Xperia Z2 & LG G3 Hangisi?

Hangisi?

• Lg Optimus G3

Kullanılan: 46 64.8%
  • Sony Xperia Z2

Kullanılan: 25 35.2%

• Kullanılan toplam oy
    71
  • Anket kapatılmış .

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Benim sıralamam şu şekilde olurdu g3>z2>m8

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Konuyu gene her zamanki gibi manüple etmiş birileri, kronik ısınma sorunuymuş şaka gibi,

Z2 sadece 4k videoda ısınıyor bütün markalarda olduğu gibi.. onuda yazılım güncellemesi ile çözdüler şu an piyasada en uzun süre çekim yapabilen cihaz gene Z2,

Şimdiye kadar 4 veya 5 ayrı Z2 cihazı kurcaladım bir tek takılma görmedim arayüzünde gören arkadaşları tebrik ediyorum çok sağlam gözleri varmış.

Neyse günün sonunda hala paranın satın alabildiği en iyi cihaz hala Z2 ilerisine bakacağız.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yakında birde snapdragon 805 li G3 ler çıkıcakmış ozaman farkı dahada açar diyorum.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Konuyu gene her zamanki gibi manüple etmiş birileri, kronik ısınma sorunuymuş şaka gibi,

Z2 sadece 4k videoda ısınıyor bütün markalarda olduğu gibi.. onuda yazılım güncellemesi ile çözdüler şu an piyasada en uzun süre çekim yapabilen cihaz gene Z2,

Şimdiye kadar 4 veya 5 ayrı Z2 cihazı kurcaladım bir tek takılma görmedim arayüzünde gören arkadaşları tebrik ediyorum çok sağlam gözleri varmış.

Neyse günün sonunda hala paranın satın alabildiği en iyi cihaz hala Z2 ilerisine bakacağız.

Sayın moderatör,kendim cihazı inceledim ve günlük kullanımda dahi ısındığını fark ettim,4K çekimine ise 5 dakikadan biraz fazla dayanabildi belki arkadaşım güncelleme yapmamış olabilir kontrol etmedim sürümünü.Takıldığını kim söyledi asıl sizin nasıl gözleriniz var bir kontrol ettirin sanırım gözlük kullanıyorsunuz zaten."İlginç şekilde menü geçişleri G2'de daha hızlıydı" takılıyor diyen olmuş mu? ayrıca en antipatik bulduğum moderatörsünüz ve tarafsızlığınıza ve adaletinize asla inanmıyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Z2'yi oturun G2 ile kıyaslayın. G3 için Z3 belki rakip olur. Bir de sd805 modeli çıkarsa o zaman kıyaslamak için Z4 beklersiniz. :mrgreen:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Aman benimde çok umrumdaydı, ben gözlük kullanıyorum evet ama sen o kadar sallıyorsun ki menü geçişlerinin hızını çıplak gözle test etmişsin tebrik ederim.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Z2'yi oturun G2 ile kıyaslayın. G3 için Z3 belki rakip olur. Bir de sd805 modeli çıkarsa o zaman kıyaslamak için Z4 beklersiniz. :mrgreen:
O kadar da değil tuna abi:D G2 den bariz iyi,cihazın daha yeni olduğunu varsayarsak bazı sorunları düzeltirler ve güncellemerle daha iyi olur bence Z2,bundan sonrada herhangi bir sony telefon hakkında da yorum yapmayacağım tarafsız incelememde bile inandıramıyorum kimseyi,sayın moderatöre de Xperia Z ile mutluluklar diliyorum, belli ki seviyorlar birbirlerini

