Xperia SP Ekran Kilit Sorunu

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merahaba ben sorunuma hemen geçeyim. SP telefonum var çok memnunum fakat bi sorunum var ve beni deli etti taktım kafaya velhasıl ana ekranı farklı kilit ekranını farklı yapmak ister çoğumuz ve bende öyle yaptım fakat olmadı fabrika ayarlarına döndürdüm ama gene de olmadı. Ekran kilidini kaydır yaptğımda ise oluverdi tekrar desenliye çevirdiğimde ise gene olmadı. Bilgisi olan varsa veya çözümü bilen lütfen yardımcı olabilir mi ?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yazılımını yeniden yüklemek sorunu çözer sanırım.

Çanakkale_SDN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende sp kullanıcısıyım sadece kaydır yapıldığında değisiyor sanırım sony bunu bilerek yapmış büyük ihtimalle bu bir sorun deil sony'nin bilerek yaptığı bişey

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben dee herhangi bir sıkıntı yok. Bi fabrika ayarlarına geri dön abim sen.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
kilit koyulduğu zaman duvar kağıdı görünüyor . o bir sorun değil kaydır yapınca değişiyor kilit ekranı.

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fabrika ayarlarına dön falan dedim ama bana mısın demedi sorun değil diyenler olmuş fakat bi arkadaş bende kilit şeklinde de değişiyor diyor. Bende mi sorun merak ettim. Sizde de mi kayıdr da oluyor sadee ? Birde şarz konusunda nasılsınız bana çok gidiyor gibi geliyor ve kılıf falan nerden bulabilirim

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Fabrika ayarlarına dön falan dedim ama bana mısın demedi sorun değil diyenler olmuş fakat bi arkadaş bende kilit şeklinde de değişiyor diyor. Bende mi sorun merak ettim. Sizde de mi kayıdr da oluyor sadee ? Birde şarz konusunda nasılsınız bana çok gidiyor gibi geliyor ve kılıf falan nerden bulabilirim
ben sorun değil dedim çünkü ekranda kilit varken herhangi bir resme kilit ekranı duvar kağıdı olarak ayarla dediğin zaman ayarlanıyor diyip kapanıyor. daha sonra kilidi kaldırdığında o resim çıkıyor o yüzden sorun değildir dedim. şarj konusunda hiç sıkıntım yok.

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim dediğim de o kardeş aynı şeyi diyoruz :) ayarlanıyor onda sıkıntı yok sadece ekranı desenli kilit yaparsan ana ekrandaki neyse o oluyor yok kaydır yaparsan kilit ekranına ayarladığın foto oluyor. İşte bu sorun mu değil mi düzeltiebilir mi onu soruorum ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
benim dediğim de o kardeş aynı şeyi diyoruz :) ayarlanıyor onda sıkıntı yok sadece ekranı desenli kilit yaparsan ana ekrandaki neyse o oluyor yok kaydır yaparsan kilit ekranına ayarladığın foto oluyor. İşte bu sorun mu değil mi düzeltiebilir mi onu soruorum ?
bence değil. çünkü ablam xperia l kullanıyor o da aynı şekil .yani o kastiyen yapılmış gibi geliyor bana.

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmmm peki çok sağol. Peki sp de şarz nasıl ? benimki,belki de ilk akıllı telefonum olduğundandır, çok çabuk bitiyor çok şarz gidiyormuş gibi geliyor. Önceki telefonum Nokia C3 idi ki bilirseniz mükemmel şarz gidiyordu Nokia geneli gibi belkide ona alıştığımdan öyle geliyordur. Velhasıl şarz nasıl gidiyor hangi koşullarda ne kadar gidiyor söylebilir misiniz ? Veya 2 dk lık bi video çekip ne kadar yediğini söyleyebilir misiniz ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hmmm peki çok sağol. Peki sp de şarz nasıl ? benimki,belki de ilk akıllı telefonum olduğundandır, çok çabuk bitiyor çok şarz gidiyormuş gibi geliyor. Önceki telefonum Nokia C3 idi ki bilirseniz mükemmel şarz gidiyordu Nokia geneli gibi belkide ona alıştığımdan öyle geliyordur. Velhasıl şarz nasıl gidiyor hangi koşullarda ne kadar gidiyor söylebilir misiniz ? Veya 2 dk lık bi video çekip ne kadar yediğini söyleyebilir misiniz ?
şarj çabuk biter zaten akıllı telefon bu. 1 günü çıkarıyorsa normaldir. evet doğru şarjın sana çabuk bitiyormuş gibi gelmesi önceki telefonunun c3 olmasıdır.ben 20 dakka kadar müzik 2 saat kadar film izlerim . şu an oyun yok telefonda ama varken oyunda oynardım ara ara. bugün yükleyeceğim :) 1 günü rahat çıkarıyor. yani şikayetçi değilim şarjı iyi.

