Yarın telefon almam lazım ve çok kararsız kaldım...

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar bahsettiğim üzere yarın telefon almam lazım çünkü Tüm arkadaşlarımda var yeteri parayı biriktirdim ve artık alıcam tüm telefonların özelliklerini biliyorum çok sakar olduğum için samsung galaxy s4 ü eledim sony xperia zyi de elememin sebebi diğer özellikleri beni tatmin etmiyor ...

İki telefon arasında kaldım Iphone 5 VE Htc One Benim için dayanıklılık başta yer alıyor 2. sırada kamera ve ses performansı, hız ve donanım 3. sırada pil ömrü 4. sırada uygulama 5. sırada ve Havalılık konusuda son sırada yer alıyor kriterlerime göre. Anket nasıl yapılır bilmiyorum bunu da yazarsanız sevinirim ve SİZE TEK SORUM BİRAZ BİLGİ İLE IPHONE 5 Mİ YOKSA HTC ONE MI:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bana gore..

hTc One ve iPhone 5 dayaniklilik tartisilir ama hTc One derim ben.

Kamera olarak hTc one diyorum karsilastirmalarda One'i daha onde gordum.. Ses konusunda zaten diyecek bi'sey yok One...

Hiz ve Donanim. Ikisi de hizli aslinda farkli isletim sistemleri var ama hiz karsilastiramam..

Pil omru One'da daha iyi diye biliyorum yanlis biliyor olabilirim.

Uygulama olarak iPhone 5.

Hava icinse hTc One :D

Licerof035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bende one düşünüyordum fakat bu grafik işlemcileri beni amiral gemilerinden soğuttu şuan 3310 kullanıyorum yazın sonuna kadar idare edip yeni çıkan adreno 330 işlemcili telefon alıcam bende senin yerinde olsam aynısını yapardım