Yasiin
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,968
Evet, nası yazdıracağın falan çıkar ordan renkli olarak yazdır çıkar.Tamam deniyorum şimdi Ctrl p yaptıktan sonra direk karşıma mı gelicek yazdırma sayfası
Evet, nası yazdıracağın falan çıkar ordan renkli olarak yazdır çıkar.Tamam deniyorum şimdi Ctrl p yaptıktan sonra direk karşıma mı gelicek yazdırma sayfası
Hocam oraya girdim fakat renkli seçeneği yokEvet, nası yazdıracağın falan çıkar ordan renkli olarak yazdır çıkar.
Ss atabilir misin?Hocam oraya girdim fakat renkli seçeneği yok
Atıyorum 1 saniyeSs atabilir misin?
Ss atabilir misin?
Allah Allah, bende farklı ekran çıkıyor normalde Windows sürümlerinden dolayı sanırım Paper type ve trayı bir kontrol edin.
![]()
Allah Allah, bende farklı ekran çıkıyor normalde Windows sürümlerinden dolayı sanırım Paper type ve trayı bir kontrol edin.
Allah Allah, bende farklı ekran çıkıyor normalde Windows sürümlerinden dolayı sanırım Paper type ve trayı bir kontrol edin.![]()
Üstteki fotoğraf kağıtlarını bir deneyin isterseniz bundan sonrasında bende emin değilim, bir ihtimal işe yarayabilir. Bende Ctrl p yapıp direk yazdıra basıyorum çıkarıyordu değişik sizde.Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam siyah kartuş gelince çalışır mı? siyaha basıyorum kağıdı içeri alıyor basmış gibi yapıyor geri veriyor kartuş dolu olmadığındanÜstteki fotoğraf kağıtlarını bir deneyin isterseniz bundan sonrasında bende emin değilim, bir ihtimal işe yarayabilir. Bende Ctrl p yapıp direk yazdıra basıyorum çıkarıyordu değişik sizde.
Siyah kartuşla alakası olacağını zannetmiyorum ama deneyin o zaman. Çift kartuşa gerek yok aslında normalde. Bende sadece siyah var renkli yok yazıcı kendisi diyor zaten renkli kartuş yok çıkaramazsınız diye ondan dolayı siyah beyaz çıkartıyor.hocam siyah kartuş gelince çalışır mı? siyaha basıyorum kağıdı içeri alıyor basmış gibi yapıyor geri veriyor kartuş dolu olmadığından
hocam kartuşun boş olduğunu bir kağıda bastırarak anyalabilir miyiz?Siyah kartuşla alakası olacağını zannetmiyorum ama deneyin o zaman. Çift kartuşa gerek yok aslında normalde. Bende sadece siyah var renkli yok yazıcı kendisi diyor zaten renkli kartuş yok çıkaramazsınız diye ondan dolayı siyah beyaz çıkartıyor.
Ben siyah beyaz kartuşta denemesini yapmıştım onun ama hangi tarafı olduğunu hatırlamıyorum bir tarafını ısıttım çakmakla biraz, ondan sonra boş kağıda bastım dolu çıktı kartuş. İlk başta benim yazıcıda da çıkartmayınca kartuş boş sanmıştım ama deneme yanılma ile anladım.hocam kartuşun boş olduğunu bir kağıda bastırarak anyalabilir miyiz?
hocam benim bu renkli karuşla kağıda bastırınca boya oluyor dolu demek mi?Ben siyah beyaz kartuşta denemesini yapmıştım onun ama hangi tarafı olduğunu hatırlamıyorum bir tarafını ısıttım çakmakla biraz, ondan sonra boş kağıda bastım dolu çıktı kartuş. İlk başta benim yazıcıda da çıkartmayınca kartuş boş sanmıştım ama deneme yanılma ile anladım.
Evet, bende öyle yapmıştım mürekkep çıkmıştı bende dolu anlamına geldiğini düşündüm öyle de çıktıhocam benim bu renkli karuşla kağıda bastırınca boya oluyor dolu demek mi?