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam akilli telefonlar 1 gunu rahat tamamlayanlar ve zor tamamlayanlar olarak ikiye ayrilir :-) sp kolay tamamlayanlardandir o pil kapasitesiyle

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimki 2 günü .ıkarttığıda oluyor ama çok fazla kurcalamayıp günlük smslerimi harcarsam :D bir gün demiştin ya o saat kaçtan kaça ve ayrıca bana kişisel ayarlarını ve günlük kullanım sıklığı ile ne kadar gittiğini söyler misin ve günlük gidiyor dediin %15 altı mı yoksa tamamen kapanması mı ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hocam akilli telefonlar 1 gunu rahat tamamlayanlar ve zor tamamlayanlar olarak ikiye ayrilir :-) sp kolay tamamlayanlardandir o pil kapasitesiyle
benimki rahat tamamlıyor bir günü. öreneğin dün gece telefonu şarjdan çıkardım. saat 2 falandı. sabaha kadar full mesajlaşıp film izledim. ve şuan şarjı yüzde 50 .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benimki 2 günü .ıkarttığıda oluyor ama çok fazla kurcalamayıp günlük smslerimi harcarsam :D bir gün demiştin ya o saat kaçtan kaça ve ayrıca bana kişisel ayarlarını ve günlük kullanım sıklığı ile ne kadar gittiğini söyler misin ve günlük gidiyor dediin %15 altı mı yoksa tamamen kapanması mı ?
şuana kadar hiç kapandığı olmadı . genelde yüzde 14 olunca takıyorum bazen 10 falan işte.

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmmm benimki o kadar gitmiyor oysaki ben biraz takıntılı olduğumdan hesap yapıyorum :D bişey yapmaz isem 1 saatte %1 yemekte sürekli mesaj halinde ise 10 dk %1 yiyior ayarlarımda stamina modu açık hep parlaklık yarıda

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
hmmm benimki o kadar gitmiyor oysaki ben biraz takıntılı olduğumdan hesap yapıyorum :D bişey yapmaz isem 1 saatte %1 yemekte sürekli mesaj halinde ise 10 dk %1 yiyior ayarlarımda stamina modu açık hep parlaklık yarıda
hocam ilk başlarda ben takıntılıydım beklerdim beklerdim yüzde kaç şarjı gidecek diye :D ama sıkıntı yapma o normaldir :)

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen telefonu alalı 1 ay olduğundan hep bunlar :D Bana ayarlarını söyleyebilir misin peki ? Bide wifi falan açık değil dimi bunlar varken :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Aynen telefonu alalı 1 ay olduğundan hep bunlar :D Bana ayarlarını söyleyebilir misin peki ? Bide wifi falan açık değil dimi bunlar varken :D
alışırsın alışırsın :D :D parlaklık ya yarıda oluyor ya da yarıdan yüksek . wifi bugün kullanmadım . ama genelde kullanırım. şuan internet paketim yok :D ama 3g de wifi olmadığı zaman açık. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ha bu arada bugün bir dosyayı bluetooth üzerinden ablama gönderdim .850 mb gibi bir şeydi.

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ve sürekli kullandın sürekli sms bide film izledin ve kabaca 18 saatlik bi kullanımda %50 mi yedi ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
ya sabah sekize falan kadar kullandım sonra yattım . uyandıktan sonra şimdiye kadar biraz daha mesajlaştım çok az da uğraştım . şuan yüzde 50

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmmm neyse ya madem o zaman çokta kötü değil benimkide :d bişey sorabilirim demi son kez ? bataryanın saplamlıpını veyahut sorunlu olnadğını test ettirmemiz gibi bi ihtimal var mı

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
hmmm neyse ya madem o zaman çokta kötü değil benimkide :d bişey sorabilirim demi son kez ? bataryanın saplamlıpını veyahut sorunlu olnadğını test ettirmemiz gibi bi ihtimal var mı
tabi :D buna gerek yok çünkü bataryada sorun olsa telefonun çalışmaz veya şarj olmaz veya yüzde 50 de şarj biter . bu gibi sorunlar olur.

görkem67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok ondan demedim :D kabul telefon konularında çok bilgili değilimdir fakat bazı arkadaşlarda daha çabuk bittiğini okumuştum aynı ayarlda o yüzden dedim :d

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:glare:xperia l kullanıcısıyım telefonuma ekran kilidi olarak sım kilidi yaptım fakat sım kilidimi unuttum sım şifremi kırmamda bana yardımcı olabilir misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş o telefonla alakalı değil sürümle alakalı 4.3 e güncelleme olmadan önce kaydır seçenekli kilit ekranı haricinde ana ekran duvar kağıdı ile kilit ekranı duva kağıdı aynı oluyordu ama 4.3 e güncelleme geldikten sonra her kilit seçeneğinde farklı resim koyabiliyorsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sony xperia l marka telefonum var telefonuma şifre koydum ve şifrem zeynep<3 şeklinde idi telefonumun ekran klavye türünü değiştirdim ondan zonra zeynep yazıyorum fakat <3 işaretini yaparken yazdığımıda sıfırlıyor.Lütfen Yardımcı Olabilir misiniz Telefon Hepimize Olduğu Gibi İhtiyaç.