Xperia sola kapandı açılmıyor yardım?

umutnewYORK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia sola var sarja takmıştım ekran 100 yüzde yüz olması gereken yüzde 60 diyordu kapattım ondan sonra sony xperia yazısı çıkıyor donup telefon yeniden başlıyor
hep böyle olurdu ama hiç böyle olmazdı
NOT : TELEFON 3 SEFER İMEİ KOPYALANDI BUNDAN KAYNAKLANMIŞ OLABİLİRMİ

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
telefon açılmıyor
,

Sony Update Service İndir. bilgisayara kur.Sonra proğramı başlat , en son güncellemeyi yükleyecek telefonuna, Merak etme bu işlemleri yaparken telefonunun açık olmasına gerek yok-zaten bütün işlemler telefonun kapalı iken yapılacak.
Tecrübe ile sabittir.Bir yerde takılırsan yardımcı olurum.

Bu arada telefunundaki bütün bilgi resimler silinecek,heleki kişileri sim karta değilde telefon hafızasına attınsa hepsini unut.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu aldım 2. günü bu gün xperia sola kapandı açılmıyorr yardım ederseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sony xperia sola kullanıyorum telefon bi anda kapandı şarja taktım ama nafile yardımcı olun ne yapabilirim :( Hiç bir şekilde çalışmışmıyor her tuşa bastım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabae benim telefonumda kapandı açarken sony xperia yazısından sonrasına ilerlemiyor şimdi update servisi indirdim ama onda da usb kablosunu takış aşamasında onay verip sonraki kısma geçemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
merhabae benim telefonumda kapandı açarken sony xperia yazısından sonrasına ilerlemiyor şimdi update servisi indirdim ama onda da usb kablosunu takış aşamasında onay verip sonraki kısma geçemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Kardeşim usb kabloyu bilgisayara bağlarken ses kısma tuşu ile usb bağla led ışığı mavi yanması gerek, sonra sony pc programı ile kurtarma seçeneğini kullanmayı dene.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
update center dan denedim telefonun tam şarj edildiğinden emin olun diyor ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar belki faydası olur ben telefon kapanıp açılmadığında telefonun açma tuşu ve ses tuşunun artı kısmına uzun süreli basıyorum o zaman açılıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşek..........................kardeşim
açma ve ses tuşu ile açıldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim xperia sola telefonum var uygulamadayken kapandı bir türlü açılmıyor şarj alıyor ama açılmıyor açma tuşu ile ses yükseltme tuşunu kullandım yine olmadı yardım edin lütfenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sony xperia mt27 telefonum var mesajlaşıyodum jarz bitti ve kapandı açılmadı neden olabiilir nasıl açabilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar pc companion ile günceleştirme yaparken bağlantı yarıda giti sonra xperia z2 yi çıkardığım zaman cihaz açılırken the software update failed make sure that your phone is connected to computerand try again diyor ve kapanıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim xperia sola da şarj akşamda yüzde 12 kaldı kenara koydum sabah elime aldım açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende telefon sony xperia sony xperia diye yazı çıkıyor devamlı açılmıyor dediğini yapsam düzelirmi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de yazı devamlı tekrarlanıyor nolur yardım edin sony xperia diye devamlı şekilde böyle oluyo açılmıyo en sonunda şarj bitti bendemi böle yapsam