Yavru Kediler Ne Yer

kerojann

Asistan
Reaksiyon puanı
104
kedimin maması bitti ve kedim şuan aç evdeki imkanlarla kediye nasıl bir mama hazırlayabilirim veya ne verebilirim kediye aşıları daha yok yavru

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Ne kadar yavru olduğuna bağlı. Yaş kedi maması veya sulu süt verebilirsin.

zeusmeizu

Asistan
Reaksiyon puanı
163
Mama alın direk vs. et türevi şeyler verebilrsiniz haşlanmış olarak köfte salam sucuk sosis gibi yağlı şeyler vermeyin balık verebilirsiniz un vesaire olan şeyler vermeyin illaki yakınınızda pet shop vardır yaş mamayı sık vermeyin verecekseniz kaliteli yaş mama kullanın

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,389
Kediniz kaç haftalık?

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Ciğer, yumurta ve sebzeler verebilirsiniz. Ama yavrularda nasıl olacağını bilmiyorum. Yumurtadan sorun çıkmaz bence.

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Bu yanlış bir bilgi, kediye süt vermek doğru değil çünkü laktozu kedilere zarar veriyor. Fakat laktozsuz süt kullanılabilir. En doğrusu yaş mama fakat evde olan imkanlarla birşey vermeyi denemeyin bence en yakın pet shopa gidin. Sonuçta yavru daha hassas oluyorlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilgi verme laktoz zarar verir kediye azaltmak için ya su koyulur yada laktozsuz süt alınır süt vermek çok doğru değil
Doğru :)

kerojann

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Mama alın direk vs. et türevi şeyler verebilrsiniz haşlanmış olarak köfte salam sucuk sosis gibi yağlı şeyler vermeyin balık verebilirsiniz un vesaire olan şeyler vermeyin illaki yakınınızda pet shop vardır yaş mamayı sık vermeyin verecekseniz kaliteli yaş mama kullanın
pet shopçu varda kaalı ya sokağa çıkma yasağı varya şoktan yaş mama aldım onu verdim şuan tok

Kediniz kaç haftalık?
2 3 aylık falan

sütte laktoz var ishal yapar

Ciğer, yumurta ve sebzeler verebilirsiniz. Ama yavrularda nasıl olacağını bilmiyorum. Yumurtadan sorun çıkmaz bence.
haşlanmış yumurtamı

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
pet shopçu varda kaalı ya sokağa çıkma yasağı varya şoktan yaş mama aldım onu verdim şuan tok

2 3 aylık falan

haşlanmış yumurtamı
Biz yumurtayı hafif cıvık şekilde pişirip ekmekle karıştırıp veriyorduk yavruları ilk normal besine geçirirken.Ekmek doğramak istemezsen haşlayabilirsin.Yoğurt,az tuzlu peynir verebilirsin.Ama dikkat et soğuk olmasın.Süt verme ama yoğurt sorun olmaz.Onun dışında çiğ et vermediğin sürece evde olan tavuk veya et de verebilirsin.

Graffyavuz

Asistan
Reaksiyon puanı
211
Bu yanlış bir bilgi, kediye süt vermek doğru değil çünkü laktozu kedilere zarar veriyor. Fakat laktozsuz süt kullanılabilir. En doğrusu yaş mama fakat evde olan imkanlarla birşey vermeyi denemeyin bence en yakın pet shopa gidin. Sonuçta yavru daha hassas oluyorlar :)

Doğru :)
Ciger ver o zaman :)) Bayram eder.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059

2 3 aylık falan

haşlanmış yumurtamı
Hem çiğ hem de pişmiş yumurta yerler

Ayrıca yavrular yumuşak et yerler kavurma ciğer yumuşak bir et ile yaptığınız et sote yi kedinize verebilirsiniz.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,993
kedimin maması bitti ve kedim şuan aç evdeki imkanlarla kediye nasıl bir mama hazırlayabilirim veya ne verebilirim kediye aşıları daha yok yavru
Küçüklüğüje bağlı. Böyle daha yavruysa sulusüt ver derim. Biraz daha büyümüşse garip bir şekilde kaşar peynir severer. Küçük küçük bölerek kullan.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Sulu süt veya kuru mama.Sadece süt zararlı.

İshal olup,ölebilir yavrular.Laktoz zararlı.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,389
İki üç aylıksa, yemek artıklarını da verebilirsin.

kerojann

Asistan
Reaksiyon puanı
104
O süt diyen arkadaşlar dalga geçiyor galiba teşekkürler bilgileriniz için