kerojann
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 104
kedimin maması bitti ve kedim şuan aç evdeki imkanlarla kediye nasıl bir mama hazırlayabilirim veya ne verebilirim kediye aşıları daha yok yavru
Yanlış bilgi verme laktoz zarar verir kediye azaltmak için ya su koyulur yada laktozsuz süt alınır süt vermek çok doğru değilSüt koy yeter.
Bu yanlış bir bilgi, kediye süt vermek doğru değil çünkü laktozu kedilere zarar veriyor. Fakat laktozsuz süt kullanılabilir. En doğrusu yaş mama fakat evde olan imkanlarla birşey vermeyi denemeyin bence en yakın pet shopa gidin. Sonuçta yavru daha hassas oluyorlarSüt koy yeter.
DoğruYanlış bilgi verme laktoz zarar verir kediye azaltmak için ya su koyulur yada laktozsuz süt alınır süt vermek çok doğru değil
pet shopçu varda kaalı ya sokağa çıkma yasağı varya şoktan yaş mama aldım onu verdim şuan tokMama alın direk vs. et türevi şeyler verebilrsiniz haşlanmış olarak köfte salam sucuk sosis gibi yağlı şeyler vermeyin balık verebilirsiniz un vesaire olan şeyler vermeyin illaki yakınınızda pet shop vardır yaş mamayı sık vermeyin verecekseniz kaliteli yaş mama kullanın
2 3 aylık falanKediniz kaç haftalık?
sütte laktoz var ishal yaparSüt koy yeter.
haşlanmış yumurtamıCiğer, yumurta ve sebzeler verebilirsiniz. Ama yavrularda nasıl olacağını bilmiyorum. Yumurtadan sorun çıkmaz bence.
Biz yumurtayı hafif cıvık şekilde pişirip ekmekle karıştırıp veriyorduk yavruları ilk normal besine geçirirken.Ekmek doğramak istemezsen haşlayabilirsin.Yoğurt,az tuzlu peynir verebilirsin.Ama dikkat et soğuk olmasın.Süt verme ama yoğurt sorun olmaz.Onun dışında çiğ et vermediğin sürece evde olan tavuk veya et de verebilirsin.pet shopçu varda kaalı ya sokağa çıkma yasağı varya şoktan yaş mama aldım onu verdim şuan tok
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 3 aylık falan
sütte laktoz var ishal yapar
haşlanmış yumurtamı
Ciger ver o zaman ) Bayram eder.Bu yanlış bir bilgi, kediye süt vermek doğru değil çünkü laktozu kedilere zarar veriyor. Fakat laktozsuz süt kullanılabilir. En doğrusu yaş mama fakat evde olan imkanlarla birşey vermeyi denemeyin bence en yakın pet shopa gidin. Sonuçta yavru daha hassas oluyorlar
Doğru
Hem çiğ hem de pişmiş yumurta yerlerpet shopçu varda kaalı ya sokağa çıkma yasağı varya şoktan yaş mama aldım onu verdim şuan tok
2 3 aylık falan
sütte laktoz var ishal yapar
haşlanmış yumurtamı
Küçüklüğüje bağlı. Böyle daha yavruysa sulusüt ver derim. Biraz daha büyümüşse garip bir şekilde kaşar peynir severer. Küçük küçük bölerek kullan.kedimin maması bitti ve kedim şuan aç evdeki imkanlarla kediye nasıl bir mama hazırlayabilirim veya ne verebilirim kediye aşıları daha yok yavru
Kediler Sütteki Laktozu Parçalayamaz Verme.Süt koy yeter.
Asla.İsal olup ölebilirler.Süt koy yeter.
Versin birşey olmaz. Anasının memesinden nutelle yalamıyor ya..Kediler Sütteki Laktozu Parçalayamaz Verme.
Bu şekilde kedinize süt verebilirsinizBir bardağa 3/1 süt, 3/2 su koyarsanız içebilir.
Evet, doğru. Ama inek sütü veya keçi sütü de akmıyor.Anasının memesinden nutelle yalamıyor ya..
Amaç kedinin ishal olduktan sonra ölmesini sağlamak ise verilebilir.Versin birşey olmaz.
Yok kuzu pirzola (・∀・)Sütün içine ekmek doğrayıp verebilirsin bence.
Hocam valla ben sokak kedisi filan kapıya gelince mecbur süte ekmek doğrayıp veriyorum. Maşallah bazen bana bile saldırıyorlarYok kuzu pirzola (・∀・)
Hocam yavru ama. Büyüğü zaten size dalar.Hocam valla ben sokak kedisi filan kapıya gelince mecbur süte ekmek doğrayıp veriyorum. Maşallah bazen bana bile saldırıyorlar
İnsan eti yerler genelliklekedimin maması bitti ve kedim şuan aç evdeki imkanlarla kediye nasıl bir mama hazırlayabilirim veya ne verebilirim kediye aşıları daha yok yavru
Doğrudur. Kolundan bir parça yedirirsen doyacaktır.İnsan eti yerler genellikle
KesinlikleDoğrudur. Kolundan bir parça yedirirsen doyacaktır.