Bence son çıkan haberler üzerine Türkler'de OKB var

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Arkadaşlar bu konu araştırılmalı diye düşünüyorum cidden Türk milletinde ileri sayılacak OKB olduğunu düşünüyorum, belirli bir kitleye karşı demiyorum ülkenin geneli neredeyse tamamı.

Diamond Tema konusundan sonra düşünmeye başladım hatta forumda bile yaşanıyor, 1400 sene önce yaşanmış olayları bugün ciddi şekilde takıntı yapan bir milletiz eminim ki diğer hiçbir Müslüman ülkede Hz.Aişe nin evlilik yaşı konuşulduğunu düşünmüyorum 9 yaşında olsada 18 de olsa 30 da olsa, bundan dolayı milletin kutuplaştığını düşünmüyorum kaldı ki Suudi Arabistan artık katı kurallardan ayrılıyor belki 20-30 sene sonra şeriat iptal olacak 21. Yüz yılın ilk çeyreğine geldik yıl oldu 2024 şeriatı takıntılı şekilde konuşuyoruz, diğer şeriat ülkeleri acaba iptal mi etsek diye düşünmeye başladı neredeyse.

Türklerin belli bir doğrusu var onun aksi bir konu açılınca dinlemeye tahammülü yok, bu din olabilir siyasi isimler olabilir solcu biri olarak diyorum solcu cenahın arasına girip özgür özeli eleştirdiğimde taşlamaya başlıyorlar, ciddi hastalık derecesinde takıntılı bir milletiz.

Abi dünyada kimsenin umrunda değil Hz.Aişe nin kaç yaşında evlendiği.

Gelelim dünyaya Türkler kadar takıntılı olmasada şuan savaşların neredeyse patlak vermesinin tek nedeni dinler, yıl olmuş 2024 hala din üzerinden savaş dönüyor dünyada.

Teknoloji ne kadar gelişmiş olsada insanoğlu hala 1400-2000 sene öncesi insanlıkla hala daha aynı değişen tek şey teknoloji.

Arkadaşlar bu arada konuyu nereye açacağıma karar veremedim o yüzden genel olduğu için buraya açtım ve siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,414
Suudi Arabistan artık katı kurallardan ayrılıyor belki 20-30 sene sonra şeriat iptal olacak 21. Yüz yılın ilk çeyreğine geldik yıl oldu 2024 şeriatı takıntılı şekilde konuşuyoruz, diğer şeriat ülkeleri acaba iptal mi etsek diye düşünmeye başladı neredeyse.

Suudi Arabistan'da şeriat kalkacak ama bize gelecek. Inanılmaz bir ülkeyiz. Şeriatı savunan insanların şeriatta neler olduğuna dair en ufak bir fikrinin olduğunu sanmıyorum...