Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bir kaç gün önce Xperia S Jelly Bean güncellemesi Türkiye'de dağıtılmaya başladı. Bana güncelleme hala gelmemiş acaba Turkcell Romlu olduğundan dolayı olabilir mi ?
[MENTION=283626]patientia[/MENTION] Yüklemem için bootloader kilidini falan açmam gerekli mi ?
[MENTION=316940]kadir ion[/MENTION] Zaten companionda telefonunuz güncel diyor.
[MENTION=316940]kadir ion[/MENTION] Zaten önceden hiç bir rom yükleme işlemi yapmadım telefona nasıl aldıysam o şekilde ve benim bildiğim güncellerken hata veriyor bootloader açıksa bende zaten güncel diyor yani gelmemiş güncelleme.
Merhabalar bir kaç gün önce Xperia S Jelly Bean güncellemesi Türkiye'de dağıtılmaya başladı. Bana güncelleme hala gelmemiş acaba Turkcell Romlu olduğundan dolayı olabilir mi ?
@android3 Biraz fazla sıktım biliyorum Drivers need to be installed connected device hatası veriyor romu yüklemeye çalıştığımda.
Edit : Daha önceki konularınızı biraz araştırdım bir kaç verdiğiniz dosyadaki Xperia S driverlarını yükledim şu anda flashlama işlemi başladı ilginiz için teşekkürler
Telefonu bilgisayara taktığımda direk güncelleme uyarısı verdi. Her güncellemeden önce bilgilerimi yedeklerim yine yedekledim. Sorunsuz bir güncelleme oldu. Gayet memnunun güncellemeden. İnşallah1 sene daha güncelleme verir sony. Galaxy S2 bizden önce güncelleme aldı üzüldüm. S3 ile aynı zamanda çıkmış bir telefon inşallah güncelleme alır daha. Sony gerçekten güzel bi iş çıkartmışsın.. Beklediğimize değdi ama.
Bekleme modu açıkken fena değil ama pil tüketimi arttı. Birazda ısınma arttı. Değişiklikler güzel ama ufak bikaç güncellemeye daha ihtiyaç var. Bu arada Xperia S 4.2.2 güncellemesi alacak mı ? htc One S 4.2.2 güncellemesi almayacak bu haberden sonra inşallah sony boyle bir hata yapmaz. Galaxy S3 ile rakip olarak aynı zamanda çıkmış bir telefondan aynı güncellemeri bekliyoruz tabi ))
Arkadaşlar güncellemeden sonra telefon HD ve FullHD video çekimi yaparken kasıyor, ayrıca toplu mesaj gönderirken de sıkıntı var. Tek tek göndermek zorunda kalıyorsunuz çoğu zaman. Bazen de telefonun sesi kısık kalıyor, yani sonuna kadar açsanız da ses açılmıyor, kapatıp açmanız gerekiyor. Ve telefon herhangi bir programı güncellerken aşırı kasıyor, hele aynı anda 1den çok güncelleme yapıyorsa işlemler bitene kadar telefonu kullanmanız imkansız hale gelebiliyor...
Aynı sıkıntılar bende de mevcut gps, 2g mobil veri, smartwatch gibi ve çoğu kullanıcıda vardır bu sıkıntılar. Sony tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı baktığım kadarıyla ama en kısa sürede güncelleme şart.