Xperia S Jelly Bean Güncellemesi

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Merhabalar bir kaç gün önce Xperia S Jelly Bean güncellemesi Türkiye'de dağıtılmaya başladı. Bana güncelleme hala gelmemiş acaba Turkcell Romlu olduğundan dolayı olabilir mi ?

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Olabilir 6.A.2.55 global romunu yüklersen güncelleyebilirsin pc companion ile [MENTION=130683]android3[/MENTION] yardımcı olabilir

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
önce bilgisayarına pc companion u yükle usb bağla güncellemeleri kontrol et de en sağlıklı bilgiyi oradan alırsın

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
[MENTION=283626]patientia[/MENTION] Yüklemem için bootloader kilidini falan açmam gerekli mi ?
[MENTION=316940]kadir ion[/MENTION] Zaten companionda telefonunuz güncel diyor.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
[MENTION=316940]kadir ion[/MENTION] Zaten önceden hiç bir rom yükleme işlemi yapmadım telefona nasıl aldıysam o şekilde ve benim bildiğim güncellerken hata veriyor bootloader açıksa bende zaten güncel diyor yani gelmemiş güncelleme.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
aldığın gibiyse hiçbir işlem yapmadınsa birkaç gün daha bekle sık sık pc companion a bağla kontrol et güncelleme verilecektir

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
[MENTION=130683]android3[/MENTION] bootloader açmam gerekli mi vede dosya kaybına uğrar mıyım ?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
@android3 Biraz fazla sıktım biliyorum :P Drivers need to be installed connected device hatası veriyor romu yüklemeye çalıştığımda.

Edit : Daha önceki konularınızı biraz araştırdım bir kaç verdiğiniz dosyadaki Xperia S driverlarını yükledim şu anda flashlama işlemi başladı ilginiz için teşekkürler :)

requiemm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flashtool la nasıl yüklicem ayrıntılı bilgi verebilir misinz acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben sonynin dikkat edin güncellemeden önce resimleri yedekleyin 450tane resmim gitti müziklerde gidiyor birtek telefon hafızası kalıyor

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Telefonu bilgisayara taktığımda direk güncelleme uyarısı verdi. Her güncellemeden önce bilgilerimi yedeklerim yine yedekledim. Sorunsuz bir güncelleme oldu. Gayet memnunun güncellemeden. İnşallah1 sene daha güncelleme verir sony. Galaxy S2 bizden önce güncelleme aldı üzüldüm. S3 ile aynı zamanda çıkmış bir telefon inşallah güncelleme alır daha. Sony gerçekten güzel bi iş çıkartmışsın.. Beklediğimize değdi ama.

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bu güncellemeden sonra telefonum yakıtı su gibi içmeye başladı uzatılmış bekleme aktif olduğu halde anlamadım gitti başka bir sorun mu var?

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bekleme modu açıkken fena değil ama pil tüketimi arttı. Birazda ısınma arttı. Değişiklikler güzel ama ufak bikaç güncellemeye daha ihtiyaç var. Bu arada Xperia S 4.2.2 güncellemesi alacak mı ? htc One S 4.2.2 güncellemesi almayacak bu haberden sonra inşallah sony boyle bir hata yapmaz. Galaxy S3 ile rakip olarak aynı zamanda çıkmış bir telefondan aynı güncellemeri bekliyoruz tabi :)))

mstftsn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncellemeden sonra telefon HD ve FullHD video çekimi yaparken kasıyor, ayrıca toplu mesaj gönderirken de sıkıntı var. Tek tek göndermek zorunda kalıyorsunuz çoğu zaman. Bazen de telefonun sesi kısık kalıyor, yani sonuna kadar açsanız da ses açılmıyor, kapatıp açmanız gerekiyor. Ve telefon herhangi bir programı güncellerken aşırı kasıyor, hele aynı anda 1den çok güncelleme yapıyorsa işlemler bitene kadar telefonu kullanmanız imkansız hale gelebiliyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sıkıntılar bende de mevcut gps, 2g mobil veri, smartwatch gibi ve çoğu kullanıcıda vardır bu sıkıntılar. Sony tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı baktığım kadarıyla ama en kısa sürede güncelleme şart.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncellemeden sonra telefonum çok yavaş şarj olup çok hızlı şarj tüketmeye başladı..