- Konuyu başlatan
Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
Evet Ses Acma Tusuna Basıyorum :/ Tersınımı Yapmam Lazım :O
evet
ses açma tuşu telefonu fastboot moduna alıyor bize bu lazım değil
Evet Ses Acma Tusuna Basıyorum :/ Tersınımı Yapmam Lazım :O
evet
ses açma tuşu telefonu fastboot moduna alıyor bize bu lazım değil
aynen ama usb hata ayıklanmasını açmayı unutmaSuan Flashlandı Cıhazı Acıp Ondan Sonra Mı Runme Bat Fln Yapacam ?
ben stock rom kullanıyorum şuan cm10 202 yi mi yüklemiştin?Hocam sizde cm10 kullanıyorsunuz bu ahize sesi cok düsük kısıyorum sonuna kadar aynı acıyorum yine aynı hic degismiyor konustuklarımı hix duymuyorum nerdeyse :S varmı bir cözümü ?
sanırım brick olmuş telefon pc companion ile onarma yapmayı denedin mi? garanti belgesine bile gerek yok imei den anlaşılıyor zaten garantisi varsaArkadaşlar merhaba ben bootloader kilidini kaldırmadan cm 10 yüklemiştim bugün flashtools dan custom rom yüklemek istedim ançak hata verdi kabloyu çıkarttım tekrar denemek için ançak şuan açma tuşuna basıyorum işlem yapmıyor ne ses açma tuşu nede ses kısma tuşu ile basılı tutup bağlayabiliyorum. basılı tutunca ışıklar yanmıyor ve bilgsayar mtp aygıtı yüklendi diyor başka da işlem yapamıyorum telefon gitti mi şimdi faturası yok ama netcell den di galiba garanti belgesi var kaşesiz onunla işlem yaptırabilir miyim ?
aynen ama usb hata ayıklanmasını açmayı unutma
ben stock rom kullanıyorum şuan cm10 202 yi mi yüklemiştin?
sanırım brick olmuş telefon pc companion ile onarma yapmayı denedin mi? garanti belgesine bile gerek yok imei den anlaşılıyor zaten garantisi varsa
Kardes Bız Dun Gece @android3 Le Cozduk O Olayı. Telefonu Usb Den Cekıp Kapatıp Tekrar Baglıyosun Ya Orda Ses Acma Tusu Yerıne Ses Kapatma Tusuna Basmamız Lazımmıs Ben Dun Gece Rootladım Tlfnu @andorid3 SayesındeBen şuan pes etmiş durumdayım 4.1.2 ye kadar daha da bir şey yapmam
Bir bağlayamadım şu telefonu flashtool a
Flashtool u açıyorum yıldırım a basıyorum .ftf yi seçiyorum bu arada 6.1.A.2.50 var bende dosyalar hazırlanıyor diyor sonra telefonu kapalı olarak takın diyor sonra kabloyu takıyorum ve ses kısma tuşuna basıyorum yeşil renk çıkıyor ama sonra bir şeyler oluyor device disconnection yazıyor
Birde bu işlemler sırasında telefonun brick olma ihtimali var mı olmadı bir yer söyleyin yaptırıyım
Birde flashtool başta bir şey seçtiriyor iki seçenek neyi seçiyorsunuz
O zaman telefon baştan beri takılı pc ye o ekran gelince yapıyoruz. 50 de root oluyor dimi şimdi denesem mi denemesem mi kararsız kaldım korkuyorum açıkçasıBrick Olma Hakkında Bısı Dıyemem Malesef Kı Cunku Emın Degılım.
http://www.4shared.com/get/1MTp5STZ/...61A245_CZ.html Ben Dun Gece Bunu Indırım .55 Olan Surumumu .45 Indırıp Rootladım. Cıhazı Flashtool'a Baglayıp Tlf Kapatma Fln Penceresı Gelınce Usb Yı Cektım Tlfnu Kapatıp 15-20 Sn Ye Bekledım Bu Defa Ses Kısma Tusunu Basılı Tutarak Usb Yı Tekrar Taktım Oldu Sende de Olması Lazım Bence Bu Sekılde.
O zaman telefon baştan beri takılı pc ye o ekran gelince yapıyoruz. 50 de root oluyor dimi şimdi denesem mi denemesem mi kararsız kaldım korkuyorum açıkçasıBrick Olma Hakkında Bısı Dıyemem Malesef Kı Cunku Emın Degılım.
http://www.4shared.com/get/1MTp5STZ/...61A245_CZ.html Ben Dun Gece Bunu Indırım .55 Olan Surumumu .45 Indırıp Rootladım. Cıhazı Flashtool'a Baglayıp Tlf Kapatma Fln Penceresı Gelınce Usb Yı Cektım Tlfnu Kapatıp 15-20 Sn Ye Bekledım Bu Defa Ses Kısma Tusunu Basılı Tutarak Usb Yı Tekrar Taktım Oldu Sende de Olması Lazım Bence Bu Sekılde.
