erkaracaoren
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
slm arkadaşlar benım telefonda sorun oldu galıba süreklı "unfortunately androıg keyboard(AOSD) has stopped" uyarı cıkıyorr
telofonu geri nasıl eskı halıne getıreem bir bilgisi olan varmı lütfen yardımm eskı halıne getırmek istıyorum,
Eline sağlık andro, mükemmel bi anlatım olmuş ve bende aynen dediklerini yaparak root yaptım, kilidi açtım, rom yükledim. Eline sağlık
Telefonum bu aralar çok takilmaya ve donmaya başladi.menüler arasinda geçiş yaparken,rehbere girerken,rehberden bir kişiyi aramak için dokunduğumda gecikmeler oluyor.bu konu hakkinda ne yapmami önerirsiniz? Benim aklima telefonu fabrika ayarlarina döndürmekten başka birşey gelmiyor.satin aldiğim uygulamalari (swiftkey,juice defender ultimate vs.) fabrika ayarina döndürdükten sonra tekrar yükleyebilir miyim?
cm 10 da klavye hatası veriyor nedendir acaba
telefonun rootlu muydu?
Telefonum bu aralar çok takilmaya ve donmaya başladi.menüler arasinda geçiş yaparken,rehbere girerken,rehberden bir kişiyi aramak için dokunduğumda gecikmeler oluyor.bu konu hakkinda ne yapmami önerirsiniz? Benim aklima telefonu fabrika ayarlarina döndürmekten başka birşey gelmiyor.satin aldiğim uygulamalari (swiftkey,juice defender ultimate vs.) fabrika ayarina döndürdükten sonra tekrar yükleyebilir miyim?
cm 10 da klavye hatası veriyor nedendir acaba
hayır rootlu değil,orjinal kullanıyorum.
bu konuyu bir incele uygulamalarını yedekleyip geri yükleyebilirsin
http://forum.shiftdelete.net/androi...rinizi-tek-tek-yuklemekten-sikildiniz-mi.html
Telefonun rootlu olması gerekiyormuş !
merhaba;
hocam merak ettiğim bir konu war rootlu telefona cwm yi nasıl kurabilirim ? rommannagerı kurduğumda xperia s için geçerli değil diyor? acaba bu konuda yardımcı olabilir misin ? yada şu anda yüklü olan stock romun nasıl yedeğini alabilirim ?
runin bat ı çalıştırıyorum
yazılar çıkıyor dosya bulunamıyor diyor
kısacası olmadı..
yardımcı olur iseniz sevinirim
ses açma tuşu bu konudaki CWM gömülü olan Boot.img dosyasını yüklediyseniz geçerli.merhaba android3 hocam;
hocam xperia s e cwm kurmak için verdiğiniz dosyayı kullandım ve işlem sonucunda "Finished!" dedi, sanırım yükledim, telefonu kapatıp açıyorum, açılırken (SONY ekrarnında) yukarı tuşuna basmaya başlıyorum fakat bir türlü cwm menüsü ekrana gelmiyor. acaba telefonun bootloader lock u açmak mi gerekli? istediğim sadece telefonun romu nun yedeğini almak..