kingmemos66
Asistan
Arkadaşlar memlekete giderken masaüstü bilgisayarımı da götüreceğim.Ancak hızlı trenle gideceğim için kasayı xray'den geçirmem gerekecek.xray kasanın içindeki parçalara zarar verir mi?
Ne bileyim zarar verir diyenler felan oldu da bi sorayim dedimZarar vermez merak etme, verse zaten şu zamana kadar dizüstü bilgisayar kalmazdı piyasada.![]()
Yok sanırımArkadaşlar memlekete giderken masaüstü bilgisayarımı da götüreceğim.Ancak hızlı trenle gideceğim için kasayı xray'den geçirmem gerekecek.xray kasanın içindeki parçalara zarar verir mi?
Bu soruyu sormadan önce beyin fırtınası yaptın galibaArkadaşlar memlekete giderken masaüstü bilgisayarımı da götüreceğim.Ancak hızlı trenle gideceğim için kasayı xray'den geçirmem gerekecek.xray kasanın içindeki parçalara zarar verir mi?
Hiçbir teknoloji forumunda yaş kısıtlamasına rastlamadım ben,öyle bir forum varsa söyle de uzak durayım,böyle ayrımcılık yapan forumdan hayır gelmezBu foruma yazmanın yaşı kaçtan başlıyor![]()
Çocuk yaşta forum eğer bağımlılık yaparsa kötüdür, 10 yaşından küçükler için forum sakıncalı olabilir bence.Hiçbir teknoloji forumunda yaş kısıtlamasına rastlamadım ben,öyle bir forum varsa söyle de uzak durayım,böyle ayrımcılık yapan forumdan hayır gelmez![]()
Açıkçası forum içinde bir yaş kısıtlaması yok. Hatta öyle ki bazı öğretmenlerimiz bilgisayar derslerinde öğrencilerini foruma dahil ederek bizlerle tanışmalarına vesile oluyor ve forumu/ interneti/ paylaşmayı öğretiyor.Bu foruma yazmanın yaşı kaçtan başlıyor![]()
Bence gayet iyi olur.Erkenden bir çok bilgiyi oturduğu yerden rahatça öğrenebilir.Çocuk yaşta forum eğer bağımlılık yaparsa kötüdür, 10 yaşından küçükler için forum sakıncalı olabilir bence.
Gelişim çağındaki çocuklar için önerilmez, göz sağlığı ve beden gelişimi için uzmanlar çıkıp sokakta oyun oynamaları yönünde tavsiyelerde bulunuyolar. Her türlü bağımlılık kötüdür.Bence gayet iyi olur.Erkenden bir çok bilgiyi oturduğu yerden rahatça öğrenebilir.
Yalnız bu söylediğiniz direk forumla alakalı bir şey değil ki.Bu bilgisayar bağımlılığı.Siz ise forumlara küçük yaşta girilmemeli demişsiniz.Gelişim çağındaki çocuklar için önerilmez, göz sağlığı ve beden gelişimi için uzmanlar çıkıp sokakta oyun oynamaları yönünde tavsiyelerde bulunuyolar. Her türlü bağımlılık kötüdür.
zarar vermez asıl sen dikkatli taşı sabit disk, işlemci soğutucu ( kule tip v.s.e. ) ekran kartı biraz risk oluşturabilir...Arkadaşlar memlekete giderken masaüstü bilgisayarımı da götüreceğim.Ancak hızlı trenle gideceğim için kasayı xray'den geçirmem gerekecek.xray kasanın içindeki parçalara zarar verir mi?
Beyler hızlı tren havalimanından mı kalkıyor?Ancak hızlı trenle gideceğim için kasayı xray'den geçirmem gerekecek.
Tam bu cümleye benzer bir şey yazacaktımBeyler hızlı tren havalimanından mı kalkıyor?
Evet biraz garip cevaplar var çünkü bir kaç kişi konuyu tam okumayıp bilgisayarı uçakla götüreceksiniz sanmış,hava limanlarında eşyalara pek nazik davranmadıklarını söylüyor arkadaşlar.Sevgili mod adayımız Usain de şaka amaçlı hızlı tren hava limanından mı kalkıyor dediBenim anlamadığım çok acaip cevaplar görüyorum.Tren havalimanından mı kalkıyor diyeni mi dersin, personele dikkat et diyeni mı dersin.Arkadaşlar hızlı tren için de bi xray kontrolünden geçiyorsun ve hiçkimse senin herhangi bir eşyana müdahelede bulunmuyor. Kutusuna koyduğum kasayı arabayla gara getirip xrayden geçiricem ve sonra yine yanımda duracak şekilde yolculuk yapacağım. Ne kadar garip cevaplar geliyor anlamadım