Xperia Z2 & LG G3 Hangisi?

Hangisi?

• Lg Optimus G3

Kullanılan: 46 64.8%
  • Sony Xperia Z2

Kullanılan: 25 35.2%

• Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya banane canm hangisini seviyosan kullan bunları g2 kullanırken dile getrmiyodun klupte yaz yazma beni bağlamaz

Çünkü o zamanlar keşfettiğim sorunlar değildi. Bazen ara sıra ara yüzde fps düşmeleri oluyordu bunları belirttim sanırım fakat bu bahsettiğimi daha geçenlerde keşfettim. Ön yargından bence kurtulman gerekiyor canım :P

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Çünkü o zamanlar keşfettiğim sorunlar değildi. Bazen ara sıra ara yüzde fps düşmeleri oluyordu bunları belirttim sanırım fakat bu bahsettiğimi daha geçenlerde keşfettim. Ön yargından bence kurtulman gerekiyor canım :P

Önyargı yok gördüğümü söylüyorum g3 ü överken bugün gene sallamışsın telefon gelmeden , onudamı yeni gördün :lol:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Önyargı yok gördüğümü söylüyorum g3 ü överken bugün gene sallamışsın telefon gelmeden , onudamı yeni gördün :lol:

İstediğin pencereden bakabilirsin. G3 hoşuma giden bir telefon. Ben sadece sayfaya gelen mesajdan bahsettim. Eğer 2gb ile ara yüzde bu sorunları yaşatan içinde hiç uygulama olmamasına rağmen '' telefonla gelenler hariç '' kasma olduğu için 3 gb ramlı g3'ün ara yüzünde iyileştirmeler yapılmışsa umarım bu tarz sorunlar olmaz.

Bu arada ben hiç birşey sallamıyorum lütfen uydurmayın, birinden duyduğum bilgiyi paylaştım. Ben bunları k*çımdan uydurmuyorum maalesef:

Umarım yeterli olmuştur. LG malını severim, G2 yi severim G3'ü severim. Benim gibi stabilite takıntısı olan insanlar için G2 o kadarda tercih edilicek bir telefon gibi görülmüyor. Onun haricinde takıntısı olmayan insanlar bu tarz sorunları göz önünde bulundurmayanlar gayet rahat kullanabileceği güzel bir telefondur. Aldığı ekran süresi, o fiyatta satılan telefonlar içinde en iyi telefon diyebilirim. Hatta onu bunu geçtim note 3 ten z ultradan da çok çok daha iyi ekran süresi var. Z1den daha iyimi orasını bilemem hiç test etmedim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
İstediğin pencereden bakabilirsin. G3 hoşuma giden bir telefon. Ben sadece sayfaya gelen mesajdan bahsettim. Eğer 2gb ile ara yüzde bu sorunları yaşatan içinde hiç uygulama olmamasına rağmen '' telefonla gelenler hariç '' kasma olduğu için 3 gb ramlı g3'ün ara yüzünde iyileştirmeler yapılmışsa umarım bu tarz sorunlar olmaz.

Bu arada ben hiç birşey sallamıyorum lütfen uydurmayın, birinden duyduğum bilgiyi paylaştım. Ben bunları k*çımdan uydurmuyorum maalesef:

Umarım yeterli olmuştur. LG malını severim, G2 yi severim G3'ü severim. Benim gibi stabilite takıntısı olan insanlar için G2 o kadarda tercih edilicek bir telefon gibi görülmüyor. Onun haricinde takıntısı olmayan insanlar bu tarz sorunları göz önünde bulundurmayanlar gayet rahat kullanabileceği güzel bir telefondur. Aldığı ekran süresi, o fiyatta satılan telefonlar içinde en iyi telefon diyebilirim. Hatta onu bunu geçtim note 3 ten z ultradan da çok çok daha iyi ekran süresi var. Z1den daha iyimi orasını bilemem hiç test etmedim.

Dostum sen mi anlamiyon benmi anlatamiom sallamışsın derken laf atmisin anlamda ve bunlarda kasma olması normal zaten demo android sistem kurulu arka kapağı açınca not for sale yani satılık değildir yazıyor telefon aslı 1 ay sonra çıkacak o zaman daha düzgün değerlendirilir

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Dostum sen mi anlamiyon benmi anlatamiom sallamışsın derken laf atmisin anlamda ve bunlarda kasma olması normal zaten demo android sistem kurulu arka kapağı açınca not for sale yani satılık değildir yazıyor telefon aslı 1 ay sonra çıkacak o zaman daha düzgün değerlendirilir

