Xperia Z2 & LG G3 Hangisi?

Hangisi?

• Lg Optimus G3

Kullanılan: 46 64.8%
  • Sony Xperia Z2

Kullanılan: 25 35.2%

• Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] [MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] Arkadaşlar lütfen 2 li tartışmalardan uzak duralım ve bir birinizi alıntılamayın daha fazla uzamasın rıca ediyorum.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alakası bile yok tamamen malzeme kalitesi farkı
G3 gorilla glass 3 kullanırken Z2 de gorilla glass3ten 8 kat dayanıklı asahi firmasının DragonTrail camı var dış çerçeve ise yekpare alimünyum .
Sonra bu telefon neden ısınıyor. Düşünmeden etmeden sarmış sarmalamış lar telefonu. Z1 neden yamulmuş anlıyorum şimdi.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben z serisinin genel bir sorunundan bahsettim. G2 nereden çıktı little cım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ya burada z1i yamulup facebook sony resmi Sayfası tarafından engellenen bi arkadaş vardı, nerede o. Hani serviste 'üstüne oturmuşsunuzdur' demişlerdi :)
E yamulmayanda yuzlerce arkadas var forumda o işi nasıl yapıcaz?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ben z serisinin genel bir sorunundan bahsettim. G2 nereden çıktı little cım
Genel sorun mu ?
Z de yok Z1de yok Z2 de 3 seride var onlarda çoktan tükendi
Gerçekten tüm serinin genel sorunuymuş :lol:
E o zaman konu z2 ile g3 ken sen neden z1 den bahsediyorsun :dirol:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Z2 kullananların dikkat etmesi lazım aşırı sistem gerektiren oyunlarda integral şeklini alabilir. :) bu da sanırım sony'nin premium malzeme kalitesi. kapakları açın da oynayın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neyse anket sonuçları her şeyi gösteriyor boşver [MENTION=392905]oocinn_[/MENTION] :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z2 kullananların dikkat etmesi lazım aşırı sistem gerektiren oyunlarda integral şeklini alabilir. :) bu da sanırım sony'nin premium malzeme kalitesi. kapakları açın da oynayın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Neyse anket sonuçları her şeyi gösteriyor boşver @oocinn_ :)
En azından g2 gibi ısınıp parlaklıktan çekirdek hızından kısmıyor öyle olunca kasıyordu değil mi :(
anket sonuçlarına bu linkten devam edebilirsin :lol:
http://forum.shiftdelete.net/telefo...discovery-elite-|-sizce-hangisi-daha-iyi.html

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O anket G3 piyasada yokken, belki sadece önden görünüşü sızmışken açıldı. o anketin hiçbir değeri yok. :lol:

8 aydır kullanıyorum, G2'nin parlaklıktan ve çekirdek hızından kıstığını görmedim. ısındığını bile görmedim gerçi. neyse senin hayalindeki G2'ler beni bağlamıyor. Ben elimdeki G2'ye bakıyorum. :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Gıcırdatmamaya dikkat et :)
2k ekran ve s801 ile geleceğini herkes biliyordu tanıtılmadan öncede ;)
Ayrıca tanıtıldığı zaman 30lardaydı z2nin oyları tanıtıldıktan sonra 60lara çıktı :(
Kaç tane sorununuz olduğunu ben bile sayamıyorum artık :lol:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Senin foruma sdn okuru olarak G2 kullanıcısı gibi yorum attığını moderatör dahi teyit edip mesajlarını sildi. capsleri hala elimde mevcut. sen daha fazla G2 hakkında yorum yapma istersen. Konuşmayayım diyorum ama kaşınıyorsun işte. :)
yeni anket sonuçları önemlidir eskileri değil. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=363652]LittleMonster[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 2 li tartışmalara lütfen girmeyelim. Eğer tartışma devam ederse mecburen yorumları kaldırmak zorunda kalıcam.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eee g2leri napcaz o zaman ?
Heryerinde bir sorun var :lol:
Sanki G2 kullanıyor da heryerinde sorun var diyor 7 aydır kullanıyorum virüs taraması yaparken kasması dışında hiçbirşey yok ayrıca 90 dk aralıksız GTA : SA oynadım telefon 39.3 dereceyi gördü ss atabilirim istersen .

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım yakında telefon almayı planlıyor
Gerçi her iki telefonda özelllik olarak kafa kafaya
Arkadaşımım telefonla yapıcakları
Film izlemek(Altyazılılarda dahil)
Yüksek çapı oyunlar gerçi ikisininde zorlandığı bir oyun yok
Ekran kalitesi yüksek
Fotoğraf kalitesi yüksek olması
Ekran boyutunu kafaya takmıyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Z2 & G3 (iphone ve Windows 8 hariç diğer telefon önerileride yapabilirsiniz.)
film için g3, oyun için ikiside aynı denilebilir fotografta z2 gerisi sende kardeşim benim tavsiyem g3...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4500 liralık laptopum bile oyun oynarken ısınıyo şu küçük cihaz mı ısınmıcak gözünüzü seveyim G3 alan onu savunuyor Z2 alan onu savunuyor demek ki ikisi de çok güzel telefon hangisini alsanız pişman olmicaksınız

kd3598

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende z2 nin sorunlu modelinden var eğer sorunsuz modelle değitirmezlerse kesinlikller lg g3 32 gb modelinden alcağım

BobbyZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben z2 diyorum çünkü saglamlık kalite uzun ömürlülük her şeyi barındran bir telefon g3 sadece ekranı yüzünden daha iyi gözükücektir ama emin ol ki elinden sadece bir kez düşürsen telefon pert olur hertürlü z2 diyorum sırf uygulamaları için bile z2 diyebilirim

blkc06

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
ben z2 diyorum çünkü saglamlık kalite uzun ömürlülük her şeyi barındran bir telefon g3 sadece ekranı yüzünden daha iyi gözükücektir ama emin ol ki elinden sadece bir kez düşürsen telefon pert olur hertürlü z2 diyorum sırf uygulamaları için bile z2 diyebilirim
arkadaşa aynen katılıyorum ayrıca 2k ekran için daha erken bence gelecek yıl s805 le birlikte çok 2k ekranlı cihaz çıkacak.eğer 2k ekranlı cihaz alacaksanz gelecek yılı beklemekte fayda var...:mrgreen:

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bugün fırsatım oldu LG G3 inceledim gerçekten süper bir ekranı var görüntü çözünürlüğü çok güzel yüksek duvar kağıdı ve temada güzel olunca daha güzel geliyor göz e, performans olarak o kadar uygulama açık olduğu halde hiç donma vs yoktu ve ses olarakda başarılı gördüm kendi açımdan bunları gözlemledim.

leonardo22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android sistemli telefonlar genelde başlarda akıcıdır. Bir müddet sonra ısınmalar donmalar başlıyor bi çok arkadaşım farklı MODEL Android işletim sistemli cep kullanıyor. Şikayet hep bu yönde kendim ilk defa Xperia z1 de bu sorunla sık sık karşılaşıyorum. Bilginize.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende Z1 var hiç de öyle yamulmuyor, konuya gelirsek Z2 alır başını gider