Yanlış Şifre Sorunu !!

Furkan005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim tel. Samsung star 1 arkadaşlar ben telefonumu kapatmiştim bir açiyim dedim ve açtim karsima her zamanki gibi şifre cikti şifremi yazdim onayla dedim ve yanliş sim şifresi diyor arkadaşlar şifreyi doğru yazdiğimdan adim gibi eminim ama şifreyi kabul etmiyor bu nedenle bende telefonumu açamiyorum bilen warsa acil cevap yazsin arkadaşlar!!! Acill!!!

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Telefonun dokunmatiğinde sorun olabilir. O telefonlar uzun kullanımda ekranları baya bozuluyor. Hattını başka telefona takıp onda açmayı dene.

Furkan005

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denedim biseler yaptim puk kodu istiyor puk kodunu yaziyorum yeni sim karti sifresi diyor yaziyorum bida yaz diyo yaziom sim kartiniz aciliyor diyo 7-deneme kaldiysa 6 deneme kaldi diyo

DOGAN61SELİM BİLİOSAN CEVAP VER KARDES

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Denedim biseler yaptim puk kodu istiyor puk kodunu yaziyorum yeni sim karti sifresi diyor yaziyorum bida yaz diyo yaziom sim kartiniz aciliyor diyo 7-deneme kaldiysa 6 deneme kaldi diyo

DOGAN61SELİM BİLİOSAN CEVAP VER KARDES
Hattında beraber operatörünün bayisine git. Belki orda yardımcı olurlar. Yada yeni hat çıkart. Aklıma başka bişe gelmiyo.

emregunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Operator bayiine git Dogan'in dediği gibi. Hallolmasi gerek oyle. Yoksa Baskasinin telefonunu mu acmaya calisiyorsun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim şifremi kimseye söylemedim kardeşim denemeye çalışmış 5 tane yanlış bilmiş ve şimdide kulanıcı adı veya (e-posta) şifre yazıyo ve ben bu telefonu yeni aldım daha e-postamı veya şifremi koymadım ne olur yardım et doğan61seliiiim yardım ett
:yes::crying: ne olur doğan61selim

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
benim şifremi kimseye söylemedim kardeşim denemeye çalışmış 5 tane yanlış bilmiş ve şimdide kulanıcı adı veya (e-posta) şifre yazıyo ve ben bu telefonu yeni aldım daha e-postamı veya şifremi koymadım ne olur yardım et doğan61seliiiim yardım ett
:yes::crying: ne olur doğan61selim

Google hesabından mı bahsediyorsun?