By-Chost
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 8
Az önce iki konuya girdimde ikiside tartışmaya açık bir konu ve gayet mantıklı konular ve iki konuda aynı moderatör ( emubaltaci )tarafından kilitlenmiş... Bence bu kilit olayına çare bulunmalı ve herkes görüşünü tartışmaya açık konularda sınırı aşmamak üzere özgür bir şekilde paylaşabilmeli. Yasaklara karşıyız diyoruz daha çekirdekten yasaklara başlıyoruz. He üyelerin bazıları abartıp saçma yorumlar yazabilir ..e kardeşim sen o yorumu sil neden güzel konuları kilitliyorsunuz. Bence bu olaya bi çare bulunmalı konu başka yerlere saptı diye konu kilitlenmemeli ve konuyu saptıran üye uyarılmalı.. Konuyu kitlemek daha kolay oluyorsa bişey diyemem de ama önemli olan o konuyu açana ve onun emeklerine saygı göstermek gerektiği kanısı içerisindeyim... tabi bu söylediklerim her konu için geçerli olamaz... Amacım kimseye ders vermek ve uyarmak değil, sadece bir öneri SDN yi seviyorum
Teşekürler.. Umarım bu konuyada kilit vurulmaz
Demiştim... Tahminimi doğru çıkartarak konuma kilit vuruldu
1.Yasaklanan konular benim değildi.
2.Sürekli değil ilk defa bir ÖNERİ'de bulundum.
3.Mesaj sayımın az olması öneri yapıp konu açmayacağım anlamına gelmez. (..ve beni yargılama hakkını size vermez EN süperinden mod olsanız bile )
4.Birinci maddede söylediğim gibi konular benim olmadığı için sorunda ben değilim.
5.Ben orda kimseyi yerden yere vurmadım vurmamda, özellikle belirttim "Amacım kimseye ders vermek ve uyarmak değil, sadece bir öneri SDN yi seviyorum " diye.. -ki okuduysan...
Son olarakta bu tutumunuzu yanlış bulduğumu belirtmek isterim Aynı dikkati ve özeni sizlerdende beklerim sıradan 354 pardon 355 mesajlı bir üye olarak
Teşekürler.. Umarım bu konuyada kilit vurulmaz
Demiştim... Tahminimi doğru çıkartarak konuma kilit vuruldu
1.Yasaklanan konular benim değildi.
2.Sürekli değil ilk defa bir ÖNERİ'de bulundum.
3.Mesaj sayımın az olması öneri yapıp konu açmayacağım anlamına gelmez. (..ve beni yargılama hakkını size vermez EN süperinden mod olsanız bile )
4.Birinci maddede söylediğim gibi konular benim olmadığı için sorunda ben değilim.
5.Ben orda kimseyi yerden yere vurmadım vurmamda, özellikle belirttim "Amacım kimseye ders vermek ve uyarmak değil, sadece bir öneri SDN yi seviyorum " diye.. -ki okuduysan...
Son olarakta bu tutumunuzu yanlış bulduğumu belirtmek isterim Aynı dikkati ve özeni sizlerdende beklerim sıradan 354 pardon 355 mesajlı bir üye olarak