Xperia S Root Yapma - Bootloader Unlock - CWM - Rom yükleme

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Msjda Bahsettıgım Konu Icın Ne Yapabılırım Tlf Freexperia Ekranında Kaldı Ne Acabılıyorum Nede Kapatabılıyorum :S:S

elifednah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] arkadaşım flashtool u kullanırken telefonun brick olma ihtimali yüzde kaç çok soru sordum ama insan 15 yaşında olunca telefon gidince bir daha buna eş değer telefon aldırmak zor olucak heralde birde sence iphone 4s ile takas mantıklı mı

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
@android3 arkadaşım flashtool u kullanırken telefonun brick olma ihtimali yüzde kaç çok soru sordum ama insan 15 yaşında olunca telefon gidince bir daha buna eş değer telefon aldırmak zor olucak heralde birde sence iphone 4s ile takas mantıklı mı

işlemleri hatalı yapmaz ve başka cihazların rom kernel vs dosyalarını yüklemeye çalışmazsan ve yükleme sırasında kablo çıkmazsa %0,1 gibi :) tabi bu hatalar olunca brick olacak diye bir kaide de yok. şansına da kalmış biraz :)

ben çocukluğumdan beri sony kullanıyorum :D bana soracak olursan iphone la asla değişme :)

@android3 Msjda Bahsettıgım Konu Icın Ne Yapabılırım Tlf Freexperia Ekranında Kaldı Ne Acabılıyorum Nede Kapatabılıyorum :S:S

işlemleri baştan yapıp CM9 kur bence :)

gnsbzmicn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klavyesi cikmayan ve home tusu calismayan arkadasim bir onceki gapps indir ve onu kur ben oyle duzelttm.
freexperia ekraninda kalma sorunu bndede olmustu duzeltmek icn wipeleri yapip 203 ve gapps zipini tekrar kurun duzeliyr.duzelttikten sora telefonu acin ve eski gapps atip yeniden yapin ben boyle astim sorunlari

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Hepınıze Ayrı Ayrı Tesekkur Ederım Cok Saolun. [MENTION=130683]android3[/MENTION] Ozellıkle Sana Cok Tsk Ederım Kardesım Gercekten Cok Yardımcı Oldun Ve Dun Gecekı Yardımından Sonra Hıc Bı Srn Kalmadı cm10 Yuklu Klavye Fln Hepsı Sorunsuz Calısıo Suan.Son Olarak Batarya Kalıbrasyonu Kaldı Recovery Ekranında Gorunmuyo.Baska Bı Cozum Yolu Varmı Bılen Varmı Acaba ? %100 Sarj Ettıkten Hemen Sonra Voltaj Degerı 4060 Fln Oluyor Buda Cok Dusuk Bence :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARkadasım xperi s kullanıyorum s.a oncelikle ben dedigin işlemi yaptım zipleri cıkarmadan telefona attım sonra se bootloader unloking exe yi calıstırıp boot gosterip flash tıklıyorum program donup kalıyor ve bide telefonu kapatım ses acma tusuna basılı tutup kabloyu bagladıgımda sarı ısık yanıyor ust kosede sonra sarj gostergesi geliyor

Crallizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadasım xperi s kullanıyorum s.a oncelikle ben dedigin işlemi yaptım zipleri cıkarmadan telefona attım sonra se bootloader unloking exe yi calıstırıp boot gosterip flash tıklıyorum program donup kalıyor ve bide telefonu kapatım ses acma tusuna basılı tutup kabloyu bagladıgımda sarı ısık yanıyor ust kosede sonra sarj gostergesi geliyor

Flash'a Tıkladıktan Sonra Tlf'nun Bılgısayar Baglantısını Kesip Kapat Sonra 20-30 Sanıye Bekleyıp Tlfnun Ses Acma Tusunu Basılı Tutarak Tekrar Usb Ile Bılgısayara Bagla Bu Sekılde Yaparsan Srn Cıkmamalı Bence.