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Aman benimde çok umrumdaydı, ben gözlük kullanıyorum evet ama sen o kadar sallıyorsun ki menü geçişlerinin hızını çıplak gözle test etmişsin tebrik ederim.
Nesini sallıyorum detaylı söylebilir misiniz ona göre cevap vereyim,menü geçişi ölçmek için alet mi alayım,ben böyle gördüm tecrübemi aktardım belki başka bir arkadaş çıkar Z2 daha hızlı der bunu kanıtlar ama bana böyle geldi,yukarıda biri demiş fotoğrafçıyım G2, Z1 ve Z2 den iyi çekiyor demiş,bana da tam tersi geldi mesela,ben burada tecrübemi aktardım sadece ayrıc moderatörleri kim seçiyor merak ettim doğrusu,ikili dalaşa giren moderatör de ilk kez görüyorum.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Nesini sallıyorum detaylı söylebilir misiniz ona göre cevap vereyim,menü geçişi ölçmek için alet mi alayım,ben böyle gördüm tecrübemi aktardım belki başka bir arkadaş çıkar Z2 daha hızlı der bunu kanıtlar ama bana böyle geldi,yukarıda biri demiş fotoğrafçıyım G2, Z1 ve Z2 den iyi çekiyor demiş,bana da tam tersi geldi mesela,ben burada tecrübemi aktardım sadece ayrıc moderatörleri kim seçiyor merak ettim doğrusu,ikili dalaşa giren moderatör de ilk kez görüyorum.

Moderatör size cevap verince ikili dalaş mı oluyor? Cevabı kolay yazdıkları işinize gelmeyince dalaş olur antipatik olur vs...

Yaptığın kelime oyunundan ibaret olduğundan yazdıklarım hemen rahatsız etti seni demi?

"İlginç şekilde menü geçişleri G2 kadar hızlı değildi ve öyle ahım şahım bir performans göremedim" açıklaması Z2'nin menü geçişleri yavaş takılıyor..

Evet 3GB ram ile menü geçişleri yavaş hemde g2 den daha yavaş buna kim inanır Kadir İnanır...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Moderatör size cevap verince ikili dalaş mı oluyor? Cevabı kolay yazdıkları işinize gelmeyince dalaş olur antipatik olur vs...

Yaptığın kelime oyunundan ibaret olduğundan yazdıklarım hemen rahatsız etti seni demi?

"İlginç şekilde menü geçişleri G2 kadar hızlı değildi ve öyle ahım şahım bir performans göremedim" açıklaması Z2'nin menü geçişleri yavaş takılıyor..

Evet 3GB ram ile menü geçişleri yavaş hemde g2 den daha yavaş buna kim inanır Kadir İnanır...

Şimdi burda kimse üstüne alınmasın bişe söylemek istiyorum.Örnek vericem. Arkadaşım daha yeni discovery elite aldı. Donanımını biliyorsunuz. Bu general mobile ayarlar menüsünde htcnin sense 4 arayüzündeki gibi falan ayarlarda mesela en aşağı gelince dahada çekince kategoriler arasındaki boşluklar açılıyor ya bırakınca düzeliyor ayrılıyorlar birleşiyorlar hani güzel bi animasyon yapmışlar sensede.Aynısı discovery elitede var ama bildiğiniz laglı kasıyor. Tabikide o donanımla kasması mümkün değil.Ama yazılımda sorun varki bu animasyon kasıyor. Zaten discovery animasyonlar olsun falan aospden miuiden ordan burdan değişik güzel özelliklerin alınıp birleştirilmiş bu telefona ufak ufak. Diceğim odur ki. Eğer varsa menü geçişinde bi yanlışlık kasma yazılımla güncellemeyle düzelir. Tabikide o donanımla kasmaz.Ama herkes iphoneden bilir yazılımın daha iyi olduğunu.

