Crallizm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
[MENTION=130683]android3[/MENTION] Msjda Bahsettıgım Konu Icın Ne Yapabılırım Tlf Freexperia Ekranında Kaldı Ne Acabılıyorum Nede Kapatabılıyorum :S:S
@android3 arkadaşım flashtool u kullanırken telefonun brick olma ihtimali yüzde kaç çok soru sordum ama insan 15 yaşında olunca telefon gidince bir daha buna eş değer telefon aldırmak zor olucak heralde birde sence iphone 4s ile takas mantıklı mı
@android3 Msjda Bahsettıgım Konu Icın Ne Yapabılırım Tlf Freexperia Ekranında Kaldı Ne Acabılıyorum Nede Kapatabılıyorum :S:S
ARkadasım xperi s kullanıyorum s.a oncelikle ben dedigin işlemi yaptım zipleri cıkarmadan telefona attım sonra se bootloader unloking exe yi calıstırıp boot gosterip flash tıklıyorum program donup kalıyor ve bide telefonu kapatım ses acma tusuna basılı tutup kabloyu bagladıgımda sarı ısık yanıyor ust kosede sonra sarj gostergesi geliyor
Ses kısma değil miydiFlash'a Tıkladıktan Sonra Tlf'nun Bılgısayar Baglantısını Kesip Kapat Sonra 20-30 Sanıye Bekleyıp Tlfnun Ses Acma Tusunu Basılı Tutarak Tekrar Usb Ile Bılgısayara Bagla Bu Sekılde Yaparsan Srn Cıkmamalı Bence.
Ses kısma değil miydi
Ses kısma değil miydi
[MENTION=130683]android3[/MENTION] arkadaşım Xperia z nin temasını bulabilir miyiz
arattım da cihazınız için uyumlu değil uyarısı aldımbu arada [MENTION=321394]elifednah[/MENTION] cm romların kendi temaları var zaten google play de cm10 theme diye aratırsan bisürü tema bulabilirsin
arattım da cihazınız için uyumlu değil uyarısı aldım
android3 dostum cm9 jellybean deil dimi ics? goruntu ve tema bakimindan ne gbi farklar var ?
peki bir sorum daha var dostum official cyanogenmod sitesinden indiricem cunku unofficallerde skıntı oluyomus. cm10 xperia s icin henüz offical olmamıs zaten pek bi fark yok bende 9 yüklicem. sormak istedigim farklı modlar var nightly ve stable. bunların hangisi iyi ? bazıları stable stabil demis ama bazılarıda nightly cok daha iyi demis hangisi daha iyidir ? ona göre indiricem smdi..
tesekkürler smdi yükleyecegim umarım bi sorun yasamam.. bu kısık ses durumu beni cok rahatsız etti acıkcası birde sarj problemi oldu gibi bilemiyorumnightly sürümler halen yapım aşamasında olan sürekli güncellenen ama yenilikleri en önce alan sürümlerdir. bu yüzden bazen sıkıntılar çıkabilir. bence stable sürümler kullan.
tesekkürler smdi yükleyecegim umarım bi sorun yasamam.. bu kısık ses durumu beni cok rahatsız etti acıkcası birde sarj problemi oldu gibi bilemiyorum
sen cm10 yüklememiş miydin yahu?
Yok ya nerde ben. 55 sürümünü kullanan kişi senin 6 şubat ta mı neydi root konunu bekliyorum
Ehuehu bana hala .55 güncellemesi gelmedi biz hala .45Tmm hocam yapıcaz merak etme sen
Ehuehu bana hala .55 güncellemesi gelmedi biz hala .45
beyler bende xperia s ile ion arasında kaldım. siz kullanıcılar hangisini önerirsiniz fiyat sorun değil...?
@android3 arkadaşım 6 şubat .55 için root unu sabırsızlıkla bekliyorum
yorumu yazdıktan sonra gördüm bendeaçmıştım bu konuyu görürsün diye etiketlememiştim
http://forum.shiftdelete.net/sony/302322-sony-xperia-s-root-yapma-6-1-a-2-55-a.html