Xperia S Root Yapma - Bootloader Unlock - CWM - Rom yükleme

erkaracaoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar benım telefonda sorun oldu galıba süreklı "unfortunately androıg keyboard(AOSD) has stopped" uyarı cıkıyorr

erkaracaoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telofonu geri nasıl eskı halıne getıreem bir bilgisi olan varmı lütfen yardımm eskı halıne getırmek istıyorum,

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Eline sağlık andro, mükemmel bi anlatım olmuş ve bende aynen dediklerini yaparak root yaptım, kilidi açtım, rom yükledim. Eline sağlık (:

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Telefonum bu aralar çok takilmaya ve donmaya başladi.menüler arasinda geçiş yaparken,rehbere girerken,rehberden bir kişiyi aramak için dokunduğumda gecikmeler oluyor.bu konu hakkinda ne yapmami önerirsiniz? Benim aklima telefonu fabrika ayarlarina döndürmekten başka birşey gelmiyor.satin aldiğim uygulamalari (swiftkey,juice defender ultimate vs.) fabrika ayarina döndürdükten sonra tekrar yükleyebilir miyim?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Telefonum bu aralar çok takilmaya ve donmaya başladi.menüler arasinda geçiş yaparken,rehbere girerken,rehberden bir kişiyi aramak için dokunduğumda gecikmeler oluyor.bu konu hakkinda ne yapmami önerirsiniz? Benim aklima telefonu fabrika ayarlarina döndürmekten başka birşey gelmiyor.satin aldiğim uygulamalari (swiftkey,juice defender ultimate vs.) fabrika ayarina döndürdükten sonra tekrar yükleyebilir miyim?

telefonun rootlu muydu?
cm 10 da klavye hatası veriyor nedendir acaba

yüklediğin sürümden kaynaklanıyor sanırım. bazı arkadaşlarda bu sorunu yaşamıştı.
Buradan son sürüm cm10 u indirip yüklemeyi dene. (Xperia S için Nozomi yazanı indirceksin)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

cm 10 da klavye hatası veriyor nedendir acaba

hayır rootlu değil,orjinal kullanıyorum.

bu konuyu bir incele :) uygulamalarını yedekleyip geri yükleyebilirsin
http://forum.shiftdelete.net/androi...rinizi-tek-tek-yuklemekten-sikildiniz-mi.html

nubahar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
klavye hatası verenler yüklediğin gapps ile alakalı android3 nicli arkdaşımızın verdiği uyum sağlamıyor yüklenen rom la szi aşağıda verdiğim gapps ı yükleyin aynen arkadaşımızın anlattığı gibi sorun ortadan kalkıyor weeselam.
gappsı indirmek için tıkla

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba;

hocam merak ettiğim bir konu war rootlu telefona cwm yi nasıl kurabilirim ? rommannagerı kurduğumda xperia s için geçerli değil diyor? acaba bu konuda yardımcı olabilir misin ? yada şu anda yüklü olan stock romun nasıl yedeğini alabilirim ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
merhaba;

hocam merak ettiğim bir konu war rootlu telefona cwm yi nasıl kurabilirim ? rommannagerı kurduğumda xperia s için geçerli değil diyor? acaba bu konuda yardımcı olabilir misin ? yada şu anda yüklü olan stock romun nasıl yedeğini alabilirim ?

Telefon modelin ne hocam? Telefon rootlu ise CWM yüklemek çok kolay :)
bunu indir. USB Hata ayıklamayı aç telefonu bilgisayara bağlayıp indirdiğin dosyadaki install.bat ı çalıştır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
runin bat ı çalıştırıyorum
yazılar çıkıyor dosya bulunamıyor diyor
kısacası olmadı..
yardımcı olur iseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon xperia s, henüz linki kurmadım fakat dediğim gibi telefona rommanageri kurdum fakat cwm kuramadım, rom manager lt26i destekli değil dedi, şimdi verdiğiniz dosyayı indiriyorum denicem. tşkler.

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Günaydın arkadaşlar.Dün akşam CM9 ice cream sandwich rom'unu sorunsuz bir şekilde dikkatlice yükledim.Yükledikten sonra pin kodumu girip telefonum açıldı.Hatta telefon görüşmesi bile yaptım.Biraz zaman sonra ne olduysa anlamadım ve telefonumun şebekesi gitti.Telefonu kapatıp tekrar açmayı yeniden başlatmayı denedim birkaç sefer fakat bu sefer hiç pin kodu istemeden açıldı.Birini aramak istediğimde ekranda ''Mobil ağ kullanılamıyor'' yazısı çıkıyor.Şuan telefonda *#06# yapınca ekranda imei numaramı göstermiyor.Telefon bana yurtdışından geldi.Bununla alakalı bir sorun olabilir mi? Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum...

imeisorgulama.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba android3 hocam;

hocam xperia s e cwm kurmak için verdiğiniz dosyayı kullandım ve işlem sonucunda "Finished!" dedi, sanırım yükledim, telefonu kapatıp açıyorum, açılırken (SONY ekrarnında) yukarı tuşuna basmaya başlıyorum fakat bir türlü cwm menüsü ekrana gelmiyor. acaba telefonun bootloader lock u açmak mi gerekli? istediğim sadece telefonun romu nun yedeğini almak..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
merhaba android3 hocam;

hocam xperia s e cwm kurmak için verdiğiniz dosyayı kullandım ve işlem sonucunda "Finished!" dedi, sanırım yükledim, telefonu kapatıp açıyorum, açılırken (SONY ekrarnında) yukarı tuşuna basmaya başlıyorum fakat bir türlü cwm menüsü ekrana gelmiyor. acaba telefonun bootloader lock u açmak mi gerekli? istediğim sadece telefonun romu nun yedeğini almak..
ses açma tuşu bu konudaki CWM gömülü olan Boot.img dosyasını yüklediyseniz geçerli.
sanırım siz sadece Root yapıp CWM yüklediniz. bu durumda ses açma tuşuna değilde ekranda çıkan Sony yazısına dokunacaksınız sürekli :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android 3,

çok tşkler hocam en sonunda yaptım, yardımlarınız için müteşikirim.

sedali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben boot.img dosyasını flashladım ve telefon açılmıyor.. sony yazıp duruyor sonra tekrar sony tekrar sony.. nasıl düzeltiriz yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android3 hocam tüm emekleriniz için çok teşekkürler
hocam rom yüklemek için CWM yüklemek şart mı
bir de CM10 ve google uygulamalarının en son ve hatasız olanının adresini koyabilirmisiniz
çünkü forumda birçok yerde adres var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir de CM10 ve google uygulamalarının en son ve hatasız olanının adresini koyabilirmisiniz

symn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birde rom yüklerken usb hata ayıklama açık mı olacak

ametal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonum rootlu ve bootloader açık değil. verdiğiniz dosyadan cwm yükledim ve yedek aldım. dün yedeğimi geri yüklemek istediğimde sony ekrarnında dondu kaldı ve PC companionla onardım. acaba bu cwm de bir bug filan mi var yoksa geri yüklemek için başka bir şeymi yapmak gerekiyor?