Syntax.Err
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 161
Bekle SS Bulursam Atcam Şimdi Bana Söylediklerine Bakİşte hocam sorun o. Araştırmadan geliyorlar sonrada yaşına bakmadan terbiyesizlik yapıyorlar.
Bekle SS Bulursam Atcam Şimdi Bana Söylediklerine Bakİşte hocam sorun o. Araştırmadan geliyorlar sonrada yaşına bakmadan terbiyesizlik yapıyorlar.
Yav hocam, dediğim şeyi yanlış anlamayin ama tutturmuşsunuz "yaş sınırı olsun" diye. Benlik bir problem yok öyle bir kural olsa paşa paşa giderim ama forumun yaş ortalaması düşük diye böyle bir sonuca gelinmemeli. -20'ler giderse forumun halini düşündunuz mu acaba? ? Çoğusu zaten -20 yaşında. Ben rahatsız olmanız konusunda haksızsiniz demiyorum. Çok haklısınız rahatsız Olmakla, ?? ama böyle bir kurala gelinmesini düşünmek/istemek yanlış. Zaten foruma yaş sınırı getirilmeyecekmis. Bunu böyle boş boş konuşmanin bir anlamı yok Başka bir çıkar yol bulmamız lazım ?Çoluk cocuğun banlanması gerekmekte..
Benide dahil 20 yaş altını "velet" diye tabir edilen kitleden zannediyor.Yav hocam, dediğim şeyi yanlış anlamayin ama tutturmuşsunuz "yaş sınırı olsun" diye. Benlik bir problem yok öyle bir kural olsa paşa paşa giderim ama forumun yaş ortalaması düşük diye böyle bir sonuca gelinmemeli. -20'ler giderse forumun halini düşündunuz mu acaba? ? Çoğusu zaten -20 yaşında. Ben rahatsız olmanız konusunda haksızsiniz demiyorum. Çok haklısınız rahatsız Olmakla, ?? ama böyle bir kurala gelinmesini düşünmek/istemek yanlış. Zaten foruma yaş sınırı getirilmeyecekmis. Bunu böyle boş boş konuşmanin bir anlamı yok Başka bir çıkar yol bulmamız lazım ?
sadece belirli yaşlardaki insanların bilecegi sorular sorsunlarYav hocam, dediğim şeyi yanlış anlamayin ama tutturmuşsunuz "yaş sınırı olsun" diye. Benlik bir problem yok öyle bir kural olsa paşa paşa giderim ama forumun yaş ortalaması düşük diye böyle bir sonuca gelinmemeli. -20'ler giderse forumun halini düşündunuz mu acaba? ? Çoğusu zaten -20 yaşında. Ben rahatsız olmanız konusunda haksızsiniz demiyorum. Çok haklısınız rahatsız Olmakla, ?? ama böyle bir kurala gelinmesini düşünmek/istemek yanlış. Zaten foruma yaş sınırı getirilmeyecekmis. Bunu böyle boş boş konuşmanin bir anlamı yok Başka bir çıkar yol bulmamız lazım ?
Siz hiç konuşmayin zaten ben şoklardayım yaşınızı öğrendiğimden beri ?Benide dahil 20 yaş altını "velet" diye tabir edilen kitleden zannediyor.
16 yaşında veledim benSiz hiç konuşmayin zaten ben şoklardayım yaşınızı öğrendiğimden beri ?
(Siz gibilere "velet" dendikçe benim olay yapasım geliyor la bu ne mantık?)
Şok olunacak bir durum yok aslında. Daha önceden de bir kaç yerde yaşımı söylemiştim.Siz hiç konuşmayin zaten ben şoklardayım yaşınızı öğrendiğimden beri ?
(Siz gibilere "velet" dendikçe benim olay yapasım geliyor la bu ne mantık?)
yaş kaç ?Şok olunacak bir durum yok aslında. Daha önceden de bir kaç yerde yaşımı söylemiştim.
15.yaş kaç ?
reiz benim kod hatası ile ilgili konuya bi el atar mısın rica etsemForumun kapısında 18 yaşından küçükler giremez yazmıyor ki? Yazıyor da ben mi bilmiyorum. Burası özgür bir platform, kısıtlama getirmek ile diktalık mı yapacağız?
Kişisel olarak bireyler ile tartışmamanızı öneririm, buraya üyeler stres atmaya geliyor. Stres yaşamaya değil.
Saygılarımla.
benden 1 yaş küçüksün o zaman sana veled diyebilirm (Mantık Bu)
Ben ilk defa denk geldim, denk gelmesem 29'luk adamdiniz hala gözümde, ki inanasim gelmiyor hala. Bilgileriniz yaşınıza göre dikkate alınacak derecede fazla ?Şok olunacak bir durum yok aslında. Daha önceden de bir kaç yerde yaşımı söylemiştim.
