Xperia Z Sorunları

mertsozuer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım şarj az mı gidiyor ben şahsen test ettim s4 vs htc one ile aynı miktarda şarj yiyor hem senin eski samsun gallaxy s3 ün 2 katı özellikli hiç bir tırla taksi aynı mazot yakarmı güçlü alet biraz çekecek illaki şarjı ama kendi kıyaslarına göre aynı şarjı yiyor x peria z

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
zamanla eksikliğini hissettiğim tek şeyin note 2 deki yada s4 teki sensör uygulamaları gibi uygulamaların olmaması olduğunu farkettim. sony bu konuda gerçekten samsungun gerisinde kalıyo maalesef. mesela mesajlardayken telefonu kulağınıza götürdüğünüzde o kişi direk araması gibi araç kullanırken çok kullanışlı olabilecek uygulamalar nedense hep samsung tarafından kullanılmakta. ha tabiki böyle eksiklikler 3. parti yazılımlarla giderilebilir ama orjinal yazılım olması tabi her zaman tercih sebebi olmuştur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdşlar benm sorum olacaktı yardmcı olursanz çok sevnrm. xperia z kullanıcısyım. normalde mesaj atablyrum ama paketimi ögrenmek istedgmde bu tür mesajlarım gitmyor. arkdşm yanlşlkla ayarıyla oynadı asla sorma gbisinden bi ayar yaptı ondan snra bi daha kalan paketi ya da kontörümü mesaj olark sorgulamamaya başladı ayarlarını bilen varsa yardmcı olblr msnz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaa arkdslr bluetoot ve nfc çalışmıyr bu nasıl iştirr bilen war mı acabaa ????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:depolamanın parolasını çözmek icin parola yazın çıkıyor ne yapabilirim

hakanmelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu cihazdaki ısınma sorunu sadece şarjda iken oluyor. Onun dışında ısınma yok. En azından bende yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia z telefonu araba çakmaklık şarj aleti ile şarja taktım telefon dırek kapandı ve şımdı açılmıyor normal şarj aletiyle denedim evde şarj ışıgı falan yanmıyor ve telefon açılmıyor sizce yanmışmıdır bilgisi olan varsa soyleyebılır mı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bir sony z kullanıcısı olarak sony den çok memnunum bir çok marka kulandım ama sony üstüne telefon yok diyorum evet güncelleme geç geliyor sesi biraz samsung a göre az çıkıyor ama kullanım kolaylığı şarj ve dayanıklı olma konusunda kimse karalamasın yüzlerce kez telefonu yere düşürdüm bir çizik bile yok kardeşm s4 kullanıyor elinden düşürdü telefon tuz buzzz. benim sony z de bugün kırıldı tüm sinirimle duvara fırlattım :angry: telefonun alt köşesi ezilmiş telefon çalışıyor ama ekranın yarısı var yarısı yok:biggrin: ve yine yeniden sony diyorum yarın yenisini alıcam sony den başka aslaaa bu kadarrrr sadece sonyy