leonardo22
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Şu An yazarken bile ısınıyor. daha dün sıfırladım uygulama bile yok pek
meraba konuda fikrine danışacaktımda yardım edebilirmisin lg-g3 ve xperia z2 arasında kararsızım ikisinin arasındaki temel farklar neler hangisi daha iyidir hangisinin güncelleme desteği daha uzun olur hangisi daha az sorunludur hangisini almamı önerirsiniz
Arkadaş kararsızım diye foruma giriyim dedim bi karar vermek için. daha da kararsızlaştım g3 mi z2 gönlümden geçen z2 iki ama kararsız kaldım .s
Arkadaş kararsızım diye foruma giriyim dedim bi karar vermek için. daha da kararsızlaştım g3 mi z2 gönlümden geçen z2 iki ama kararsız kaldım .s
Aldım z2 had hayırlısı![]()
Merhaba,
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Lens kayması kasa açıklığı aşırı ısınma gibi problemleri varmı?, en son üretim olanımı aldınız?
İnsanların sıcaklığıa olan hassasiyetleri farklıdır telefon alev topu diyenler alevtopunu elinize aldınızmı hiç. Arkadaşım bütçen neyse gönlünden ne geçiyorsa tavsiye ile değil gidip görerek kendi mantığınla alacaksın yok şurası şöyle burası böyle diyen çok olur hiçbir firma kusursuz ürün üretmez ama kullanıcı kusursuzu ister buda gerçekleşmeyecek birşey.
Valla arkadaşlar ne alacağımı bilemiyorum G2 telefonum vardı ekranından bataryasından ınternet tarayıcısından cok memnundum falat telefonla konusurken karsımdakını anlayamıcak kadar sesı bozuyordu genelde handsfree ıle konusuyordum boguk boguk cıkıyodu sesı bırde nekadar az kullansamda gps calısmıyo gıbı bısey 150 metre capta konum ataması yapıyodu 3 4 tane g2 de denedım olumsuzlukları sadece bende degıl hepsınde oyle ıdı.Şimdi g3 alacam yıne güvenemıyorum LG ye telefondakı eksıklıklerı guncellemıyor ılgılenmıyor telefonların %80 i kapanma sorunu yasıyor (Lg türkiye ile görüştüm doğruladılar inanmayan arasın .).Nexus bile g2 den daha ıyı telefon olma konusunda Z2 asırı ısınıyor M8 ekrandakı sanal tuslar ekranı ıyıce kucultmus oda bı garıp su ana kadar en az olumsuzluk htc one m8 de gordum ama karar veremıyorum.
Öyle sorunlarla hiç karşılaşmadım.Valla arkadaşlar ne alacağımı bilemiyorum G2 telefonum vardı ekranından bataryasından ınternet tarayıcısından cok memnundum falat telefonla konusurken karsımdakını anlayamıcak kadar sesı bozuyordu genelde handsfree ıle konusuyordum boguk boguk cıkıyodu sesı bırde nekadar az kullansamda gps calısmıyo gıbı bısey 150 metre capta konum ataması yapıyodu 3 4 tane g2 de denedım olumsuzlukları sadece bende degıl hepsınde oyle ıdı.Şimdi g3 alacam yıne güvenemıyorum LG ye telefondakı eksıklıklerı guncellemıyor ılgılenmıyor telefonların %80 i kapanma sorunu yasıyor (Lg türkiye ile görüştüm doğruladılar inanmayan arasın .).Nexus bile g2 den daha ıyı telefon olma konusunda Z2 asırı ısınıyor M8 ekrandakı sanal tuslar ekranı ıyıce kucultmus oda bı garıp su ana kadar en az olumsuzluk htc one m8 de gordum ama karar veremıyorum.
Siz yanlış zamanda yanlış telefonu almışsınız. LG G2 yle atağa geçti aslında optimus g de güzel telefondu yani ondan önceki telefonları iyi değil bence. Aldığınız telefonda ne G2 nin ne 3 ün ne de z2 nin yanına yaklaşabilir. Şimdi z2 alarak doğru seçim yapmışsınız ama G2 de alsanız sıkıntı yaşamazsınız. G3 evet ekrana göre donanım yeterli değil bunu zamanında sony de Xperia z de yapmıştı ve oyun performansı sıkıntılıydı. Belki g3 te de ilerde oyunlarda sorun olabilirsony xperia z2 al sen bakma onlara ısın ma falan cok degil kulan mamişlar başkaların dan duyduklarını söylüyorlar z2 hizi görüntü kalitesi falan cok güzel ama g3 ü cok bilmiyorum ama ben de lg 4x vardı hiz delisi dediler aldım beş para etmez lg kendini adını o telefonla kötü ledi bence bende z2 aldım sana da tavsiye derim