Düzeltiyorum:Yazılımın daha önemli olduğunu.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Sadece bu konu için söylemedim,işinize gelmeyen bir şey olunca hemen bombalıyorsunuz ortalığı.Kelime oyunu falan yaptığım yok,cihazda 3GB ram,2,26 ghz işlemci ve sade bir arayüz var ben çok daha iyisini bekliyordum o yüzden böyle yazdım,performansı G2 den daha iyiydi ama beklediğim seviyede değildi bunu da belirttim zaten ve evet ısrarla söylüyorum ikisinin de menü geçişi takılmıyor ama G2 daha akıcı geldi bana nokta,resmen beni yalancılıkla itham ediyorsunuz,başlıyım sonysine de lgsini de,böyle moderatörü seçeni de alnından öpüyorum.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Sadece 4 K videoda ısınıyor dediğinize göre cihazı eldiven modunda deri eldivenle falan kullanmışsınız.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
1 günlük Z2 serüvenim de normal kullanımda rahatsız edici bir ısınma göremedim tabi şöyle bir şey var kullanılan malzeme, Z2 de alüminyum ve cam kullanıldığı için ısıyı daha çok hissettiriyor olabilir ama dediğim gibi rahatsız edici bir ısınma söz konusu değildi. Cihaz paralel ithalat idi.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
g2 ile g3 de aynı kamera sensörü ve lensler aynı var fark olarak g3 de kırmöızı lazer sensörü bulunuyor
z1 ile z2 arasında da BIONZ kamera işlemcisi yenilendi ve G lens daha efektif çalışıyor.
Özelliklere gelirsek g2 ve g3 de sensör büyüklüğü 1/3.06'' ve diyafram aralığı f/2.4
Z2 de ise 1/2.3'' sensör büyüklüğü ve f/1.8-2.0 diyafram aralığı var
Haybeye sallamasın burada kimse
Sensör boyutu belli alabileceği ışık kapasitesi belli iki cihazında
Kamera olarak Z2nin performansına yaklaşması imkansız birşey
Lensleri kıyaslayalım desek g3 ünki gine geride
Kamera yazılımı desen kimin kamera algoritmasının önde olduğu belli
Boş yere konuşuyorsunuz kısacası kendini tatmin etme cümleleri bunlar :( :(
Ha bu arada 4k çekimine gelince ilk çıktığında 3-4dk çekime izin veriyordu ve kapatma uyarı veriyordu
Daha sonra çıkan güncelleme ile cihazların %30 kadarında çekim süresi uzadı
Daha sonra çıkan ikinci güncelleme ile de bütün cihazlar da tamamen çekim süresi sorununun önüne geçtiler
Gerek dh gerek XDA'da 15-20dk arası çekim yapanlar var
Diğer cihazlarda en basitinden S5 de 5dk çekim yapmanıza izin veriyor yazılımsal olarak önünüze engel koyuyor.
Ek olarakda cihazda ''SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ YOK'' çıktığı zaman sadece haberlere konu olmuş bir söylentiydi.
Birçok site yine bunun için cihazın içini açıp sistemlerini modüllerini söküp iddianın doğruluğunu araştırdılar.
Tabi yine bilmeyen arkadaşlar sırf çamur atmak için burada yalan yanlış bilgileri burada paylaşıyorlar
Hem g2nin hem de g3ün z2nin performansına yetişemeyeceği ortadayken boş yere savunmuşlar
İlerlemiş plastik sendromu bu olsa gerek :lol:
İşiniz yokmuş gibi birde moderatörlere saldırmışsınız
Gerçekler ortadayken bu kadar zorlamayın kendinizi hem kağıt üstünde hem de performansta kat kat üstünde
2k ekran alıp 1080p oyun oynayın siz
2k ekranlı cihaz aldım diye dolanırsınız sonra :lol:
Bahaneleri de film izlemek :lol:
Batarya süreleri ortadayken :lol:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Z2 kullanıcılar klubünü baştan okuyun kullananlar ısınmasından yakınıyor zaten sıvı soğutma filanda yalan olsa zaten ısınmazdı sitesine koyar reklam filan yapardı

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kendin çok objektif davranıyorsun ya üyeleri bıraktın şimdi moderatörlere saldırmaya başladın.
G2 kullanmayan veya G3 almak istemeyen kimse mesaj yazmasın bu forumda arkadaşlar
Bazılarına göre önceki cümlemdeki belirttiğim iki özellik sizde bulunmuyorsa fikirlerinizi belirtemezsiniz
Forum çünkü sadece onlara ayrılmış(!) her şey kendi tekellerinde(onlara göre ) .

