Yabancı dizi önerisi.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
The 100 izleyeniniz yokmu. Çok güzel gidiyor

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hiç duymadım o dizinin adını. Ilk defa senden duyuyorum şu an

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
2. Sezondalar. Bilim kurgu olarak cok iyi.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
The 100
Bir nükleer savaş dünyayı yok ettikten 97 yıl sonra, insanlıktan kalan tek örnekleri barındıran bir uzay gemisi 100 genci dünyayı tekrar insanlarla doldurmak için geri gönderir.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Paralel evren uzun zamandır incelenen düşünülen bir konu
Film basından beri. Parelel evrenin ipuclarını kel adamlar sayesınde veriyorlrdı. Süpriz olmadın

Biliyorum diziyi izledim ama son 2 sezonunda gerçekten içine ettiler dizinin bu konuda herkes hem fikir. The 100 izlemiyorum. Şuan güncel izlediğim diziler Person of Interest,Arrow,Blacklist,Supernatural. Size izlemiyosanız Person of Interesti kesinlikle izleyin konusu hoşunuza giderse. Banshee yorumlarına baktım baya olumlu yarın başlıyorum diziye.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Paralel evren uzun zamandır incelenen düşünülen bir konu
Film basından beri. Parelel evrenin ipuclarını kel adamlar sayesınde veriyorlrdı. Süpriz olmadın

Biliyorum diziyi izledim ama son 2 sezonunda gerçekten içine ettiler dizinin bu konuda herkes hem fikir. The 100 izlemiyorum. Şuan güncel izlediğim diziler Person of Interest,Arrow,Blacklist,Supernatural. Size izlemiyosanız Person of Interesti kesinlikle izleyin konusu hoşunuza giderse. Banshee yorumlarına baktım baya olumlu yarın başlıyorum diziye.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Personel Of interest 2. Sezondan ve blacklıst baktım 4 bölüm kadar bu arada vikings unuttuk kıvanç tatlıtugında 2 bölüm oynayacağı söyleniyor 2. Sezonda
Bir dizi daha. Adı fargo filmin dizi versiyonu. Ve cok iyi bir dizi olmuş sinema versiyonu. Ödüller almış dşye biliyorum

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Personel Of interest 2. Sezondan ve blacklıst baktım 4 bölüm kadar bu arada vikings unuttuk kıvanç tatlıtugında 2 bölüm oynayacağı söyleniyor 2. Sezonda
Bir dizi farkı dizisi farkı filmin dizi versiyonu. Ve cok iyi bir dizi olmuş sinema versiyonu. Ödüller almış dşye biliyorum

Vikings izlemiyorum bilmiyorum ama Person of Interest bu sezon (4. sezon yayınlanan If Then Else imdb tarihinde en yüksek puan alan dizi bölümü oldu). Fargo'yu izleyenler çok memnun ama bende izlemiyorum. Ek olarak Homeland izleyebilirsiniz politik bi dizi gerçek olaylara dayanıyor tabi CIA'nin gözünden biraz ama kesinlikle öneririm pişman olmazsınız.

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Supernatural 10.ssezon bölümleri yayınlandımı?

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Hayda. Baya bölüm yayınlanmış yeni görüyorum fail :D

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Supernatural bu kadar konuyu nasıl nerden buluyor. Nasıl bir beyin var adamlarda 2. Sezonda sıkıldım diziden belki yine başlarım

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Olaylar güzel ama. Hoşuma gidiyor benim baya şeytanlı olaylar felan:)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Severim böyle olayları ama bir konsantre olamadım diziye

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Baya uzun zaten bölümler 11 sezon oldu resmen

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Şimdi başlasam 2 aya biter heralde :) bu sebepten başlamıyorum ilk bölümde gencler şimdi olgunlaştılar. Emekli olacaklar yakında. :)

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
:) Konuyu acaba daha nereye nasıl uzatacaklar :laugh:

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ben sezonları karıştırmışım. Cehennemin kralı crowleyin annesi çıkıp geliyordu en son :biggrin: ağlaşıyorlardı valla

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Güzel diziler kolay yapılmıyor herzaman mayası tutmuyor devammetsin 3 5 sezon daha

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Şu an kaldığım bölümü arıyorum kafa karıştı :)

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kafayi sıyırma noktasındayım :glare: Bulunmuyor

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Hahah sen paralel evrende Supernatural yerine baska dizimi izledin :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Vikings walking dead hannibal game of thrones shameless flash from dusk until dawn black sails da vinci demons american horror story penny dreadful americans

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Yok buldum sonunda 10. Sezon 10 bölüme geçiyorum:) uzun zaman bakmamıştım yeni bölüm çıkmaz diye zaten takip ettiğim doğru duzgun dizi sitesi yok 1 tane vardı takip ettiğim site orasida yıllar önce kapandı :sneaky2:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
The Walking Dead Zombili

The Vampire Diaries Vampirli cadılı kurt adamlı ve bir kaç şey var söylemek istemiyorum spoiler'a girer

The Originals Vampirler ama köken olanlar yani ilk vampirler konu alınıyor ve TVD ile bağlantılı, tvd izlenmeden izlemeni önermem, efektler vb hepsi aynı zaten aynı yapımcıydı sanırım, tvd'ye gelmişti kökenler sonra gidiceklerdi çok sevildi ayrı dizi yapıldı.

Supernatural Doğaüstü şeyleri avlayan iki kardeş, aklına gelebilecek her türlü şeyi barındırıyor hani kategori olarak dramdan tut anismasyona kadar :D

Being human Vampir kurtadam aşk vb

Arrow Bilmeyen varmı? :D

Viking denilince akan sular durur...

Hannibal Enfes, viski içerek izleyin...

Fringe İnanılmaz.

Breaking Bad Şahane uyuşturucu dizisi.

House OMG diyorum.

How ı met your mother Bir efsane.

Game Of Thrones Çok hoştur hele ki ejder anaları :D

The Tomorrow People Fantastik sevenler için.

Teen Wolf Çoğu kişi çocuk dizisi olarak görsede bence çok başarılı güzel bir dizidir çocuk dizisine yani 10-15 yaş'a hitap ettiğini söylüyolarlar ama 30 yaşında izleyen abilerde var yani.

Salem Cadı üzerine kurulu farklı bir dünya.

Dominion Melekler üzerine kurulu hoş bir dizi, melekleri hiç böyle görmemiştiniz.

Penny Dreadful Gizem dolu, Hannibal gibi kafa karıştırıyor ama çok hoş dizidir şiddetle öneremem çünkü hepsini öneriyorum şiddetle :D

The Flash Arrowla biraz bağlantılı her iki dizide izlenmeli bence.

Banshee Bir şerif ama şerif gerçek şerif değil gerçeği öldü, gerçek olmayan şerif ise en büyük hırsızlardan biri :)

The 100 Diyeceğim her şey spoiler olur o yüzden izleyin dünyayı bide böyle görün.

Gotham bilmeyen ölsün :D

Sons of Anarchy Motor çetesinden ziyade çok ayrı bir dünya :D

American Horror Story ismindende anlaşıldığı üzere çok iyidir her sezonda farklı korku hikayeleri yer alır.

Aklıma gelmeyen bir sürü dizi daha varda bunlar izleyebileceğin en iyi diziler, şiddetle şunları şunları öneririm diyemiyorum çünkü listeye bakınca hepsini öneresim geliyor :mrgreen:

Ölmeden önce mutlaka izlenmiş olması gereken diziler...

mayycryy

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Öneri için teşekkürler :laugh: