Yanilmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emobaltaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle nickimi bilerek öyle aldım. forumda değişik bir yerim olsun istedim. uzun süredir takip ediyordum. artık yazmaya başliyim dedim. kısaca aranızdayım. kendimi tanıtacak olursam adım eren. 17 yaşındayım. hayırlısıyla 2kasımda 18ime giricem. şimdiden hepinize hoşbulduk

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
emo musun:D hoş geldin takip ettiğine göre kuralları hatırlatmamıza gerek yok sanırım:)
iyi forumlar

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hoşgeldin

emobaltaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önceden öyle girmiştim şimdi değiştiremiyorum. nasıl değiştirebileceğim konusunda yardımcı olabilecek varmı?

edit: düzenledim :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Hoş geldin öncelikle.
Ayrı bir yerin olsun istemişsin ama bence olmamış.
Taklitler asıllarını yaşatır derler.
O yüzden bir süre sonra eminim ki üyelik adını değiştirmek için başvuru yapacaksın.
Kendine özgü bir isim seçmen yararına olur.

emobaltaci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoş geldin öncelikle.
Ayrı bir yerin olsun istemişsin ama bence olmamış.
Taklitler asıllarını yaşatır derler.
O yüzden bir süre sonra eminim ki üyelik adını değiştirmek için başvuru yapacaksın.
Kendine özgü bir isim seçmen yararına olur.
emubaltacı nın taklidi olma yolunda ilerleyeceğimi düşünmüyorum. o zaten görevini iyi yapıyor. benim amacım burada sadece bilgi alış-verişinde bulunmak. hepinize hoşbulduk arkadaşlar

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
emubaltacı nın taklidi olma yolunda ilerleyeceğimi düşünmüyorum. o zaten görevini iyi yapıyor. benim amacım burada sadece bilgi alış-verişinde bulunmak. hepinize hoşbulduk arkadaşlar

Altını çizdiğim nokta orası değildi. :flowers:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Yanılmayın demişsin ama ben yine de sorayım; rumuz seçiminle moderatör arkadaşı aşağılama gibi bir düşüncen yoktur inşallah? Tepkinin bu şekilde olanına her zaman karşıyım.

walcott39026

Asistan
Reaksiyon puanı
16
öncelikle nickimi bilerek öyle aldım. forumda değişik bir yerim olsun istedim. uzun süredir takip ediyordum. artık yazmaya başliyim dedim. kısaca aranızdayım. kendimi tanıtacak olursam adım eren. 17 yaşındayım. hayırlısıyla 2kasımda 18ime giricem. şimdiden hepinize hoşbulduk

ismin karakterini yansıtıyorsa yandık:laugh:

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

Foruma kendine özgü bir isimle girseydin zamanla zaten bir yerin olacaktı. En baştan bunu başka isim üzerinden yapmaya çalışmak bana doğru gelmiyor.

Forum içinde çok belirgin kullanıcılar var ve isimleri de çok belirgindir artık. Forum içindeki kişiliklerini belirtir isimleri bir noktada.

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
hoş geldin niye boş geldin :P

linux bölümünede bekleriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...