yusufedis1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Merhaba arkadaşlar az önce yanlışlıkla cam şeker yuttum.Kent Çilektat markasıydı sorun olurmu acil cevap boğazımda birşey var gibi hissediyorum
Teşekkürler içtim tkerar içecegimSu iç. Yuttuysan bir şey olmaz. Nefes alıyorsan np
Tadı çok güzel ama şekerde çok büyüktü valla korktumBir şey olmaz. Markasını falan da söylemişsin ha. Tadı iyi miydi bari? Yutalım mı biz de?![]()
Bir şey olmaz, yutmuşsunuz gitmiş artık. En fazla tadını alamadan gitti diye üzülebilirsiniz.Tadı çok güzel ama şekerde çok büyüktü valla korktum
Yok ama kalp hastasıyım da.sol koroner arter 14 mm geniş İstanbul'a gideceğim bunun için bir sorun varmı diye yazdım korktum bir anEğer kesseydi zaten,bunu yazamazdın ?
Evet??Bir şey olmaz, yutmuşsunuz gitmiş artık. En fazla tadını alamadan gitti diye üzülebilirsiniz.
Evet vardı sankiHiçbirşey olmaz o boğazında bişi var gibi hissetmende psikolojik bişey korkma bu arada cisimin sivri kenarları varmıydı?
Alakası yok bişi olmazYok ama kalp hastasıyım da.sol koroner arter 14 mm geniş İstanbul'a gideceğim bunun için bir sorun varmı diye yazdım korktum bir an
Doktor musun bu aradaAlakası yok bişi olmaz
Peki boğazda acıma hissi böyle sanki bişi sürtmüş gibi bir his varmı?Evet vardı sanki
Sanki büyük birşey yer kaplıyor gibiPeki boğazda acıma hissi böyle sanki bişi sürtmüş gibi bir his varmı?
tıp okuyorumDoktor musun bu arada
İnşallah iyi yerlere gelirsintıp okuyorum
Bence oradaki his psikolojik olabilir sen oradaki hissi hafifletmek için bol bol su iç geçmezse o zaman sıkıntıSanki büyük birşey yer kaplıyor gibi
TmBence oradaki his psikolojik olabilir sen oradaki hissi hafifletmek için bol bol su iç geçmezse o zaman sıkıntı