- Konuyu başlatan
Breaking bad keyfi 2. Sezon bölüm 9

bu ne hızBreaking bad keyfi 2. Sezon bölüm 9![]()
bu ne hız![]()
belli, belli.Bikac gundir mesguldum o yuzden yavas gidiyorum![]()
I am not in the danger i'm the danger!
Bende yeni başladım Game of Thrones yokluğunda iyi gidiyorArkadas bir spartacus bakayım dedim bu game of thronesdan da betermis
Bende yeni başladım Game of Thrones yokluğunda iyi gidiyor
Eksik bırakmaz olmaz.Şu an 3 bölüm izledim ,insanı diziye bağlamıyor hala onu hissedemedim umarım ileri ki bölümlerde o hissi verir.Sadece 1 . Sezon izle yeter sonra hic sarmiyor
Eksik bırakmaz olmaz.Şu an 3 bölüm izledim ,insanı diziye bağlamıyor hala onu hissedemedim umarım ileri ki bölümlerde o hissi verir.
Tablette hangi siteden izliyorsun?
Breaking bad başlamışsın iyidir. Arrow ve The Walking Dead dizileride çok güzel tavsiye ederim.
ipad yaniIdizifilm uygulamasi vardi ondan izliyorum su an marketten kalkti ama yenisk gelecek iosa
Ben ingilizceme faydalı olsun diye izliyodum bi aralar. The Newsroom'u hafta hafta takip ederek izlemiştim, çok da hoşuma gitti.
Hukuk okuyosun, Suits i elbet duymuşsundur, ben de tavsiye etmiş oluyum. Karizma olarak Dr. House'la kapışır bizim başroldeki Harvey.
Mesaji simdi gordumsuits baslayim breaking bad bitmek uzere
Suits biraktim begenmedim baglanti yok , spartakus sadece 1. Sezon izledim, prison break heroes ve breaking bad bitirdim biten serilerden soylerseniz guncel takip edemiyorum cunku