Xperia z klon imei

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar size bi sorum olacak s4 lerde klon imei kullanıldığında güncelleme ya da firmware ile telefonun sürümü yükseltilemiyordu ama s3ten güncelleme imei klon olsada yapılabiliyordu.
Peki böyle birşey Xperia Z de söz konusu mu arkadaşlar ? Klon imei olursa güncelleme veya pc companion a bağlanınca sorun olurmu ? bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
muhtemelen bunu yapan kimse yoktur ama kanımca böyle bişey olmaz çünkü sony imei numaralarına göre sırayla gönderiyor güncellemelerini

arira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z'de imei klonlama yapılabilirmi?
sadece samsunglarda oluyor biliyorum.

snowdrop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
klon imei yine bir Z'ye aitse ve hangi Ülkede görünüyorsa ona göre gelebilir, lakin imei alakasız bir marka ve modelin ise neden gelsin ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
klon imei yine bir Z'ye aitse ve hangi Ülkede görünüyorsa ona göre gelebilir, lakin imei alakasız bir marka ve modelin ise neden gelsin ?
örneğin gelmedi diyelim samsungtan firmware ile yüklenemiyor peki pc companion ile yüklenebilir mi?

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İmei xperia serilerine atılıyor kardeşim bizzat yaptırdım sony compasion bi sorun çkmadı

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
güncellemeler imei ye göre gelmiyor. güncelleme yükleyince imei de sorun çıkar mı bilmiyorum :)

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Güncellemenin imei ile bir alakası yok ülke kodlarına göre geliyor.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Flashtool ile güncelleme yuklersen sorun olmaz heralde :D

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nerde ve nasıl atılıyor arkdaşım yurtdışından aldıgım z1 kullanıyorum imei klonlamam gerek
K.maraş da yaptırdım ayrıca klon imei deil üretici firmanın adı yazıyo sadece örneğin: [h=2]Motorola Company FELAN FİLAN BİŞELER YAZIYODU İMEİ KESİNLİKLE DEĞİŞMİYO[/h] z1 atılıp atılmadığını bilmiyom z attıgını söyledi ben xperia arc s attırmıştım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Xperia Z pasaport kaydında sorun çıktı ve başka pasaporta yaptıramıyorum
imei atmak mümkünmüdür yardımcı olursanız sevinirim.
Perşembe memlekete gidiyom gider sizin için xperia nın hangi modellerine atıldığını adamın adını tel alırım

imzasizadamm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok teşekür ederim ya gerçekten bir yolunu bulmamız lazım

ForeverCeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia s için atılıyor mu lütfen bunu da öğrenin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yurt dısından z1 aldım ve actıramıyorum ımeı klonlanabılırsa nerde oldugunu soyleyebılır mısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bende sony xperia sp var yurt dışından gelme bir telefon bütün telefonculara sordum ime atılmıyor sadece eski versiyonlara atılıyor ama şöyle bir şey fark ettim şimdi telefonu uçak modundan çıkar çıkıksa hiç sorun yok telefonu kapa hattını başka bir telefona tak o telefonda da bi 5 dk bekle yapılandırma ayarları gelsin gedigi gibi hattı tak telefonuna aç fark etçeksinki telefon sinyali gelmiş ama sinyalin asla kesilmemesi lazım yoksa yine kapanıyor hat markasındanda olmaya bilir benimkisi avea ben böyle yapıyorum bi yardım olur diye yazdım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony lere ımeı atılmıyor arkadaşlar cabanız boşa yani benim tavsiyem 90 gün kapamma süresi dolmadan satın bence

mustang435

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkaşlar telefoncunun numarası aldım isteyenler atabilirim mesaj atın yeter

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşım bedede aynı sorun var xperia z imei atırsam atan bulunurmu yardımcı olurmusun cep telefonum kullanamıyorum passport bulmak zor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş bana şu telefoncunun numarasını atarmısın çaldır kapa ben ararım seni
0554 787 83 98