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Arkadaşlar bir birimizi kırmaya gerek yok, ne Sony ne LG babamızın firması ya da bize çıkar sağlayan firmalar değil. İki cihaz da gayet iyi ikisinin de bir birinden farklı iyi yanları var , kullanıcı hangisinin özelliklerine ihtiyaç duyuyorsa onu alır. LG G3 ü savunmak ya da Z2 yi savunmak bize çıkar sağlamayacak sonuçta.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
g2 ile g3 de aynı kamera sensörü ve lensler aynı var fark olarak g3 de kırmöızı lazer sensörü bulunuyor
z1 ile z2 arasında da BIONZ kamera işlemcisi yenilendi ve G lens daha efektif çalışıyor.
Özelliklere gelirsek g2 ve g3 de sensör büyüklüğü 1/3.06'' ve diyafram aralığı f/2.4
Z2 de ise 1/2.3'' sensör büyüklüğü ve f/1.8-2.0 diyafram aralığı var
Haybeye sallamasın burada kimse
Sensör boyutu belli alabileceği ışık kapasitesi belli iki cihazında
Kamera olarak Z2nin performansına yaklaşması imkansız birşey
Lensleri kıyaslayalım desek g3 ünki gine geride
Kamera yazılımı desen kimin kamera algoritmasının önde olduğu belli
Boş yere konuşuyorsunuz kısacası kendini tatmin etme cümleleri bunlar :( :(
Ha bu arada 4k çekimine gelince ilk çıktığında 3-4dk çekime izin veriyordu ve kapatma uyarı veriyordu
Daha sonra çıkan güncelleme ile cihazların %30 kadarında çekim süresi uzadı
Daha sonra çıkan ikinci güncelleme ile de bütün cihazlar da tamamen çekim süresi sorununun önüne geçtiler
Gerek dh gerek XDA'da 15-20dk arası çekim yapanlar var
Diğer cihazlarda en basitinden S5 de 5dk çekim yapmanıza izin veriyor yazılımsal olarak önünüze engel koyuyor.
Ek olarakda cihazda ''SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ YOK'' çıktığı zaman sadece haberlere konu olmuş bir söylentiydi.
Birçok site yine bunun için cihazın içini açıp sistemlerini modüllerini söküp iddianın doğruluğunu araştırdılar.
Tabi yine bilmeyen arkadaşlar sırf çamur atmak için burada yalan yanlış bilgileri burada paylaşıyorlar
Hem g2nin hem de g3ün z2nin performansına yetişemeyeceği ortadayken boş yere savunmuşlar
İlerlemiş plastik sendromu bu olsa gerek :lol:
İşiniz yokmuş gibi birde moderatörlere saldırmışsınız
Gerçekler ortadayken bu kadar zorlamayın kendinizi hem kağıt üstünde hem de performansta kat kat üstünde
2k ekran alıp 1080p oyun oynayın siz
2k ekranlı cihaz aldım diye dolanırsınız sonra :lol:
Bahaneleri de film izlemek :lol:
Batarya süreleri ortadayken :lol:
Neden hepimiz lg nin kamerası daha iyi demişiz gibi saçma laflar ediyorsun. Bende senin hiç bir zaman sony nin eksikliklerini veya LG'nin öne çıkan yanlarını söylediğini göremedim.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Neden hepimiz lg nin kamerası daha iyi demişiz gibi saçma laflar ediyorsun. Bende senin hiç bir zaman sony nin eksikliklerini veya LG'nin öne çıkan yanlarını söylediğini göremedim.
Benim Lgyi öne çıkan yanlarını belirtmek gibi bir görevim yok
Ayrıca hepiniz belirttiniz diye de bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum önceki mesajlara bakarsan kimin yazıp kimin yazmadığı ortada
İkisinin kamerasınında tüm yazılım ve donanımları ortada
Yukarıda da belirttim istediğin kaynaktan araştır sensör boyutlarını lenslerini onu bunu
Z2nin kamerada daha önde olduğu çok bariz belli
Benide ikili tartışmaya çekmeye çalışmayın.
Ben yukarıdaki mesajları birine ithafen yazmadım ''sıvı soğutma sistemi yok''
''4k ısınma sorunu 2 adet güncellemeyle giderildi'' + ''g3 ve z2nin yazılım ve donanım özellikleri firmaların kendi sitelerinde de mevcuttur.''