elifednah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Flash'a Tıkladıktan Sonra Tlf'nun Bılgısayar Baglantısını Kesip Kapat Sonra 20-30 Sanıye Bekleyıp Tlfnun Ses Acma Tusunu Basılı Tutarak Tekrar Usb Ile Bılgısayara Bagla Bu Sekılde Yaparsan Srn Cıkmamalı Bence.
Ses kısma değil miydi
[MENTION=130683]android3[/MENTION] arkadaşım Xperia z nin temasını bulabilir miyiz

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bu arada [MENTION=321394]elifednah[/MENTION] cm romların kendi temaları var zaten :)
google play de cm10 theme diye aratırsan bisürü tema bulabilirsin :)

gnsbzmicn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android3 dostum cm9 jellybean deil dimi ics? goruntu ve tema bakimindan ne gbi farklar var ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
arattım da cihazınız için uyumlu değil uyarısı aldım

hiçbirisi mi uyumlu değil? isminde cm10 yazanların uyumlu olması gerekir :)

android3 dostum cm9 jellybean deil dimi ics? goruntu ve tema bakimindan ne gbi farklar var ?

yok değil JellyBean olan cm10 :) görüntü olarak pek bi fark yok sanırım :) sadece cm10 gelecek olan JellyBean güncellemesinden yenilikler içeriyor.

gnsbzmicn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bir sorum daha var :D dostum official cyanogenmod sitesinden indiricem cunku unofficallerde skıntı oluyomus. cm10 xperia s icin henüz offical olmamıs zaten pek bi fark yok bende 9 yüklicem. sormak istedigim farklı modlar var nightly ve stable. bunların hangisi iyi ? bazıları stable stabil demis ama bazılarıda nightly cok daha iyi demis hangisi daha iyidir ? ona göre indiricem smdi..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
peki bir sorum daha var :D dostum official cyanogenmod sitesinden indiricem cunku unofficallerde skıntı oluyomus. cm10 xperia s icin henüz offical olmamıs zaten pek bi fark yok bende 9 yüklicem. sormak istedigim farklı modlar var nightly ve stable. bunların hangisi iyi ? bazıları stable stabil demis ama bazılarıda nightly cok daha iyi demis hangisi daha iyidir ? ona göre indiricem smdi..

nightly sürümler halen yapım aşamasında olan sürekli güncellenen ama yenilikleri en önce alan sürümlerdir. bu yüzden bazen sıkıntılar çıkabilir. bence stable sürümler kullan.

gnsbzmicn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nightly sürümler halen yapım aşamasında olan sürekli güncellenen ama yenilikleri en önce alan sürümlerdir. bu yüzden bazen sıkıntılar çıkabilir. bence stable sürümler kullan.
tesekkürler :)smdi yükleyecegim umarım bi sorun yasamam.. bu kısık ses durumu beni cok rahatsız etti acıkcası birde sarj problemi oldu gibi bilemiyorum

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
tesekkürler :)smdi yükleyecegim umarım bi sorun yasamam.. bu kısık ses durumu beni cok rahatsız etti acıkcası birde sarj problemi oldu gibi bilemiyorum

şarj problemi derken? geç mi şarj oldu yoksa batarya çabuk mu bitti :)

elifednah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] arkadaşım sanırım bunun için cm romlarını kullanmak ggerekiyormuş ki ben sizin root dahi yapamayan arkadaşınız o yüzden ona de güle güle ama yardımın için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bende xperia s ile ion arasında kaldım. siz kullanıcılar hangisini önerirsiniz fiyat sorun değil...?

darknorrec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler bende xperia s ile ion arasında kaldım. siz kullanıcılar hangisini önerirsiniz fiyat sorun değil...?

elifednah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] arkadaşım 6 şubat .55 için root unu sabırsızlıkla bekliyorum :)