Yarın S3 Alıcam kafam karışık

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar
yarın s3 almayı düşünüorm fakat nette bazı sitelerde 1577 1600 vs fiyatlarda. Resmi fiyatı 1999 tl halen vatan computer de tekno sa da. Nereden almalıyım?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
o ucuz fiyatlı telefonlar paralel ithalat. yani samsung türkiye garantisi yok. ithalat eden firma garanti veriyor. onun da ne kadar verimli olduğu tartışılır. samsung türkiye grantili modeller 2000 lira.

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anladım kardeşim. O zaman tekno sa dan alacağım 166 tl taksitle 12 ay. 1999 tl

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Anladım kardeşim. O zaman tekno sa dan alacağım 166 tl taksitle 12 ay. 1999 tl
evet hocam kesinlikle paralelet ithalat ihracattan uzakdur fazlasını ver sıkıntı çekme

ben universite ögrencisiyim kendimi sıkıştırmamak için 24 taksit yaptırdım evkurdan aldım 2.199'a geldi
hani alırken bu teknosa vatan felan da 24 taksit imkanı sunsaydı oradan alırdım :)

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet hocam kesinlikle paralelet ithalat ihracattan uzakdur fazlasını ver sıkıntı çekme

ben universite ögrencisiyim kendimi sıkıştırmamak için 24 taksit yaptırdım evkurdan aldım 2.199'a geldi
hani alırken bu teknosa vatan felan da 24 taksit imkanı sunsaydı oradan alırdım :)
Yarın bende alacağım, nasıl memnunmusun.?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
memnun olmak kelime anlamı ile az kalır :)
buyur s3 hakkındaki konularımı okuyup kafanda birkaç birşey oluşturabilirsin:wink:
Buradan

zeeprime

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu almadıysan bır kez daha dusun almak ıcın ben aldım bıraz pişmanlık olustu çünkü bataryası çok kötu 10 saat gıtmıyor 1 saat toplasan oyun oynuyorum buna ragmen yanı bence bır kez daha dusun almadan once. ve ıyıce arastır yazık gunah bu kadar cok para vermeye gerek yok..

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
IOS 6 da bir yenilik yok, iphone 5 'den bir beklentim yok artık. IOS, Android kadar hızlı gelişmiyor maalesef.
Ben iPhone alırken düşüncem telefonla pek fazla güncelleştirme yok ona bu çıktı benim telefona çıkmadı dur bende elimle yükliyim gibi şeylerden uzak durmak için aldım ve uğraşacak vaktimde yok zaten. Ama telefonla uğraşmayı değişik sistemler yüklemeyi seven arkadaşlar Android seçiyor :)

IOS 6 da bir yenilik yok, iphone 5 'den bir beklentim yok artık. IOS, Android kadar hızlı gelişmiyor maalesef.
Ben iPhone alırken düşüncem telefonla pek fazla güncelleştirme yok ona bu çıktı benim telefona çıkmadı dur bende elimle yükliyim gibi şeylerden uzak durmak için aldım ve uğraşacak vaktimde yok zaten. Ama telefonla uğraşmayı değişik sistemler yüklemeyi seven arkadaşlar Android seçiyor :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
telefonu almadıysan bır kez daha dusun almak ıcın ben aldım bıraz pişmanlık olustu çünkü bataryası çok kötu 10 saat gıtmıyor 1 saat toplasan oyun oynuyorum buna ragmen yanı bence bır kez daha dusun almadan once. ve ıyıce arastır yazık gunah bu kadar cok para vermeye gerek yok..
Zekii herif her konunun altına yazıyorsun. Nesin sen 2 hafta kullan telefonu sonra yorum yap epılcı.

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben apple ın ürünlerinden başka bir ürüne evet demem, adamlar şu an 1 numaralar kim ne derse desin telefonundan bilgisayarına kadar öndeler.
samsung yada başka bi marka apple ın düzeyine ulaşır onun kadar farklı bir teknoloji yaparsa o zaman işler değişebilir ama şimdilik 1 numara apple

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Apple bu kadar fazla övgüye yeni gelecek İphone'un özellikleri şöyle olmalı ; 2 GB Ram, 1.8 GHz 6 çekirdek işlemci, 16 MP kamera, Liquid metal kasa, Gorilla Glass 3 Kırılmaz çizilmez ekran, 5400 Mah batarya, Suya dayanıklı ve 128-248-368 GB dahili depolama yeri olması lazım.

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple bu kadar fazla övgüye yeni gelecek İphone'un özellikleri şöyle olmalı ; 2 GB Ram, 1.8 GHz 6 çekirdek işlemci, 16 MP kamera, Liquid metal kasa, Gorilla Glass 3 Kırılmaz çizilmez ekran, 5400 Mah batarya, Suya dayanıklı ve 128-248-368 GB dahili depolama yeri olması lazım.
oldu olacak uzayada çıkarsın bari