Yağcılıkta son nokta

legolas4444

Profesör
Katılım
1 Mayıs 2008
Mesajlar
1,367
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Yağcılıkta son nokta

27 Eylül 2008
6524281.jpg
.

AKP'nin Tanıtım ve Medya İşleri'nden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edibe Sözen, bayram nedeniyle yayınladığı tebrikte ilginç ifadelere ve fotoğraflara yer verdi.

İŞTE OLAY TEBRİK KARTI - FOTO GALERİ

Kişisel bir tebrik kartı olmasına rağmen Edibe Sözen'in ön yüzünde tam 30 tane Başbakan Erdoğan fotoğrafı kullanması dikkati çekti.
Kartın metin bölümünün yer aldığı arka yüzünde ise şu ifade yer alıyor:
"Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularla tebrik eder, ülkemize ve milletimize huzur ve esenlikler getirmesini dilerim"
Sözen, geçen ay hazırladığı gençlerin korunması yasa taslağıyla kamuoyunda büyük tepki görmüştü. Kapatma davasıyla ilgili tartışmalar sona ermemişken "Okullara mescid" talep eden maddeleri bulunan bir taslağı gündeme getirmesine Başbakan Erdoğan'ın tepki gösterdiği de kulislere yansımıştı.
Parti yönetiminde bile eleştiri oklarının hedefi haline gelen Sözen, bu gelişmelerin ardından bir süreliğine ABD'ye gitmişti.
Uzun zamandır göz önüne çıkmayan Sözen'in içeriği ve tasarımıyla Başbakan Erdoğan'a yakın durmaya çalışan bir tebrik kartı ile tekrar ortaya çıkması ilgi çekti.
Kişisel bir kartta 30 farklı Erdoğan fotoğrafının yer almasına anlam verilemezken, tebrik metninde Başbakan'ın konuşmalarında sürekli kullandığı ve artık onunla özdeşleşen "En kalbi duygularla" sözlerinin yer alması dikkati çekti.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9999698.asp?gid=229&sz=34845
 

RadioHead

Asistan
Katılım
18 Ağustos 2008
Mesajlar
386
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
ah ah akparti kapatılma davası açıldığında meclisteki odasında boşaltma hazırlıklarına başlayan,kapatılmaya kesin gözüyle bakan Edibe hanım şimdi yalakalık yaparak koltuğunu korumaya çalışıyor!!ne diyim kolay gelsin başbakanda bi tane atkı yaptırsın "ForzaErdoğan" yazdırsın takıp dolaşsın TBMM'de:D
 

zelenga

Profesör
Katılım
17 Şubat 2008
Mesajlar
2,509
Reaksiyon puanı
18
Puanları
38
okullara mescid kötü birşey mi... hristiyan, yahudi, alevi (eğer mescidi kabul etmezse)..bunlara da ibadethane ayrılmalı :excl:

ne yani..kendi öz memleketimizde de çocuklarımızı dinine bağlı yetiştiremeyeceksek.:(.nereye gidelim..Suudi Arabistan'a mı?
Ama orda da vehhabiler yönetimde...:sweatdrop:
ha bu arada bizim yönetimdekilerin dini,dili, cibilliyeti nedir gerçekten:icon_-1:

konunun dışına çıkmış gibi görünebilir üstte yazanlar..ama bu en birinci haklarımızı da ayrıcalıkmış gibi haberlerde okuyunca dayanamıyorum..sinirleniyorum :angry:
 
Üst