Czmi
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 2
Google benim babam sayilir
ben herseyi ondan ogrendim sanirim
en azincan cogu seyi
ben herseyi ondan ogrendim sanirim
en azincan cogu seyi
evet doğru yahoo olabilirdi ama zannederim diğerleride google tabanlı galiba ozaman onlarda olmazdı belkim yanlış biliyorum ama google olmasaydı internette çok zorlanırdık bence @tambjk
evet doğru yahoo olabilirdi ama zannederim diğerleride google tabanlı galiba ozaman onlarda olmazdı belkim yanlış biliyorum ama google olmasaydı internette çok zorlanırdık bence @tambjk
hocam bence zorlanmazdık çünkü eğer google almasaydı en baştan beri varolmamış olacaktı , en baştan beri varolmamış olsaydı günümüzdede olmazdı ve google ile yaptığımız kolaylıklarıda bilmemiş olurduk yani kolaylığı henüz daha yaşamamış olurduk ve sonuçta zorlandığımızı hissetmeyip normal hayata devam ederdik diye düşünüyorum.evet doğru yahoo olabilirdi ama zannederim diğerleride google tabanlı galiba ozaman onlarda olmazdı belkim yanlış biliyorum ama google olmasaydı internette çok zorlanırdık bence @tambjk
Benim siteye girenleri %90 ı Google dan. En yakınlarım bile girmiyor. felsefe blogu tutmadı.
Merak ettim sitenin adı ne ayrıca google olmasa idi adres çubuğunu kullanan daha çok insan olurdu şimdi ana sayfa google her şey oraya yazılıyor.
Merak ettim sitenin adı ne ayrıca google olmasa idi adres çubuğunu kullanan daha çok insan olurdu şimdi ana sayfa google her şey oraya yazılıyor.