yusufozkan58
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,393
Yaani mail haberinden sonra mail sitesine üye oldum . Mail sitesi hayet şık ve zarif olmuş . @yaani.com tagini alıyoruz mailde . Güzel gözüküyor şimsilik ama tek sorunu kendi Samsung Mail programıma ekleyemedim maili . İlle de kendi sitesinden girmek başlangıç için can sıkıcı ama halledilir diye düşünüyorum . Sonra arama motorları nasılmış diye merak ettim . Yaani arama motorunda 1-2 arama yaptım . Arama motoru gayet iyi çalışıyor , istediğim sonuçlara en uygun seçeneği çıkartıyor . Tarayıcıya gelirsek ben Samsung Internet kullanıcısıyım . Kullanma sebebim Adblock hizmeti ve siteleri otomatik karanlık mod yapmasi . Sitenin kendinde yoksa bile kendi otomatik yapıyor . Yaani tarayıcıda dark mode var ama maalesef siteleri oto karanlık mod yapmıyor .Bu yazıyı Yaani Tarayıcı dan yazdım . Yazı yazmak kanser etti Yaani Tarayıcıda çünkü bu yazıya yazarken 2dk da bir beni en üste götürdü , klavye hızıma yetişememezlik yaptı . Denemek için kendi tarayıcımı açtım böyle bir sorunla karşılamadım . Umarım ileride gelişir şimdilim tarayıcı kullanışlı değil ama arama motoru ve mail güzel .