S
SDN Okuru
SDN Okuru
süpersin adamın dibisin konunun cevabı budur işte
Ya su konuyu ve sacma cevaplari gorunce mani olamadim kayit olup cevaplayayıda millet sacmaladığının farkına varsın dedimoncelikle uyelik sisteminiz vbulletin script'iniz igrenct shiftdelete
Simdi gelelim soruna Imei Silinen arkadas sorun yanlıs modem li rom'u yuklemissin yani anlayacagın dilden anlatırsam eger sammobile sitesinden romlari listelersen gorursunki her ulkeye ait bir kod var turkiyeninki I9500XXUBMG9 dir sen gidip eger telefonuna I9500XXUAMDK romunu atarsan otomatik olarak calismaz o yuzden gidin sammobile'in sitesine ve I9500XXUBMG9 kodunu arayın ilgili romu indirin ve odin ile yukleyin servise gitmeden abidik gubidik programlar kullanmadan sorununuz cozulmus olur.
XDA-Developers Sayfasını ve sammobile'ı duymamış olanlar ingilizcesi yetersiz olanlar gereksiz yere boyle islere karismasin gidin bilgisayar formatlıyıp kendinize bilgisayar uzmanıyım filan diyinve lutfen bilmediginiz konular hakkında sadece cevap yazmak icin cevap yazmayın laf ebeligi yapmayın cunku zekanızı gosteriyorsunuz
bilmiyorsanız susuun bekleyin bilen biri sizi ogretsin
Çıkışmak için boş boş cevap yapmaya cidden türkler olarak meraklıyız...Bend de i9500 var. İtalat yoluyla gelmiş. Araştırınca Suudi Arabistan'dan geldiğini anladım. Senin dediğin kodlu idi yani o dediğin Türkiye'nin kodu değil anlaşılan. Sammobile dan baktığımda türkiynin kodu farklı görünüyor. Sen biraz daha dikkat et...
Öncelikle rootlamadan ve imei numarasını yedeklemeden telefona rom yüklemek sakıncalıymış bunu kimden duydun ?
Duyduğun cümle bence bir kısmı eksikBikere Rootlamadan istediğin şeyi yaparsın aksine rootlamak sakıncalıdır çünkü gördüğüm üzere android telefonlar hakkında bilgin az haliyle bu az bilgiyle rootladığın telefonuna daha ne işler açacağını düşünmeden edemiyorum ve rootlamak garanti dışı bırakacaktır telefonunu.
Gelelim imei numarasını yedeklemekten kasıntın bir kenara yazmaksa gerek yok telefonun arkasında yazıyor zahmet etme. Eğer Custom rom yüklüceksen EFS kaydını almakta yarar var gerçi ben hiç almadım bugüne dek neden mi ? eğer telefonun çakma imei'li değilse bir sorun olduğunda orjinal rom'a döndüğünde herşey eskisi gibi olur.
Son olarak 01 olayına takılma o herkezde var gayet normal bişi...![]()
ben orjınaş s4 aldım bir hafta sonra ımeı null oldu google play storede olan uygulama haricine bişey indirmedim acaba neden ımeı nul olmuştur servis casusu yazıllım var dedi ondan ımeı null olmuş ana kartın değişmesi lazım dedi