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kendin çok objektif davranıyorsun ya üyeleri bıraktın şimdi moderatörlere saldırmaya başladın.
G2 kullanmayan veya G3 almak istemeyen kimse mesaj yazmasın bu forumda arkadaşlar
Bazılarına göre önceki cümlemdeki belirttiğim iki özellik sizde bulunmuyorsa fikirlerinizi belirtemezsiniz
Forum çünkü sadece onlara ayrılmış(!) her şey kendi tekellerinde(onlara göre ) .
Şu dediğini kanıtla forumu terkedip lady gaga dinlemeye başlıyım.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
G2 ve Z2 nin kamerayı yanyana koyup çektik fark şurada var renkler beyazlar filan Z2 de çok iyi yalnız odaklama kötü uzak bir yeri çektik z2 de yazılar okunmuyor g2 de daha iyi okunuyor ama bunlar yazılımla düzelir heralde

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kimse beni ikili tartışmalarına çekmeye çalışmasın.
Ben yeterli açıklamayı yaptığıma inanıyorum.
Kendini tatmin etmeye çalışan tayfa devam etsin bundan sonra.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim Lgyi öne çıkan yanlarını belirtmek gibi bir görevim yok
Ayrıca hepiniz belirttiniz diye de bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum önceki mesajlara bakarsan kimin yazıp kimin yazmadığı ortada
İkisinin kamerasınında tüm yazılım ve donanımları ortada
Yukarıda da belirttim istediğin kaynaktan araştır sensör boyutlarını lenslerini onu bunu
Z2nin kamerada daha önde olduğu çok bariz belli
Benide ikili tartışmaya çekmeye çalışmayın.
Ben yukarıdaki mesajları birine ithafen yazmadım ''sıvı soğutma sistemi yok''
''4k ısınma sorunu 2 adet güncellemeyle giderildi'' + ''g3 ve z2nin yazılım ve donanım özellikleri firmaların kendi sitelerinde de mevcuttur.''
Bak güzel kardeşim ata ve ben kamera olayında hak veriyoruz, yazdıkta zaten. İkimizde g2 kullanıcısıyız. Ama Sony'nin kötü yanlarını söylerken birilerine laf sokar gibi, 2k ekranda 1080p oyun oynayın siz demiyoruz. Sony'nin ısınma sorunu için kışın çok işinize yarar eliniz ısınır tarzı lise çocukları gibi laflar etmiyoruz. Mümkünse ve yeterince büyük ise yaşın sende etme. Bi eleştiriyi adam gibi yapsanız bu tartışmalar olmaz zaten.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@LittleMonster bu hiç olmamış bildiğin saldırmışsın: 2k ekran alıp 1080p oyun oynayın siz
2k ekranlı cihaz aldım diye dolanırsınız sonra