Ben mi?Ben ilk defa denk geldim, denk gelmesem 29'luk adamdiniz hala gözümde, ki inanasim gelmiyor hala. Bilgileriniz yaşınıza göre dikkate alınacak derecede fazla ?
ne gulyon kardes @YasiinBen mi?
Forumun kapısında 18 yaşından küçükler giremez yazmıyor ki? Yazıyor da ben mi bilmiyorum. Burası özgür bir platform, kısıtlama getirmek ile diktalık mı yapacağız?
Kişisel olarak bireyler ile tartışmamanızı öneririm, buraya üyeler stres atmaya geliyor. Stres yaşamaya değil.
Saygılarımla.
Yok @EFI Shell için söylemiştim ?Ben mi?
crazyreign gibi bilgili ve dost olduğum yetişkin üyeler var DA Forum'da. Ama çoğu Abdullah Hacıgül'e yalakalık yapan, PC'den anlamayan kitle (7-16 civarı oluyor genelde).En azından donanım arşivi forumla vs. kıyasladığımızda burası daha iyi donanım arşivi forum sadece PC toplamak için girenlerin bulunduğu bir ortam ek olarak ölücüleride var JD'ciler,HI-LEVEL'cılar,Gamepower'cılar,Gamebooster'cılar,Powerboost'cular,Abdullah ağğbem'ciler yani birçok kanser tip'de mevcut bazen iyi ki bu foruma gelmişim diyorum kendi kendime biz bize yeteriz kardeşim kaç yaşında oldukları hiç önemli değil cahil olmasınlar yeter boş boş yorumlar yapmasınlar yeter.
16 ;(crazyreign gibi bilgili ve dos olduğum yetişkin üyeler var DA Forum'da. Ama çoğu Abdullah Hacıgül'e yalakalık yapan, PC'den anlamayan kitle (7-16 civarı oluyor genelde).
Crazyreign gibi iyi insanlar'da var ona lafım yok ancak çoğu yalaka tipler dediğin gibi.crazyreign gibi bilgili ve dos olduğum yetişkin üyeler var DA Forum'da. Ama çoğu Abdullah Hacıgül'e yalakalık yapan, PC'den anlamayan kitle (7-16 civarı oluyor genelde).
Belki de hala aramızda dolaşıyor.Ekli dosyayı görüntüle 111629
Ekli dosyayı görüntüle 111630
Ekli dosyayı görüntüle 111631
başarılıymış ama az uz dağıtmamış ortalığı
Aynen öyle. Japonya'da 11 yaşında F1 süren çocuk yarışçı bile var. Bu örnek en açıklayıcı örneklerden biri.Beni de 20 yaş altında olduğum için "velet" diye görenler var. Yaşa göre değil davranışa göre.
Siyaset hakkında bilgim yok o yüzden siyaset sohbeti yapmadım, daha doğrusu yapmamaya çalıştım. Yalan olmasın.
Ama sözde kadın haklarını savunanlarla tartıştım.
Telefon önerilerinde bulundum. Telefonlar hakkında iyi bir bilgim olduğunu düşünüyorum.
Ben 14 yaşındayım, 16 yaşında değilim. 14 ve 15 kabul etmedi. 16 yaptım, şimdi 13 yazanları gördüm neden oldu bilmiyorum.
Sözde benden büyük bana Samsung orta segmentte alınmaz dedim diye sallayıp banlanan kişiler oldu. Ben onlara hala siz demeye devam ediyorum. Yani olay yaş değil.
Saygı.
Olay saygı olsaydı forumdaki tanıdığım bazı arkadaşlar sınıfta kalırlarBeni de 20 yaş altında olduğum için "velet" diye görenler var. Yaşa göre değil davranışa göre.
Siyaset hakkında bilgim yok o yüzden siyaset sohbeti yapmadım, daha doğrusu yapmamaya çalıştım. Yalan olmasın.
Ama sözde kadın haklarını savunanlarla tartıştım.
Telefon önerilerinde bulundum. Telefonlar hakkında iyi bir bilgim olduğunu düşünüyorum.
Ben 14 yaşındayım, 16 yaşında değilim. 14 ve 15 kabul etmedi. 16 yaptım, şimdi 13 yazanları gördüm neden oldu bilmiyorum.
Sözde benden büyük bana Samsung orta segmentte alınmaz dedim diye sallayıp banlanan kişiler oldu. Ben onlara hala siz demeye devam ediyorum. Yani olay yaş değil.
Saygı.
Olay ne o zaman?Olay saygı olsaydı forumdaki tanıdığım bazı arkadaşlar sınıfta kalırlar
Her önüne gelene kardeş diyorsun kimsenin yaşını bilmeden.
En nefret ettiğim de bir konuda hemen senin yaşın kaç diye soran 9 yaşındakiler...Aynen öyle. Japonya'da 11 yaşında F1 süren çocuk yarışçı bile var. Bu örnek en açıklayıcı örneklerden biri.