- Reaksiyon puanı
- 36
The 100 izleyeniniz yokmu. Çok güzel gidiyor
Paralel evren uzun zamandır incelenen düşünülen bir konu
Film basından beri. Parelel evrenin ipuclarını kel adamlar sayesınde veriyorlrdı. Süpriz olmadın
Paralel evren uzun zamandır incelenen düşünülen bir konu
Film basından beri. Parelel evrenin ipuclarını kel adamlar sayesınde veriyorlrdı. Süpriz olmadın
Personel Of interest 2. Sezondan ve blacklıst baktım 4 bölüm kadar bu arada vikings unuttuk kıvanç tatlıtugında 2 bölüm oynayacağı söyleniyor 2. Sezonda
Bir dizi farkı dizisi farkı filmin dizi versiyonu. Ve cok iyi bir dizi olmuş sinema versiyonu. Ödüller almış dşye biliyorum
Biliyorum diziyi izledim ama son 2 sezonunda gerçekten içine ettiler dizinin bu konuda herkes hem fikir. The 100 izlemiyorum. Şuan güncel izlediğim diziler Person of Interest,Arrow,Blacklist,Supernatural. Size izlemiyosanız Person of Interesti kesinlikle izleyin konusu hoşunuza giderse. Banshee yorumlarına baktım baya olumlu yarın başlıyorum diziye.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Biliyorum diziyi izledim ama son 2 sezonunda gerçekten içine ettiler dizinin bu konuda herkes hem fikir. The 100 izlemiyorum. Şuan güncel izlediğim diziler Person of Interest,Arrow,Blacklist,Supernatural. Size izlemiyosanız Person of Interesti kesinlikle izleyin konusu hoşunuza giderse. Banshee yorumlarına baktım baya olumlu yarın başlıyorum diziye.
Supernatural 10.ssezon bölümleri yayınlandımı?
Şimdi başlasam 2 aya biter heraldebu sebepten başlamıyorum ilk bölümde gencler şimdi olgunlaştılar. Emekli olacaklar yakında.
![]()
Şu an kaldığım bölümü arıyorum kafa karıştı![]()