Tamamda bende şöylemi dedim '' G3 sorunludur, tüm telefonları kamera açıp kullandıktan sonra kasma yapıyor hepsinde aynı sorun var almayın '' mı dedim acaba? ben sadece sayfaya gelen bir mesajı orda belirtmek istedim. Zaten mesaja cevap verdim ilk parti ürünlerde böyle sorunlar olabilir, veya senin dediğin demo bilmem neysi yüzünden olabilir. Ben kesin böyledir kesin olacaktır demiyorum. Sen gelip bana yok efendim orda burda g3 hakkında sallamışsın diyorsun, bende diyorumki sallamadım duyduğumu paylaştım diyorum umarım ANLAYABİLMİŞSİNDİR.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Tamamda bende şöylemi dedim '' G3 sorunludur, tüm telefonları kamera açıp kullandıktan sonra kasma yapıyor hepsinde aynı sorun var almayın '' mı dedim acaba? ben sadece sayfaya gelen bir mesajı orda belirtmek istedim. Zaten mesaja cevap verdim ilk parti ürünlerde böyle sorunlar olabilir, veya senin dediğin demo bilmem neysi yüzünden olabilir. Ben kesin böyledir kesin olacaktır demiyorum. Sen gelip bana yok efendim orda burda g3 hakkında sallamışsın diyorsun, bende diyorumki sallamadım duyduğumu paylaştım diyorum umarım ANLAYABİLMİŞSİNDİR.

Aynı şekilde bende tüm partiler sorunlu demedim donmalar olabilir bunlar test sürümü aslı 1 ay sonra çıkacak dedim tabi ama ANLAYANA.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aynı şekilde bende tüm partiler sorunlu demedim donmalar olabilir bunlar test sürümü aslı 1 ay sonra çıkacak dedim tabi ama ANLAYANA.

Ee tamam daha neyin tartışmasını yapıyoruz? bende bunu inkaar etmiyorum zaten. Dediğin doğurudur itirazım yok.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aslında 2'si de istediğini yapıyor. Ama LG G3'de ki 2K ekrana CPU ve pil yeter mi bilmem. Z2'de bazı ısınma sorunları falan varmış.
Bilmem ama 2'siyle aynı özelliklere sahip HTC One M8 var onuda düşünebilirsin ama istemiyorsan benim tavsiyem sana kalmış.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
z2nin övülen xperia adlı multimedya uygulamalar var. ama g3 de 2k ekran hem film için süper olur aynı zamanda oyunlar için de herkesin dediği gibi ekranı fhd ye çekip çalıştırması var. aynı zamanda g3 daha nazik ve sade görünüş olarak. bnc g3 uygun seçim olur :thumbup1:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
z2nin övülen xperia adlı multimedya uygulamalar var. ama g3 de 2k ekran hem film için süper olur aynı zamanda oyunlar için de herkesin dediği gibi ekranı fhd ye çekip çalıştırması var. aynı zamanda g3 daha nazik ve sade görünüş olarak. bnc g3 uygun seçim olur :thumbup1:

Ekran konusunda bilgim yok ama düz mantık olarak gidersek: 2k çözünürlüye sahip bir ekranda 1080P oyun oynasanda geriye kalan ekran çözünürlüğü siliniyormu? bence silinmiyor. G2 ile G3 te 1080P olan bir oyun oynasak G3'ün ekranı bariz önde olmazmı? olur diye düşünüyorum, o zaman g3 almaktan zarar gelmez. Ben hayatımda telefondan film izlemiş insan değilim, izlemeyi sevenler 2k ekranın keyfini çıkartabilirler. Herşey oyun değil bunu bir kenara bırakıp internette gezinmeyi farklı işlerimizi yaparken vs 2K ekranı hep görücez haliyle neden almak istemeyelimki daha güzel görüntü için?

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ekran konusunda bilgim yok ama düz mantık olarak gidersek: 2k çözünürlüye sahip bir ekranda 1080P oyun oynasanda geriye kalan ekran çözünürlüğü siliniyormu? bence silinmiyor. G2 ile G3 te 1080P olan bir oyun oynasak G3'ün ekranı bariz önde olmazmı? olur diye düşünüyorum, o zaman g3 almaktan zarar gelmez. Ben hayatımda telefondan film izlemiş insan değilim, izlemeyi sevenler 2k ekranın keyfini çıkartabilirler. Herşey oyun değil bunu bir kenara bırakıp internette gezinmeyi farklı işlerimizi yaparken vs 2K ekranı hep görücez haliyle neden almak istemeyelimki daha güzel görüntü için?

aynen 2k ekranın tadı ayrı olur. ama g2 ile fark şu olabilir işlemci saat hzı yaklaşık 200mhz fazla oda zaten çok belli olmaz :) adamlar harbi güzel yaptılar bu sefer üstüne koyarak gidiyorlar :mrgreen:

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim tercihim Z2 olur ama G3'te iyi 51-49 durum

