erenalisen
Doçent
Evet yaşım 16 boyum 167 fazla takmıyorum ama yinede öğrenmek istedim bilenler varsa diye anne boyu 160 baba boyu 185 erkeklerde 180 altı kadınlarda 160 altı insan yok boyum kaç olur bir sene geç ergenliğe girdim bunuda diyeyim
Bisey söylecek benim yaşım 12 boyum 168 cm 1hafta once ölçtümEvet yaşım 16 boyum 167 fazla takmıyorum ama yinede öğrenmek istedim bilenler varsa diye anne boyu 160 baba boyu 185 erkeklerde 180 altı kadınlarda 160 altı insan yok boyum kaç olur bir sene geç ergenliğe girdim bunuda diyeyim
Ben 61 kiloyum hocam kilo al güzel duruyor cidden fizik 60 65 arası idealAyni bende yas 16 boy 168 ama ben cok zayifim
Mesaj otomatik birleştirildi:
48 kg
Ben 61 kiloyum hocam kilo al güzel duruyor cidden fizik 60 65 arası idealAyni bende yas 16 boy 168 ama ben cok zayifim
48 kg
Alamiyorum davar gibi yemek yememe rağmenBen 61 kiloyum hocam kilo al güzel duruyor cidden fizik 60 65 arası ideal
Ben 61 kiloyum hocam kilo al güzel duruyor cidden fizik 60 65 arası ideal
Daha gelişme yaşındasın, uzarsın.Evet yaşım 16 boyum 167 fazla takmıyorum ama yinede öğrenmek istedim bilenler varsa diye anne boyu 160 baba boyu 185 erkeklerde 180 altı kadınlarda 160 altı insan yok boyum kaç olur bir sene geç ergenliğe girdim bunuda diyeyim
Annem hemşire , dediki çok hareket ediyorsun ondandır dedi ama bana pek mantıklı gelmediHormon testi falan yaptırdın mı? Metabolizman çok hızlı çalışıyor olabilir.Tiroidlerine baktırabilirsin eğer yemene rağmen alamıyorsan.Ayrıca uzama dönemin devam ediyor bizim bir arkadaşımız vardı lise 1 de bizim boylardaydı lise sonda çocuk baya uzamıştı.
Hareket ediyorsan verirsin tabi.Ama mesela çok sık acıkıyor,çok fazla yiyor olmana rağmen kilo alamıyorsan o zaman çok hızlı bir Metabolizman var demektir.Annem hemşire , dediki çok hareket ediyorsun ondandır dedi ama bana pek mantıklı gelmedi
Test yaptırmadım belki yaptiririm
Bende 42 giyiyorum ya takmıyorum ama en fazla istediğim 175 falan o kadar öylesine sordumyaşım 15 boyum 1.81 ve 44 giyiyorum :/ bazen 1.67 olmak iyidir
Bak kral bende alamıyordum bir sene önceye kadar 50 kilo idim sonra bir başladım yemeye bir senede 10 kilo aldım şöyle diyim dişimin kestiği ne varsa yedim futbolcu olduğum için abur cubur fastfood yiyemiyorum 3 senedir buna rağmen 10 kilo aldım yaniAlamiyorum davar gibi yemek yememe rağmen