner uyuşmazlığı tarzında bir şey geliyor toner boş olduğundan mı geliyor

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hocam ben yarın siyah toneri doldurtacağım. Yazıcıda eskiden renkli fotoğraflar çıkarmıştım hatırlıyorum. Siyah olunca renklide çıkarabiliyor muyum? Bir de bana toner uyuşmazlığı tarzında bir şey geliyor toner boş olduğundan mı geliyor
Bende hiç renkli toner yok sadece siyah beyaz var onunla çıkartıyorum, ondan kaynaklı değildir. Yazıcı bende de çalışmıyordu geçen bilgisayara format atmam gerekti sonra driverleri kurdum sadece siyah kartuş var onla çıkartabiliyorum.

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Bende hiç renkli toner yok sadece siyah beyaz var onunla çıkartıyorum, ondan kaynaklı değildir. Yazıcı bende de çalışmıyordu geçen bilgisayara format atmam gerekti sonra driverleri kurdum sadece siyah kartuş var onla çıkartabiliyorum.
Tamam hocam bende şu şekilde toner olmadığı için kağıdı içine alıyor dolanıyor ve geri veriyor toner eksik ondan de mi

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Resim mi yazdırıcaksın yada yazı o yazıyı açıp Ctrl p yap yazdırma sayfası açılacak oradan renkliyi seç yazdırırken.

Buraksahin006

Asistan
Reaksiyon puanı
63
Resim mi yazdırıcaksın yada yazı o yazıyı açıp Ctrl p yap yazdırma sayfası açılacak oradan renkliyi seç yazdırırken.
Resim çıkaracağım şimdi masaüstüne geldim fotoyu seçrim sağ click yaptım yazdır dedim ctrl p ni yapacağım