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım G3 den yana bende öyle ve halkta öyle gözüküyor yorum yazan ilgilenen herkeze çok teşekkür ediyorum.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Xperia z2'de full hd ekran (1920x1080) kullanilmis ustelik ppi degeri lg g3 e gore dusuk. Lg g3'un ekran kalitesi malum quad hd 1440x2560 pixel, ppi degeri 538, gorilla glass 3. Kamera konusunda xperia z2 onde. Sony lensleri bir cok amiral telefonda kullaniliyor. Sony exmor lensleri artik kendini kanitlamis lensler olarak oppo ve oneplus one telefonlarinda da kullaniliyor. Ustelik cmos sensorlerin tarihini sony degistirdi desek yanlis olmaz. daha fazla isik daha gercekci ve kaliteli fotograflar demek. Ayni zamanda sony xperia z2 nin gece cekim kalitesi de cok iyi. On kamera konusunda her iki telefonda ayni sayilir. Islemci konusunda her iki telefonda ayni yongayi kullaniyor. 801 snapdragon. Xperia z2 16gb ile lg g3 ise 32 gb ile gelmekle birlikte her ikisi de 128 gb'ye kadar external bellek destekliyor. Pil konusunda xperia z2 3200 mAh ile lg g3'un onune geciyor. Lg g3 3000 mAh'lik pile sahip. Ek olarak sony xperia z2 stereo hoperlore sahip. Cpu saat hizi olarak lg g3 200 mhz daha hizli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnim aklıma bişi takıldı g3 hiç sağlam deil diolar ve müşteri hizmetleri sıfır diolar bn sony mi alsam g3 mü bilemedim yardımcı olun

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
bnim aklıma bişi takıldı g3 hiç sağlam deil diolar ve müşteri hizmetleri sıfır diolar bn sony mi alsam g3 mü bilemedim yardımcı olun

Daha telefon çkmadı bi drop testler yaplsın ona göre konuşuruz müşteri hizmetleri gayet iyi bi sorun yok tercih sana kalmış çıkınca ikisini inceler karar verirsin

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Saglamligi gecin de teknik servis istanbulda cok saglam.

blkc06

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
sağlamlıkta sony nin üstüne tanımam...uzun ömürlü bi telefon istiyorsanız seçiminiz xperia z2 olmalı bence...tabi lg g3 drop testleri de görmek lazım:thumbup1:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Görmesen daha iyi olur ama sen bilirsin :lol::lol:
[video=youtube;j1kVNo6ars8]http://www.youtube.com/watch?v=j1kVNo6ars8[/video]
Böyle bir sonuçla karşılaşmamızın sebebi G3'ün çerçeveleri Z2 kadar kalın olmamasından kaynaklanıyor. O kasaya hiçbir firmanin yapamadığı kadar büyük bir ekran koymuşlar. Spigen slim armor takarsın, olur biter. O dehasa ekranın da tadını çıkarırsın.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Böyle bir sonuçla karşılaşmamızın sebebi G3'ün çerçeveleri Z2 kadar kalın olmamasından kaynaklanıyor. O kasaya hiçbir firmanin yapamadığı kadar büyük bir ekran koymuşlar. Spigen slim armor takarsın, olur biter. O dehasa ekranın da tadını çıkarırsın.
Bende nerde kaldı diyordum :lol:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bende nerde kaldı diyordum :lol:
Seni artık muhattabıma alıp tartışma çıkarmak istemiyorum. G3 almayı düşünenler için fikrimi söyledim. Lütfen cevap verme ve tartışma çıkmasın. LG benim Sony seninmişcesine tartışıyoruz ama bu 2 firma da babamızın değil. Boş tartışıyoruz yani. Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Alakası bile yok tamamen malzeme kalitesi farkı
G3 gorilla glass 3 kullanırken Z2 de gorilla glass3ten 8 kat dayanıklı asahi firmasının DragonTrail camı var dış çerçeve ise yekpare alimünyum .

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Alakası bile yok tamamen malzeme kalitesi farkı
G3 gorilla glass 3 kullanırken Z2 de gorilla glass3ten 8 kat dayanıklı asahi firmasının DragonTrail camı var dış çerçeve ise yekpare alimünyum .
Kabul ediyorum, Sony'nin malzeme kalitesi her zaman daha iyidir LG'den. Ama G3 bu kadar ince çerçeveli olmasaydı daha dayanıklı olurdu.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Seni artık muhattabıma alıp tartışma çıkarmak istemiyorum. G3 almayı düşünenler için fikrimi söyledim. Lütfen cevap verme ve tartışma çıkmasın. LG benim Sony seninmişcesine tartışıyoruz ama bu 2 firma da babamızın değil. Boş tartışıyoruz yani. Ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.
O zaman sende alıntılama beni bu kadar basit yukarıdaki video çeken ben değilim 8 yıllık bir inceleme sitesi camı kırılanda g3 ;)
Gidip onlara mail at o zaman her yazdığımı alıntılamaktanda vazgeç
Benim laflarımla bana cevap vermende ayrı olay da neyse oraya girmeyeceğim
Anladın sanırım beni :dirol:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
O zaman sende alıntılama beni bu kadar basit yukarıdaki video çeken ben değilim 8 yıllık bir inceleme sitesi camı kırılanda g3 ;)
Gidip onlara mail at o zaman her yazdığımı alıntılamaktanda vazgeç
Benim laflarımla bana cevap vermende ayrı olay da neyse oraya girmeyeceğim
Anladın sanırım beni :dirol:

Senin lafların?