Yanlış driver kurdum

KPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk olarak sorunumu doğru başlıkta açtığımdan emin değilim.Eğer yanlış başlıkta açtıysam doğrusunu söylerseniz bu konuyu silip oraya açabilirim.

Bilgisayar donanımlarıyla alakalı şeyleri bilmiyorum ve geforce experience yükledim.Amacım neydi derseniz bilgisayarın güncelleme yapması gerekiyorsa yapsın diye yükledim.Herneyse açtım programı indirmem gereken bir şey gördüm (çünkü simge yeşil renkliydi) indirdim sonrasında hızlı kuruluma bastım ve çok uzun bir süre kuramadı.Bende programı görev yöneticisinden kapattım sonrasında aklıma bir fikir geldi donanımlara özel güncelleme programları var mıdır diye ekran kartına bakmayı felan öğrendim.İnternetten önerilen bir program indirdim (slimdrivers) aynısını bunda da yaptım bunda bir şeyler kuruldu ama en son yaptığım güncellemede şu anki kullandığınız ... daha güncel diye bir uyarı sekmesi geldi bende kapattım ve hatırlamadığım bir kaç şey sonunda bilgisayar yavaşladı ve daha çok ısınmaya başladı (leptop) sorarsanız hala ne yaptığım hakkında hiç bir fikrim yok.Aşşağıya bilgisayarımın özelliklerini yazıyorum yardım edebilirseniz sevinirim

İşlemci:Intel(R) Core(TM) i5-2430m cpu @ 2.40 ghz 2.40 ghz
Yüklü Bellek(Ram):4.00 GB
Sistem Türü:64 bit işletim sistemi
Ekran Kartı:Intel(R) HD Graphics 3000
Marka:Acer

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
sistem geri yükleme deneyebilirsiniz yaşanılan durumu çözmesi gerekir

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Sistem geri yükleme nedir nasıl yapılır

Sistem geri yükleme windows'un en son sistem geri yükleme noktası oluşturulan tarihe geri dönme işlemi için kullanılır, yüklediğiniz programlar ve yaptığınız ayarlar önceki ayarlarınıza döner,

başlat-sistem geri yükleme yazın karşınıza gelecek olan pencereden ilerlediğinizde sistem geri yükleme işlemini yapabilirsiniz.

KPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sistem geri yükleme windows'un en son sistem geri yükleme noktası oluşturulan tarihe geri dönme işlemi için kullanılır, yüklediğiniz programlar ve yaptığınız ayarlar önceki ayarlarınıza döner,

başlat-sistem geri yükleme yazın karşınıza gelecek olan pencereden ilerlediğinizde sistem geri yükleme işlemini yapabilirsiniz.
Dediğin işlemi yaptım windows update`den güncelleştirmeleri denetleme mi istedi şuanda denetliyorum.

KPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Ek olarak sadece internet açıkken böyle

Ekli dosyalar

• asd.png
    asd.png
    52.6 KB · Görüntüleme: 861

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Neden programlarla driver yüklüyorsunuz ki.Bir de bana hangi işletim sistemi kullanıdığınızı ,işletim sisteminizin kaç bit olduğunu,bilgisayarınız laptopsa marka ve modelini yazarsanız sizin bilgisayarınıza uygun driverları bulabilirsem siteye yönlendirebilirim sizi.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Driver kurmak için program kullanmayın manuel kendiniz kurun sistem hakkında hiç bir şey bilmiyorsanız bir pc ciye götürün o kursun.

KPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Neden programlarla driver yüklüyorsunuz ki.Bir de bana hangi işletim sistemi kullanıdığınızı ,işletim sisteminizin kaç bit olduğunu,bilgisayarınız laptopsa marka ve modelini yazarsanız sizin bilgisayarınıza uygun driverları bulabilirsem siteye yönlendirebilirim sizi.
Windows 7 64 bit Acer Aspire 5750G

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Windows 7 64 bit Acer Aspire 5750G
Öncelikle yanlış kurduğunuz driverı aygıt yöneticisinden kaldırın.Daha sonra bu siteden indirmek istediğiniz driverı indirin.
Link: Acer 5750G Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Üstteki linkte bana verdiğiniz Acer Aspire 5750G'nin driverları yer almaktadır.Not öncelikle verdiğim linkte işletim sisteminizi ve kaç bit olduğunu mutlaka seçin.Eğer başka bir sorunuz olursa bana özel mesaj da atabilirsiniz.

KPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sistem geri yükleme ile sorun giderilmesi gerekir işlem sonucuna göre yardımcı olmaya devam ederim
6 saattir denetliyor fakat hala devam ediyor artık ümidi kestim windows update`den

Ekli dosyalar

• asdasd.png
    asdasd.png
    11.2 KB · Görüntüleme: 741

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bilgisayarı güvenli mod ile açarak driver kaldır. Daha driver'ı orinal sitesinden indirerek kurulum yapabilirsin. Combofix ile tarama yap bilgisayarına

KPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle yanlış kurduğunuz driverı aygıt yöneticisinden kaldırın.Daha sonra bu siteden indirmek istediğiniz driverı indirin.
Link: Acer 5750G Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
Üstteki linkte bana verdiğiniz Acer Aspire 5750G'nin driverları yer almaktadır.Not öncelikle verdiğim linkte işletim sisteminizi ve kaç bit olduğunu mutlaka seçin.Eğer başka bir sorunuz olursa bana özel mesaj da atabilirsiniz.
Programı indirdim taradım 13 tane güncelleştirme var galiba ama program üyelik istiyor güncelleştirmek için

Ekli dosyalar

• asdsadsad.png
    asdsadsad.png
    80 KB · Görüntüleme: 1,023

KPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarı güvenli mod ile açarak driver kaldır. Daha driver'ı orinal sitesinden indirerek kurulum yapabilirsin. Combofix ile tarama yap bilgisayarına
Bu virüs gibi bir şey değil şuanda direk olarak kaldırdım zaten ama güncelleştirmede sorun yaşıyorum şu anda

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Ne yaptınız siz öyle?Benim verdiğim siteden mi indirdiniz o programı?Ben bilgisayara geçen haftasonu format atıp Windows 7 Home Premium yükledim ve driverscape'den yani size verdiğim linkteki ama sadece size verdiğim linkteki siteden WiFi driverını yükledim.Daha sonra bazı driverlarıda yine bu siteden indirdim.Siz ne yapıp o programı indirdiniz?Olmazsa format attırın veya biliyorsanız kendiniz format atın.İnşallah sorununuzu çözersiniz.Bir de benim size verdiğim şu linkte Acer 5750G Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP sadece gerekli driverları yüklemeliydiniz.Yani hepsini değil.

KPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ne yaptınız siz öyle?Benim verdiğim siteden mi indirdiniz o programı?Ben bilgisayara geçen haftasonu format atıp Windows 7 Home Premium yükledim ve driverscape'den yani size verdiğim linkteki ama sadece size verdiğim linkteki siteden WiFi driverını yükledim.Daha sonra bazı driverlarıda yine bu siteden indirdim.Siz ne yapıp o programı indirdiniz?Olmazsa format attırın veya biliyorsanız kendiniz format atın.İnşallah sorununuzu çözersiniz.Bir de benim size verdiğim şu linkte Acer 5750G Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP sadece gerekli driverları yüklemeliydiniz.Yani hepsini değil.
Sadece driver utility`i indirdim ve hangilerinin gerektiğini nereden bilicem anlamadım

KPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hangilerini indirmem gerektiğini söylerseniz onları indiriyim bilgi gerekirsede bilgileri veriyim

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Hangilerini indirmem gerektiğini söylerseniz onları indiriyim bilgi gerekirsede bilgileri veriyim
Mesela ekran kartı driverı inderecekseniz sizin bilgisayarınız için hem intel'in em de nvidia geforce 610m'nin driverı var.Kendi bilgisayarınıza göre yükleyeceksiniz yani.