- Reaksiyon puanı
- 2,191
Discord Server'ı açacak mısın? Açarsan az biraz bilgim var yardımcı olabilir o konuda.
Teşekkür ederim. Şimdi ilk etapta açmam ne kadar yararlı olur bilemedim. O tarafa fazla da ilgi gösteremem büyük ihtimalle vakit sıkıntısından dolayı. O sebeple kanalın gidişatına bakmak istiyorum. Ancak açacak olursam ilk adresim sen olursunDiscord Server'ı açacak mısın? Açarsan az biraz bilgim var yardımcı olabilir o konuda.
Yok olmadı. Fenerin maçı vardı onun yüzünden açamadım.Dün yayın olmadı mı hocam?
Bugün yayın olacak mı?Yok olmadı. Fenerin maçı vardı onun yüzünden açamadım.
Pazartesi-Çarşamba-Cuma ve Cumartesi yayın yapmayı düşünüyorum. Salı ve Perşembe akşamları genellikle müsait olmuyorum. Birde şu birisi takip edince veya bağış atınca çıkan bildirim ekranını falan halletmem lazım. Uzun sürmeyecek bir şey ama hazırlıklı açmak istiyorum yayınıBugün yayın olacak mı?
Abi bir işe başlamamak için binlerce neden vardır diye bir söz var ya, o cidden doğru bir şey. Erteledikçe böyle oluyor maalesef.Bende hep istiyorum ama bir türlü olmuyor.
pubg, volorant bu aralar fally guns oyanarsan güzel olur gta oynarsan ben yokum.Pazartesi-Çarşamba-Cuma ve Cumartesi yayın yapmayı düşünüyorum. Salı ve Perşembe akşamları genellikle müsait olmuyorum. Birde şu birisi takip edince veya bağış atınca çıkan bildirim ekranını falan halletmem lazım. Uzun sürmeyecek bir şey ama hazırlıklı açmak istiyorum yayını
Bu arada yayınlarda sohbet haricinde neler oynarsak çoğunluğun hoşuna gider? (LoL hariç )
PUBG, Valorant gibi rekabetçi oyunlar hiç oynamadım. O tarz oyunlarla aram da yok açıkçası. Buna CS GO'da dahil. Ben genelde FM, ETS2 ve hikayeye sahip oyunlar oynuyorum. Ek olarak Dota 2. Aslında Steam listemi buraya atsam ona göre bir oyun seçsek oylama ile güzel olabilir.pubg, volorant bu aralar fally guns oyanarsan güzel olur gta oynarsan ben yokum.
R6, Mortal Kombat 11 olabilirBu arada yayınlarda sohbet haricinde neler oynarsak çoğunluğun hoşuna gider? (LoL hariç )
steam listesini at bir bakalım.PUBG, Valorant gibi rekabetçi oyunlar hiç oynamadım. O tarz oyunlarla aram da yok açıkçası. Buna CS GO'da dahil. Ben genelde FM, ETS2 ve hikayeye sahip oyunlar oynuyorum. Ek olarak Dota 2. Aslında Steam listemi buraya atsam ona göre bir oyun seçsek oylama ile güzel olabilir.
Tek ihtiyaç yeterli düzeyde bir bilgisayar çünkü. Garip bir durum yok bence.Her önüne gelen yayıncı oluyor nedense.
steam listesini at bir bakalım.
Nasa intermetimi o ?takipteyim yalnız bana şunu nasıl başardığını söylersen: Ekli dosyayı görüntüle 116991
Odyssey'i daha yeni bitirdim ama Origins oynayabiliriz. W3 bitireli 2 yıl civarı oluyor yeniden oynamayı bende istiyordum açıkçası. Ankete göre de bir değerlendirme yaparız artık.1- The Witcher 3: Wild Hunt
2-Assassin's Creed Odyssey
3- Rust
bu oyunlarla başlaman iyi olur. The witcher ile başla.
Bu arada steam'a güzel para yatırmışsın.
üOdyssey'i daha yeni bitirdim ama Origins oynayabiliriz. W3 bitireli 2 yıl civarı oluyor yeniden oynamayı bende istiyordum açıkçası. Ankete göre de bir değerlendirme yaparız artık.
Aynen yarın akşam 20:00 gibi açmayı planlıyorum.ü
güzle bir yayın olacak galiba. Yarın var değil mi?
Metro, Bioshock tarzı oyunları oynuyorum da direkt Outlast gibi korku temalı oyunları oynayamıyorum açıkçası Korku filmi de izlemeyi pek sevmem zaten.Korku oyunu oynar mısın?
Bugün olursa iyi olur. Meraktan çatlıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 117451
Birçok şeyi hallettim. Sistem hazır. Bugün ki işlerim uzadığı için kanalın bağış alarmı vb. gibi eksik kalan son 3-5 yerini şimdi halledeceğim. Bugün akşama yetiştirmeye çalışacağım, olmadı yarın akşam bir saat belirleyelim ve yayını açalım artık. Hem o zamana kadar belki ankete de daha fazla oy gelir.