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sony xperia z ultra ve LG g2'yi uzun zaman kullandım. G2 ile aramaya giriyorum hızlı bir şekilde o yukardaki rehber vs yerlerde geçiş yaptığımda takılmalar oluyor. Arka plandan kapatıp tekrar girdiğimde aynısını tekrar yaşıyorum. Müzik kısmındada sorun aynı, 14 tane aynı harf ile başlayan alt alta hepsi büyük yazı ile oluşan şarkı isimleri var ve şarkıları hızlı bir şekilde sürüklerken o yazıların olduğu bölümlerden geçerken FPS düşüyor yavaş yavaş takılıyor, ardından düzeliyor o yazılar geçince. Müzik kısmının üst tarafında olan albümler vs vs geçiş yaparkende takılmalar oluyor. Ayarlar kısmını açtığımda çok hızlı bir şekilde yukardaki seçeneklere tıklayıp '' ekran ses vs '' takılmalar yaşıyorum. xperia z ultra donanım olarak g2 ile tamamen aynı. Bu tarz hataların hiç birine rastlamadım. 4.2 kullanırken ısınma problemim vardı, 4.4'e geçtiğim zaman bu problem baya azaltıldı. Benim düşüncem şudur: G2 nin ara yüzü temaları işte ayarlar kısımları müzik kısımları vs vs çok abartılı olmuş gibi bu yüzdende telefon kasıyor. Mesela müzik kısmına geçtik yukardaki albümler vs tıklayıp tıklayıp hızlıca geçiş yaparken takılmalar oluyor, Ana ekrana dönüp tekrar müziklere girdiğimde bu takılmalar olmuyor çünkü arka planda çalışıyor, arka plandan kapatıp denersem yine aynı donmalarla karşılaşıyorum. z ultrada bu hiç olmamıştı yani bu tarzı geçtim hiç bir şekilde en ufak bişiye rastlamadım. Sadece bir kaç kilit ekranı için play storeden uygulama indirmiştim kullanmaya denediğimde telefon bir parola soruyordu bana onu girmek zorunda kalıyordum hep sonradan düzeldi kendinden, bu sorun haricinde hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bana göre g2de, aynı z1 veya z ultra gibi olabilir, kaybettiği şey bence bu launcherimidir temasımıdır artık nasıl dersiniz bilemiyorum. Aynı sorunlarında g3de olucağına inanıyorum. Sayfaya bir mesaj gelmişti Kamera ile 5 dakika çekim yaptıktan sonra g3 çok ısınmış ve home tuşuna basıp ara yüzde geçiş yaparken donmalar takılmalar yaşadığını söyledi. İlk parti ürünlerdir belki o yüzdende olabilir. Her neyse ben kendim g2 ve z ultrayı denedim kullandım zaman geçirdim ikiside bana ayitti bir zamanlar. Z ultra satıldı, G2 babamda bende 5s kullanmaktayım. G2nin ara yüzümü launcherimi artık her neyse baştan aşağıya daha sade bir şeye çevirseler bu ara yüzde kasılmalar donmalar olucağını düşünmüyorum. CM11 romu attığımda veya farklı romlar attığımda bu sorunları yaşamıyorum çünkü herşey g2nin tasarladığı temada launcherde artık her neyse. Kısaca xperia z ultranın stabilitesine g2 pek yaklaşamıyor. Eğer g3te aynı sorunlar varsa cidden o ara yüzdenmi launcherdenmi kurtulması gerekiyor diyebilirim.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
@LittleMonster bu hiç olmamış bildiğin saldırmışsın: 2k ekran alıp 1080p oyun oynayın siz
2k ekranlı cihaz aldım diye dolanırsınız sonra

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sony xperia z ultra ve LG g2'yi uzun zaman kullandım. G2 ile aramaya giriyorum hızlı bir şekilde o yukardaki rehber vs yerlerde geçiş yaptığımda takılmalar oluyor. Arka plandan kapatıp tekrar girdiğimde aynısını tekrar yaşıyorum. Müzik kısmındada sorun aynı, 14 tane aynı harf ile başlayan alt alta hepsi büyük yazı ile oluşan şarkı isimleri var ve şarkıları hızlı bir şekilde sürüklerken o yazıların olduğu bölümlerden geçerken FPS düşüyor yavaş yavaş takılıyor, ardından düzeliyor o yazılar geçince. Müzik kısmının üst tarafında olan albümler vs vs geçiş yaparkende takılmalar oluyor. Ayarlar kısmını açtığımda çok hızlı bir şekilde yukardaki seçeneklere tıklayıp '' ekran ses vs '' takılmalar yaşıyorum. xperia z ultra donanım olarak g2 ile tamamen aynı. Bu tarz hataların hiç birine rastlamadım. 4.2 kullanırken ısınma problemim vardı, 4.4'e geçtiğim zaman bu problem baya azaltıldı. Benim düşüncem şudur: G2 nin ara yüzü temaları işte ayarlar kısımları müzik kısımları vs vs çok abartılı olmuş gibi bu yüzdende telefon kasıyor. Mesela müzik kısmına geçtik yukardaki albümler vs tıklayıp tıklayıp hızlıca geçiş yaparken takılmalar oluyor, Ana ekrana dönüp tekrar müziklere girdiğimde bu takılmalar olmuyor çünkü arka planda çalışıyor, arka plandan kapatıp denersem yine aynı donmalarla karşılaşıyorum. z ultrada bu hiç olmamıştı yani bu tarzı geçtim hiç bir şekilde en ufak bişiye rastlamadım. Sadece bir kaç kilit ekranı için play storeden uygulama indirmiştim kullanmaya denediğimde telefon bir parola soruyordu bana onu girmek zorunda kalıyordum hep sonradan düzeldi kendinden, bu sorun haricinde hiç bir sorunla karşılaşmadım. Bana göre g2de, aynı z1 veya z ultra gibi olabilir, kaybettiği şey bence bu launcherimidir temasımıdır artık nasıl dersiniz bilemiyorum. Aynı sorunlarında g3de olucağına inanıyorum. Sayfaya bir mesaj gelmişti Kamera ile 5 dakika çekim yaptıktan sonra g3 çok ısınmış ve home tuşuna basıp ara yüzde geçiş yaparken donmalar takılmalar yaşadığını söyledi. İlk parti ürünlerdir belki o yüzdende olabilir. Her neyse ben kendim g2 ve z ultrayı denedim kullandım zaman geçirdim ikiside bana ayitti bir zamanlar. Z ultra satıldı, G2 babamda bende 5s kullanmaktayım. G2nin ara yüzümü launcherimi artık her neyse baştan aşağıya daha sade bir şeye çevirseler bu ara yüzde kasılmalar donmalar olucağını düşünmüyorum. CM11 romu attığımda veya farklı romlar attığımda bu sorunları yaşamıyorum çünkü herşey g2nin tasarladığı temada launcherde artık her neyse. Kısaca xperia z ultranın stabilitesine g2 pek yaklaşamıyor. Eğer g3te aynı sorunlar varsa cidden o ara yüzdenmi launcherdenmi kurtulması gerekiyor diyebilirim.
Güzel olmuş yazı bastan sona okudum buna ek olarak bide bende yazılımsal hatalar oluyor bakalım garantide duzelcek mi tüm sorunlar duzelirse belli mi olur bakarsin ucuza 5s bulurum bende gecerim iosa bu arada 5s nasıl güzel fotoğraf ve video çekiyor mu ?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Güzel olmuş yazı bastan sona okudum buna ek olarak bide bende yazılımsal hatalar oluyor bakalım garantide duzelcek mi tüm sorunlar duzelirse belli mi olur bakarsin ucuza 5s bulurum bende gecerim iosa bu arada 5s nasıl güzel fotoğraf ve video çekiyor mu ?

