Yanına kursam çakışma olurmu ?

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar elimde ad-adware personel security lisansı varda onu trend micro internet security yada comodo internet securitynin yanına kursam çakışma, zarar vs olurmu?
vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :)

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
daha önceleri bir çok antivirüs programının yanına spyware programlarıda kurdum bilgisayarı yavaşlatmaktan başka bi sıkıntı olmadı.Ama sizin bahsettiğiniz programları denemedim. genel olarak antivirüs ve spyware yazılımları beraber kurulabilir.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bence ona hiç gerek yok internet security yazılımları zaten antivirüs özelliğini de kapsar sık sık banka işlemleri yapıyorsan zemana antilogger kullanabilirsin yanınada anti-malware aracı kurarsın ara sıra tararsın sorun çıkmaz.

Bu iki program da antivirüs önleme amaçlı olduğu için sorun çıkarabilir diye düşünüyorum.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar bilmiyorum belki kullanan varsa diye sordum
yani sadece internet security pcye yetermi diyorsunuz yanina hiç başka spyware,anti-malware kurmana vs gerek yok diyorsunuz ?

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
yanlış anlaşılma olmasın 2 antivirüs programı yada 2 internet security programı beraber olmaz. 1 antivirüs ve 1 spyware beraber olabilir.
dgncn'ın dediği çok mantıklı internetsecurity yanına antilogger daha iyi bencede.

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok şu an comodo kurulu pcimde 2 si kurulu değil birkaç gün sonra trende geçmeyi düşünüyorum ondan sordum yani 2si zaten pcimde kurul olamaz

zemana antilogger kurulu zaten pcimde

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bir yavaşlık falan hissedersen internet security'nin yanına anti malware falan kurarsın işin bitince kaldırırsın çok yormaya gerek yok.

eeyyeeyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önceleri bir çok antivirüs programının yanına spyware programlarıda kurdum bilgisayarı yavaşlatmaktan başka bi sıkıntı olmadı.Ama sizin bahsettiğiniz programları denemedim