Kusura bakma baya gitmiş haberin yoktu o kadar yazdığımı android3 arkadaşım şu brick konusuna da bir açıklık getirirse o zaman denemeye kararlı olucam[MENTION=321394]elifednah[/MENTION] .50 De Olup Olmadıgını Inan Bende Bılmıyorum Kardes Yanlıs Bılgı Vermım Sana. Evet Tlfnu Pc Ye Bagla PcCompanıon Kurulsun Ondan Sonra Tlf Pc Ye Baglıyken Flashtool'u Calıstır Verdıgım .45 ftf Yı Indır Onu Flashla Tlf'nu Cıkar Tekrar Bagla Ekranı Gelınce Usb Yı Cıkar Tlfnu Kapat 15-20 Sanıye Bekle Ve Ses Kapatma Tusunu Basılı Tutarak Tekrar Bagla Otomatık Flashlaması Lazım. Ama Unutma Ses Acma Degıl Ses Kısma Tusunu Basılı Tutucan. [MENTION=62365]Android[/MENTION] Sayesınde Ben Dun Gece Bu Yolu Izleyerek Cozdum Kardes.
Rom için bootloder açık olması lazım cwm ye gitmek için de zaten root lazım[MENTION=321394]elifednah[/MENTION] Sorun Deıl Kardes. Bende [MENTION=130683]android3[/MENTION] u Beklıyorum Cm10 Yukluycem Tlf Rootladım Bootlader Actım Bakalım Bunların Ustune Dırekmen Kurmalımıyım Yoksa Bunları Kapatmam Fln Lazım Mı Dıye.
Ben rom olayını anlamış değilim ama ben olsam cm 9 kurardım çünkü basit bir neden ama cm10 da nexus tarzı olmuş ve arka kısım siyah renk olduğundan ben olsam yapmazdım ama hangisi daha stabil ve kullanışlıysa onu kur yani[MENTION=321394]elifednah[/MENTION] Pekı Sence Hangısını Yuklemelıyım Cm9.1 Mı Yoksa Cm10 Mu Bunda Kararsız Kaldım. @gnsbzmicn Bu Arkadas Bı Ses Sorunundan Fln Bahsetmıs Orda Tereddutte Kaldım Dıye @android3 'e Sormak Istedım Sence ?
Ben rom olayını anlamış değilim ama ben olsam cm 9 kurardım çünkü basit bir neden ama cm10 da nexus tarzı olmuş ve arka kısım siyah renk olduğundan ben olsam yapmazdım ama hangisi daha stabil ve kullanışlıysa onu kur yani
Acelen yoksa tabiki bekle arkadaşım bende beklicem ne yapıyım diye şu brick olma ihtimali için@gnsbzmicn Bende Dun Senın Yazdıklarından Sonra Durdum Zaten. Görsel Olarak Guzel Gorunum Var 203 De Ama Gorunumden Zıyade Islevı Onemlı Benım Icın Bıraz. Umarım [MENTION=75504]adn[/MENTION]roid3 Erken Cevaplarda Hangısını Yukleyecegımı Tam Kararlastırırım
Iste Bende Hangısının Daha Stabıl Ve Daha Kullanıslı Oldugunu Bılmedıgım Icın Fıkır Almak Istıyorum :/
@gnsbzmicn Bende Dun Senın Yazdıklarından Sonra Durdum Zaten. Görsel Olarak Guzel Gorunum Var 203 De Ama Gorunumden Zıyade Islevı Onemlı Benım Icın Bıraz. Umarım @adnroid3 Erken Cevaplarda Hangısını Yukleyecegımı Tam Kararlastırırım
Iste Bende Hangısının Daha Stabıl Ve Daha Kullanıslı Oldugunu Bılmedıgım Icın Fıkır Almak Istıyorum :/
Flashtool u açıyorum yıldırım a basıyorum .ftf yi seçiyorum bu arada 6.1.A.2.50 var bende dosyalar hazırlanıyor diyor sonra telefonu kapalı olarak takın diyor sonra kabloyu takıyorum ve ses kısma tuşuna basıyorum yeşil renk çıkıyor ama sonra bir şeyler oluyor device disconnection yazıyor
Birde bu işlemler sırasında telefonun brick olma ihtimali var mı olmadı bir yer söyleyin yaptırıyım
Birde flashtool başta bir şey seçtiriyor iki seçenek neyi seçiyorsunuz
Farklı bir yol değil oradaki işlemlerin aynısı temizlik işlemlerini yaptıktan sonra romu kurup reboot attıktan sonra tekrar cwm ekranına gelip gappsı kurucaksınız.Valla bende 203 sorumunu kurdum ancak ses kısıktı fakat duyulmayacak kadar degildi başka bir sorun da yoktu.
Ses duyuluyor ahizeden bir sorun yok yani Bu arada romla walkman gideceği için poweramp kurmanızı öneririm@patientia Pekı Ses Icın Yapılabılıcek Bı Cozum Yontemı Fln Olurmu ? Ben Sımdı 203 Kurcam Varsa Onuda Gerceklestıreyım Bı Kereden ?
@android3 Kardesım Ben Rom'u Fln Anlatmıs Oldugun Gıbı Harfı Harfıne Kurdum Gapps'ıda Kurdum Ama Klavye Calısmıyor Ve Ana Ekrana Donme Tusu Islem Gormuyor Basıldıgında Tıtreme Var Ama Donus Islemını Yapmıyor Yardımcı Olsan :S
@android3 Sımdı Bı Sorun Daha Cıktı Tlf La Kımseyle Konusmamama Ragmen Dıger Tlf'numla Aradıgımda Mesgul Gorunuyor :S