İosa geçtim cidden kafam rahatladı. Telefona yüklenirsem kasarmı? gibi korkularım ortadan kalktı. Öyle bişiki sanki kasması fps düşmesi imkansızmış gibi gözüküyor. İnternette okudum, 7 8 sayfa uygulaması olanlar varmış bazen ara yüzde kasmalar oluyormuş dediler ama benim daha 2 sayfaya zor tamamlanıcak. %60 70'i telefonun kendi uygulamaları zaten :) Foto kalitesi hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim çünkü 1 tane fotoraf çektim, aynı fotorafıda g2 ile çekmemiştim. Aslında dediğin iyi oldu yarın ilk iş G2 ile 5S in aynı fotorafları aynı açıdan çekip yayınlayacam. G2'nin çözünürlüğü yüksek olduğundan belki daha iyi gözükebilir orasını bilmiyorum ama gayet tatmin edici. G2de yaşadığım disko tarzı mekanlarda video çekerken fps düşme sorunu tarzında hiç bir problemi yok kamera kısmında telefonun. İos tamamen kafa dinleme için üretilmiş işletim sistemi ya. Kasma yok donma yok root yok moot yok kafan rahat takılabiliyosun. Ama g2yide özlemiyor değilim hani şöyle arada google ara yüzüne geçsem diyorum veya g3 romunu atıpta az takılsam diyorumda bunlar o kadarda takılıcak şeyler değil :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
İosa geçtim cidden kafam rahatladı. Telefona yüklenirsem kasarmı? gibi korkularım ortadan kalktı. Öyle bişiki sanki kasması fps düşmesi imkansızmış gibi gözüküyor. İnternette okudum, 7 8 sayfa uygulaması olanlar varmış bazen ara yüzde kasmalar oluyormuş dediler ama benim daha 2 sayfaya zor tamamlanıcak. %60 70'i telefonun kendi uygulamaları zaten :) Foto kalitesi hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim çünkü 1 tane fotoraf çektim, aynı fotorafıda g2 ile çekmemiştim. Aslında dediğin iyi oldu yarın ilk iş G2 ile 5S in aynı fotorafları aynı açıdan çekip yayınlayacam. G2'nin çözünürlüğü yüksek olduğundan belki daha iyi gözükebilir orasını bilmiyorum ama gayet tatmin edici. G2de yaşadığım disko tarzı mekanlarda video çekerken fps düşme sorunu tarzında hiç bir problemi yok kamera kısmında telefonun. İos tamamen kafa dinleme için üretilmiş işletim sistemi ya. Kasma yok donma yok root yok moot yok kafan rahat takılabiliyosun. Ama g2yide özlemiyor değilim hani şöyle arada google ara yüzüne geçsem diyorum veya g3 romunu atıpta az takılsam diyorumda bunlar o kadarda takılıcak şeyler değil :)

2 güne g2 nası satılır belgeseli :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@Mussolini Bende merak ettim şimdi kalkıp bi kutuları çekiyim hangisi daha iyi öğrenmek istedim. G2 kutusunda rakamalar olan yerleri paint üzerinden sildim onun haricinde fotolar üzerinde hiç bir değişiklilik yapılmadı. Bulunduğum ortam biraz ışıksız olduğu için flaşlı çekim yaptım her ikisindede.

LG G2:

İphone 5S:

@kocaman1321 Bu tarz yorumlar yapıp ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama benimle lütfen tartışma. Eğer ben g2yi satmış olsaydım sayfayı kapatır G2 kulübünede daha yazmazdım. Telefonun - yanlarından dürüstçe bahsettiğim zaman satışçı, iyi yanlarını söylediğim zaman kullanıcısımı oluyorum acaba? bu yazdığım -leri haricinde Yüksek grafikli oyunlarda uzun zaman oynadıktan sonra işlemci ısınıyor ve g2 cok ısınmadan dolayı bazı çekerdeklerinimi ne kapatıyormuş soğuması için, böylelikle performans kaybı yaşıyoruz. Bunların haricinde g2 gayet güzel kullanılabilinecek bir telefon. Benim gibi en ufak stabilite sorunları takıntı haline getiren insanlar için g2 bize gitmiyor. Ha bunları umursamayan insanlara en kral telefon olabilir orası ayrı mesela babam :P Her neyse, lütfen beni tartışmaya teşvik edicek yorumlarda bundan sonra sen ve diğer üyeler bulunmasın. Kişisel telefonumun g2 olmaması, g2nin antisi olduğum anlamına gelmiyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
[MENTION=403200]Mussolini[/MENTION] Bende merak ettim şimdi kalkıp bi kutuları çekiyim hangisi daha iyi öğrenmek istedim. G2 kutusunda rakamalar olan yerleri paint üzerinden sildim onun haricinde fotolar üzerinde hiç bir değişiklilik yapılmadı. Bulunduğum ortam biraz ışıksız olduğu için flaşlı çekim yaptım her ikisindede.

LG G2:

İphone 5S:

[MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] Bu tarz yorumlar yapıp ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama benimle lütfen tartışma. Eğer ben g2yi satmış olsaydım sayfayı kapatır G2 kulübünede daha yazmazdım. Telefonun - yanlarından dürüstçe bahsettiğim zaman satışçı, iyi yanlarını söylediğim zaman kullanıcısımı oluyorum acaba? bu yazdığım -leri haricinde Yüksek grafikli oyunlarda uzun zaman oynadıktan sonra işlemci ısınıyor ve g2 cok ısınmadan dolayı bazı çekerdeklerinimi ne kapatıyormuş soğuması için, böylelikle performans kaybı yaşıyoruz. Bunların haricinde g2 gayet güzel kullanılabilinecek bir telefon. Benim gibi en ufak stabilite sorunları yaşatan telefonlar bize göre değil. Ha bunları umursamayan insanlara en kral telefon olabilir orası ayrı mesela babam :P Her neyse, lütfen beni tartışmaya teşvik edicek yorumlarda bundan sonra sen ve diğer üyeler bulunmasın. Kişisel telefonumun g2 olmaması, g2nin antisi olduğum anlamına gelmiyor.

Ya banane canm hangisini seviyosan kullan bunları g2 kullanırken dile getrmiyodun klupte yaz yazma beni bağlamaz